Pomóżcie!!!!
Mam 8 dni na CRO, marzy mi się przede wszystkim nurkowanie (amatorskie), dzikie plaże bez piasku i dużo zieleni i odrobinę zwiedzania, wyspy wchodzą w grę!
.png)
.png)
woka napisał(a):Jak Kvarner to tylko wyska KRK i Cres + Mały Loslij. Tu masz wszystko co chcesz a nawet więcej. Jak chesz ponurkować amatorsko to na KRK-u jedź do Vrbnik, tam sa chyba najlepsze warunki do nurkowania ale mozna również w samym KRK. Nie wiem co masz na myśli pisząc "nurkowanie amatorskie". czy to maska, rurka, pletwy i samemu, czy bardziej profesjonalnie z butlami. ?
Grigorij napisał(a):...Czy coś na Krku polecisz?
.png)
Grigorij napisał(a):... Będę spał pewnie w nieciekawym miejscu- ale za to tanio. Njivice. za 2 tyg, płace tylko 700pln od osoby. Domek w lesie i będziemy w 7 osób. To bardzo tanio...
Grigorij napisał(a):.... jak masz więcej takich pomocy- chętnie poczytam. .....

.png)
Grigorij napisał(a):Dziękuję za dobre słowo. nastawieni jesteśmy głównie na zwiedzanie, tak więc zamierzam zobaczyć rożne plaż. Wpisałem już dzięki Tobie koniecznie dwie: Sv. Marak oraz słynne błota. Jako że jestem już w wieku nieco reumatycznym...
Jesli masz jakieś dodatkowe sugestie- chetnie poczytam. Już piszę Baska do wyszukiwarki...

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne