romuald22 napisał(a):sviva napisał(a):a ja sobie w łóżeczku wypoczywam z laptopem... to coś złego??:P
Nic złego. Jesteś na wakacjach?
Bo taki temat był...
tak...
.png)
pejo100 napisał(a):Nie wyobrażam sobie wakacji w Cro przed laptopem. Każdą chwilę poświęcam na cieszenie się morzem, górami i innymi pięknymi rzeczami, których u nas nie ma. Nie dość, że nie biorę żadnej elektroniki, to jeszcze jeździmy pod namiot, żeby jak najwięcej korzystać z ciepłych Chorwackich nocy, a nie kisić się w betonie.
.png)
[/quote]Stendo napisał(a):pejo100 napisał(a):Nie wyobrażam sobie wakacji w Cro przed laptopem. Każdą chwilę poświęcam na cieszenie się morzem, górami i innymi pięknymi rzeczami, których u nas nie ma. Nie dość, że nie biorę żadnej elektroniki, to jeszcze jeździmy pod namiot, żeby jak najwięcej korzystać z ciepłych Chorwackich nocy, a nie kisić się w betonie.
A pod tymi namiotami używasz łazienki czy myjesz się jak natura nas nauczyła tysiące lat temu w morzu/rzece ?? Bo nie wyobrażam sobie że mieszkając pod namiotem używać pryszniców. Tylko natura !!
A jadasz w knajpkach czy tylko we własnym zakresie - to co złowisz i upolujesz ??![]()
Nie popadajmy w skrajności. To że ja nie znoszę owoców morza to nie znaczy że mam pisać, że nie wyobrażam sobie jak inni mogą jeść te 'robale'.
Niech każdy jedzie i spędza czas jak lubi. Ja również cały dzień spędzam na plaży albo zwiedzaniu a wieczorami spacerując po uroczych starych uliczkach lub knajpkach. Ale chyba nikt nie zabroni mi o 1 w nocy gdy mi się nie chce spać oglądnąć jakiś film lub wysłać fotki z dnia mailem np. do rodziców aby pocieszyli się wnukiem w pięknych okolicznościach przyrody.
.png)
.png)
.png)
.png)
fiona1 napisał(a):Tendencja wzrostowa oczywiście jest, ale standard też idzie w górę. Jeżeli właściciel robi generalny remont, wiesza plazmę na ścianie i jest wolny dostęp do PS, to musi być drożej.

fiona1 napisał(a):Tendencja wzrostowa oczywiście jest, ale standard też idzie w górę. Jeżeli właściciel (..) wiesza plazmę na ścianie i jest wolny dostęp do PS, to musi być drożej.
.png)
fiona1 napisał(a):Tendencja wzrostowa oczywiście jest, ale standard też idzie w górę. Jeżeli właściciel robi generalny remont, wiesza plazmę na ścianie i jest wolny dostęp do PS, to musi być drożej. Jeżeli poświęci się jednak więcej czasu i powysyła pewnie ze 100 e-maili, to można na prawdę znaleźć apartament dla 4 osób za 60 euro, a warunki jak na moje wymagania są w 95% idealne. Cóż wszystkiego mieć nie można
.png)
rodzynpatryk napisał(a):fiona1 napisał(a):Tendencja wzrostowa oczywiście jest, ale standard też idzie w górę. Jeżeli właściciel robi generalny remont, wiesza plazmę na ścianie i jest wolny dostęp do PS, to musi być drożej. Jeżeli poświęci się jednak więcej czasu i powysyła pewnie ze 100 e-maili, to można na prawdę znaleźć apartament dla 4 osób za 60 euro, a warunki jak na moje wymagania są w 95% idealne. Cóż wszystkiego mieć nie można
No dokładnie, niektórym wystarczy pokój z aneksem i łazienką, a inni muszą mieć bajery w pokoju
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.