Franz napisał(a):Po prawej otwiera się dolina Höhenbach, którą podchodziłem i którą będę wracał.
Całkiem ładny .... ŻÓŁW....
Widoki z kolejnych odcinków - extra
.png)
Franz napisał(a):Po prawej otwiera się dolina Höhenbach, którą podchodziłem i którą będę wracał.
.png)
.png)
djibril napisał(a):Powiem tak: wspaniała dokumentacja miejsc, z których 99% przeciętny zjadacz chleba nigdy nie odwiedzi i nawet nie ma szans odwiedzić. Świat niby tak bliski, a tak nieznany.. Autorowi życzę, żeby tylko nie zabrakło motywacji w przelewaniu tego na serwer, bo naprawdę warto. Tylko opisy mogłyby być jednak ... bardziej rozbudowane? No, ale nigdy nie można mieć wszystkiego w życiu.![]()
.png)
Franz napisał(a):Dziękuję za miłe słowa.
Co do opisów - na ogół staram się nie zanudzać, a w górskich wątkach głównie pasę oczy widokami. Ale jeśli tylko padną jakieś pytania, prośby o uszczegółowienie, na pewno postaram się temu sprostać.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
djibril napisał(a):W tym jednak jest taka niedogodność, że ciężko jest pytać o coś, co było kilkadziesiąt stron temu![]()
djibril napisał(a):Jeśli chodzi o opisy, mam na myśli takie subiektywne, dotyczące emocji, wrażeń, itd. Przepisywania przewodników nie popieram (a niektórzy blogerzy górscy to robią). Oczywiście to tylko skromne sugestie, bo wiadomo, że darowanemu koniowi ...![]()
djibril napisał(a):Czy relacje są z głowy, czy pochodzą również z notatek/pamiętnika?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe