ts.1 napisał(a):W tym roku przerwa z Chorwacją.... chyba, i niezależnie od inflacjiTak że chyba na Stawikach się możemy szybciej spotkać
Koło lutego, często się zmienia
.png)
AdamSz napisał(a):ts.1 napisał(a):Widzę że moda na leczenie kompleksów, żałosne a miało być chyba śmieszne
Hej ziomal z Zabrza.. Do zobaczenia w Chorwacji ... Przewidywana na 2024 rok infla 2,4 % ...Chyba że będzie odwrotnie, to do zobaczenia na kąpielisku Stawiki, koło Sosnowca![]()
![]()
Zawsze to ta dzikość bez komercjii
.png)
zawsze mówię, zabrać takim internet to pójdą się huśtać na drzewa, bo świat się im zawali.Z roku na rok społeczeństwo jest co raz głupsze i to są niestety fakty. No ale co, takimi przecież łatwiej manipulować nie?

.png)
ApropoDefacto napisał(a):Ale wiecie, że z tym to będzie co raz gorzej?
jechałem ostatnio "z przymusu" komunikacją miejską w mieście Królów polskich- Krakowie. Grupka młodzieży, na oko ok. 18 lat (może trochę mniej) siedzi "w kupie" twarzami do siebie po obu stronach autobusu. Wiecie jak rozmawiali ze sobą? na messengerze*![]()
ApropoDefacto napisał(a):Skoro dzieci już dzisiaj nie potrafią ze sobą rozmawiać, to jak wyobrażacie sobie ich kontakty międzyludzkie na wakacjach za +/-10 lat?zawsze mówię, zabrać takim internet to pójdą się huśtać na drzewa, bo świat się im zawali.
ApropoDefacto napisał(a):Z roku na rok społeczeństwo jest co raz głupsze i to są niestety fakty.
ApropoDefacto napisał(a): No ale co, takimi przecież łatwiej manipulować nie?![]()
ApropoDefacto napisał(a): Jak ja dziękuję Bogu za to, że wychowałem się w czasach bez telefonów komórkowych i internetu
.png)
empire13 napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):Ale wiecie, że z tym to będzie co raz gorzej?
jechałem ostatnio "z przymusu" komunikacją miejską w mieście Królów polskich- Krakowie. Grupka młodzieży, na oko ok. 18 lat (może trochę mniej) siedzi "w kupie" twarzami do siebie po obu stronach autobusu. Wiecie jak rozmawiali ze sobą? na messengerze*![]()
Skąd ta pewność, że komunikowali się tylko ze sobą?
empire13 napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):Z roku na rok społeczeństwo jest co raz głupsze i to są niestety fakty.
Masz na ten temat jakieś badania?
empire13 napisał(a):ApropoDefacto napisał(a): No ale co, takimi przecież łatwiej manipulować nie?![]()
Łatwiej manipulować głupimi. Ale głupców jest pełno w każdej grupie wiekowej.
do czego według Ciebie to doprowadzi? (oczywiście nie dotyczy to KAŻDEGO dziecka) empire13 napisał(a):ApropoDefacto napisał(a): Jak ja dziękuję Bogu za to, że wychowałem się w czasach bez telefonów komórkowych i internetu
Nie mieszaj do tego religii. Trochę to niezgodne z regulaminem. A moja odpowiedź na pewno nie byłaby z nim zgodna
Twoja opdowiedż w tym aspekcie nie jest nawet potrzebna, bo nie interesuje mnie twoje zdanie na temat mojej wiary 
.png)
te kiero napisał(a):
Ja Was pogodzę, .....
.png)
AdamSz napisał(a):Łoj Panocku..Ale my jus dawno pogodzone..
(...)
Taka impresja o zgodzie, zwyczajach i telefonach![]()
![]()
Hej
.png)
marekkowalak napisał(a):AdamSz napisał(a):Łoj Panocku..Ale my jus dawno pogodzone..
(...)
Taka impresja o zgodzie, zwyczajach i telefonach![]()
![]()
Hej
Mam pytanie: ile trzeba wypić, żeby taki wpis wytworzyć?
w tej Chorwacji i nie ma o czym gadać ?/ ... Zostali w kraju ?? ... Inne ??... Nie wiadomo, co jest grane ??.png)
AdamSz napisał(a):
Marek ... Więcej luzu![]()

.png)
marekkowalak napisał(a):AdamSz napisał(a):
Marek ... Więcej luzu![]()
Ależ ja mam sporo luzu - stąd ta emotikonka przymrużenia oka na końcu