Średnia prędkość na tej trasie to ok. 30 km/h (również coś koło tego google maps pokazuje : 68km w 1,46h)
trasa: https://goo.gl/maps/pj7bb1w77CL2[/quote]
Dzięki za info. Uspokoiłem się
.png)
.png)
.png)
mkbojarczuk napisał(a):mike_ napisał(a):Petrovac nadal spoko
tylko,że Petrovacowi daleko do Kotoru i jego zabytków.
.png)
akwarysta6 napisał(a):A jest ktoś może teraz w Utjeha?? Spokojnie tam jest,bezpiecznie, brak gdzieś po drodze uchodźców lub innej plagi?? Pozdrawiam.
.png)
mike_ napisał(a):mkbojarczuk napisał(a):mike_ napisał(a):Petrovac nadal spoko
ja nie mówię o zabytkach, Kotorowi też daleko do fajnych plaż bo tam głównie betonowe nabrzeżeWszędzie są plusy i minusy, jeszcze żaden turysta nie zginał tu więc nie ma się co martwić, oni miedzy sobą załatwiają swoje sprawy od lat.
.png)
akwarysta6 napisał(a):Dzięki za info Mike. Ja mam apartament w Utjeha jakieś 5 min. od plaży, dość daleko od głównej drogi. Więc myślę, że będzie ok. Pobyt od 29.08-10.09 Pozdrawiam.
.png)
dabecja napisał(a):mike_ napisał(a):mkbojarczuk napisał(a):mike_ napisał(a):Petrovac nadal spoko
ja nie mówię o zabytkach, Kotorowi też daleko do fajnych plaż bo tam głównie betonowe nabrzeżeWszędzie są plusy i minusy, jeszcze żaden turysta nie zginał tu więc nie ma się co martwić, oni miedzy sobą załatwiają swoje sprawy od lat.
Każda sroczka swój ogonek chwali
mike_ napisał(a):dabecja napisał(a):mike_ napisał(a):mkbojarczuk napisał(a):mike_ napisał(a):Petrovac nadal spoko
Każda sroczka swój ogonek chwali
oooo debecja, pozdrawiam![]()
.png)
karolekw napisał(a):Pytam orientacyjnie, 2 tygodnie we wrześniu (2-3 lub 3-4 tdzień) w Buljaricy, apartament lub domek 2+2 (dzieci 2 i 5 lat), im bliżej plaży tym lepiejile liczyć za nocleg? 30E czy znajdę też taniej?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe