Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty - Korcula...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bikerenko
Globtroter
Apartamenty - Korcula...

Nieprzeczytany postnapisał(a) bikerenko » 05.04.2011 21:28

Czy ktoś kojarzy ten apartament : zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link W sumie niezłą cenę zaproponował gościu. Jak ktoś kojarzy to proszę o info. Troche daleko do centrum ale spacerek 30 min. to dla zdrowotności.
bikerenko
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bikerenko » 07.04.2011 11:32

Śniło mi się, że mkm mi odpowiedział w tym wątku, że : "taka cena jest wygórowana i za tyle euro mogę znaleźć coś innego fajniejszego" itp. inni użytkownicy mu wtórowali ale jeszcze raz powiem TO BYŁ TYLKO SEN! nie doczytałem wszystkich opini bo budzik zadzwonił :)
grzenka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzenka » 08.04.2011 11:46

Szczerze mówiąc weszłam na stronkę i nie widzę nigdzie ceny za wynajem, tylko za śniadanie i kolację,hmmm...chyba że coś przeoczyłam.
My też w tym roku kierujemy się na Korculę, :-) nawiasem mówiąc...
bikerenko
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bikerenko » 08.04.2011 11:59

45 Eur. wydaje się w miare dogodną ceną. Jeszcze nie podejmuje decyzji odnośnie wynajmu bo nie wiem czy pojedziemy we dwójke czy w czwórke. Mam nadzieje, że do polowy miesiąca się wyjaśni. Ja chce do ciepłego!!!!! :)
grzenka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzenka » 08.04.2011 13:22

Bardzo rozsądna cena, my mamy zarezerwowany apart.na Korculi za prawie drugie tyle, nie wiemy jednak jeszcze jak będzie, bo dwie osoby nam zrezygnowały, dwie na ich miejsce jeszcze się zastanawiają i póki co nic nie wiadomo :-(
Tak jak pisałam cena rozsądna tylko dla mnie zawsze najważniejszą sprawą jest metraż oferowanego apartament. Co z tego, że piszą dwie sypialnie + salon, jak potem się okazuje że w tym salonie/sypialni nawet dobrze obrócić się nie można...
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 08.04.2011 19:18

bikerenko napisał(a):Śniło mi się, że mkm mi odpowiedział w tym wątku, że : "taka cena jest wygórowana i za tyle euro mogę znaleźć coś innego fajniejszego" itp. inni użytkownicy mu wtórowali ale jeszcze raz powiem TO BYŁ TYLKO SEN! nie doczytałem wszystkich opini bo budzik zadzwonił :)

Możesz spokojnie dalej śnić :D ...

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartamenty - Korcula...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone