Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartament PINIA wyspa Ciovo Gornij Okrug

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hortus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hortus » 18.05.2008 14:03

Jak ktoś zna ten apartament to proszę o informacje o warunkach itp., jadę tam we wrześniu z rodzinką. Mam nadzieję że będzie ok.
arcchie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) arcchie » 18.05.2008 16:17

My będziemy tam od 5 lipca. Byliśmy teraz żeby zobaczyć jakie warunki i potwierdzam, że wszystko wygląda jak w katalogu Interhome.
arcchie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) arcchie » 18.05.2008 16:19

Tu masz kilka zdjęć.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
hortus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hortus » 18.05.2008 17:15

Dzięki za odpowiedż, mam jeszcze pytanie. Jadę z Zielonej Góry cz polecasz może jakiś nocleg po drodze? Jedziemy na dwa auta czyli 8 osób (4 dzieciaki).
Andrzej50
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej50 » 19.05.2008 00:19

arcchie napisał(a):My będziemy tam od 5 lipca. Byliśmy teraz żeby zobaczyć jakie warunki i potwierdzam, że wszystko wygląda jak w katalogu Interhome.
Proszę onamiar na te apartamenty na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub coś podobnego dla3-4 osób od 21 czerwca
arcchie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) arcchie » 19.05.2008 04:54

My zamawialiśmy ten dom w grudniu przez Interhome i z tego co wiem to mają tam obłożenie na całe wakacje. Byliśmy teraz na Ciovo ale nie spotkaliśmy właściciela, tylko ekipę przygotowującą dom do wakacji. Zobacz przez pośrednika może jeszcze coś mają w czerwcu. Tu na forum jest sporo ofert w podobnej cenie, więc nie powinno być problemu.

MiA
arcchie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) arcchie » 19.05.2008 05:19

[quote="hortus"]Dzięki za odpowiedż, mam jeszcze pytanie. Jadę z Zielonej Góry cz polecasz może jakiś nocleg po drodze? Jedziemy na dwa auta czyli 8 osób (4 dzieciaki).[/quote
My jdziemy wcześniej do Czarnogóry więc będziemy nocowali w Badapeszcie ale w waszym przypadku to raczej Austria lub Słowenia. Tak czy inaczej, dzieci powinny odpoczywać już od 18.00. Pozdrawiam i oczywiście jak wrócę z Ciovo to dam znać.
hortus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hortus » 25.07.2008 06:47

Cześć Arcchie, jestem ciekaw czy udała się wypraw na Ciovo, jak znajdziesz chwilę to skrobnij kilka zdań. Pozdrawiam. :)
arcchie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) arcchie » 25.07.2008 17:56

Było wspaniale. Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z domu jak i z gospodarzy. Mieszkaliśmy na parterze, więc mieliśmy największy taras i oczywiście kilka kroków dalej basen, który przy tej betonowej plaży okazał się bardzo dobrym rozwiązaniem dla naszej córki. Dodatkowym plusem miejsca jest to, że znajduje się na końcu miasteczka. Jeden sklep, jedna knajpa i cudowny widok na Soltę. Życzę udanych wakacji.
AiM
hortus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hortus » 03.08.2008 12:45

Fajnie, że wyprawa się udała. Z tego wynika,że na wyjazd mogę czekać spokojnie (ulga). Mam jeszcze pytanie czy gospodarze potrzebują ksero paszportów, bo słyszałem o takich przypadkach i czy jest na wyposażeniu pralka i żelazko (to pytanie mojej żony). Pozdrawiam. :D
arcchie
Globtroter
Pinia

Nieprzeczytany postnapisał(a) arcchie » 04.08.2008 05:46

Witaj, pralka jest a co do żelazka to nie wiem, bo nie korzystałam ale myślę, że powinno być. Paszporty biorą pierwszego dnia pobytu, spisują i oddają. Właściciel ma katamaran i motorówkę, którą można wynająć na cały dzień za 250 euro. Jedynym małym kłopotem jest podjazd i zjazd do domu właścicieli. Bardzo stromy, więc przygotujcie hamulce. Miłych wakacji i koniecznie pozdrówcie właścicieli.
hortus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hortus » 04.08.2008 11:11

Bardzo dziękuję za odpowiedź. :D Informacje bardzo przydatne.
Troszkę Cię męcze, a jak z noclegiem po drodze, może coś poradzisz?
Pozdrawiam
arcchie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) arcchie » 04.08.2008 21:08

W drodze do Warszawy spaliśmy w Ptuju.
hortus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hortus » 02.09.2008 11:09

cześć Arcchie, za kilka dni wyjeżdzam, czy orientujesz się jak wygląda sprawa internetu w tej willi. :D
Podobno pobierana jest kaucja?
hortus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hortus » 03.09.2008 12:31

Chyba nie masz jak odpowiedzieć, ale dziękuję za wszystkie wcześniejsze podpowiedzi. Pozdrawiam. :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone