Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Złośliwości, kłótnie i uszczypliwości na Forum

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 28.02.2013 21:53

bluesman napisał(a):
BeJur napisał(a):czyli - nie będąc fanem tej pani, nie jestem dobrym człowiekiem????
eee, przesadzasz .....
i na czym jej fenomen polega - tez proszę, ale króciutko

Dziwię Ci się jako kobiecie czyli istocie, która czuje przede wszystkim całą sobą .................. że możesz się nad kimś pastwić .......... dla mnie kobieta to jest wsparcie i opoka, nie rządzi się testosteronem, jej domeną jest ognisko domowe .......

no pięknie :roll: wystarczy, że się odejdzie od komputera na jakiś czas i już ... się zaczęło ... 8O

Kobieta czyli istota - super :roll:

Czuję mimo wszystko całą sobą, uwierz :) nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo, każdym nerwem wyczulonym na każdy bodziec zewnętrzny, nie znasz mnie i nie oceniaj pochopnie :roll: bardzo proszę :roll:

Pastwię się nad kimś????? a podaj człowiecze przykład chociaż jeden, lub dwa albo lepiej trzy - żeby to był pewniak :)

Jestem wsparciem dla moich dzieci i bliskich - wsparcie - jeśli masz jakieś pojęcie nie polega jedynie na patrzeniu w oczy i przytakiwaniu cichutkim, czasem trzeba wylać wiadro lodowatej wody komuś na głowę (oczywiście - przysłowiowe wiadro przysłowiowej lodowatej wody - żeby nie było, że aż taka zła jestem) w celu obudzenia tego kogoś, potrzepania kimś - żeby go ściągnąć na ziemię - bo życie to nie tylko poezja i ćwierkanie ptaszków - ale kawał ciężkiej roboty - chyba, że się mylę :roll:

Testosteron powiadasz ... hmmm... no widzisz, jak Ty mnie nie znasz :smo: chyba by Ci było głupio jakbyś miał okazję skonfrontować wizję swą z rzeczywistością :) oczywiście nie jestem słodką istotką w kwiatkach i falbankach :) ale daleko mi chyba do babochłopa naładowanego testosteronem :)
Rozbawiłeś mnie ... ale wybaczam :)
Mam dobre serce :)

Ognisko domowe jako domena :)
Oczywiście - tylko znowu mi się wydaje (mam nadzieję, że Cię nie urażę), że nie masz racji :)
utrzymanie domowego ogniska wymaga cholernej siły i wytrwałości, odwagi i myślenia :)
wiem coś na ten temat :)

Utrudziło mnie to pisanie - pozwól, że zakończę :)
pozdrawiam Cię serdecznie :papa:
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 28.02.2013 21:57

anakin napisał(a):
greenrs napisał(a):[ Nie zrozum mnie źle, ja Cię nie atakuję

Nie, no fcale... :mrgreen:

No co Ty? Ja pacyfista jestem :wink:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 22:09

BeJur napisał(a):
bluesman napisał(a):
BeJur napisał(a):czyli - nie będąc fanem tej pani, nie jestem dobrym człowiekiem????
eee, przesadzasz .....
i na czym jej fenomen polega - tez proszę, ale króciutko

Dziwię Ci się jako kobiecie czyli istocie, która czuje przede wszystkim całą sobą .................. że możesz się nad kimś pastwić .......... dla mnie kobieta to jest wsparcie i opoka, nie rządzi się testosteronem, jej domeną jest ognisko domowe .......

no pięknie :roll: wystarczy, że się odejdzie od komputera na jakiś czas i już ... się zaczęło ... 8O

Kobieta czyli istota - super :roll:

Czuję mimo wszystko całą sobą, uwierz :) nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo, każdym nerwem wyczulonym na każdy bodziec zewnętrzny, nie znasz mnie i nie oceniaj pochopnie :roll: bardzo proszę :roll:

Pastwię się nad kimś????? a podaj człowiecze przykład chociaż jeden, lub dwa albo lepiej trzy - żeby to był pewniak :)

Jestem wsparciem dla moich dzieci i bliskich - wsparcie - jeśli masz jakieś pojęcie nie polega jedynie na patrzeniu w oczy i przytakiwaniu cichutkim, czasem trzeba wylać wiadro lodowatej wody komuś na głowę (oczywiście - przysłowiowe wiadro przysłowiowej lodowatej wody - żeby nie było, że aż taka zła jestem) w celu obudzenia tego kogoś, potrzepania kimś - żeby go ściągnąć na ziemię - bo życie to nie tylko poezja i ćwierkanie ptaszków - ale kawał ciężkiej roboty - chyba, że się mylę :roll:

Testosteron powiadasz ... hmmm... no widzisz, jak Ty mnie nie znasz :smo: chyba by Ci było głupio jakbyś miał okazję skonfrontować wizję swą z rzeczywistością :) oczywiście nie jestem słodką istotką w kwiatkach i falbankach :) ale daleko mi chyba do babochłopa naładowanego testosteronem :)
Rozbawiłeś mnie ... ale wybaczam :)
Mam dobre serce :)

Ognisko domowe jako domena :)
Oczywiście - tylko znowu mi się wydaje (mam nadzieję, że Cię nie urażę), że nie masz racji :)
utrzymanie domowego ogniska wymaga cholernej siły i wytrwałości, odwagi i myślenia :)
wiem coś na ten temat :)

Utrudziło mnie to pisanie - pozwól, że zakończę :)
pozdrawiam Cię serdecznie :papa:

Popatrz tyle się naopowiadałaś i po całej tej wypowiedzi muszę się czuć gorszy :) ale się nie czuję, skoro ja Ciebie nie znam skąd Ty masz znać mnie ;) co do pewnych dowodów jakie masz podejście do innych mam je oczywiście są schowane w słowach i wiem, że nie jesteś słodką istotą ......... Nie musisz wybaczać nic nie zawiniłem. Co do serca nie jest dobre idziesz za stadem.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 22:12

Coś mało przecinków w tej dochodzeniówce używaliście... 8)
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 28.02.2013 22:13

bluesman napisał(a):Popatrz tyle się naopowiadałaś i po całej tej wypowiedzi muszę się czuć gorszy :) ale się nie czuję, skoro ja Ciebie nie znam skąd Ty masz znać mnie ;) co do pewnych dowodów jakie masz podejście do innych mam je oczywiście są schowane w słowach i wiem, że nie jesteś słodką istotą ......... Nie musisz wybaczać nic nie zawiniłem. Co do serca nie jest dobre idziesz za stadem.

nie, nie, nie 8O - absolutnie nie zrobiłam tego, żebyś poczuł się gorszy :roll:

nie idę za stadem :)
idę ze stadem - jeśli mi stado pasuje, a często się zdarza, że stado idzie za mną :)
nie, żeby wiesz - jakaś samica alfa czy coś :roll: , .... lubią mnie (może) po prostu :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 22:16

BeJur napisał(a):

Za stadem to vuk idzie 8)
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 22:16

Bocian napisał(a):Coś mało przecinków w tej dochodzeniówce używaliście... 8)

Kudy mnie do Ciebie mistrzu świata i okolic :) może stać Cię na więcej niż przecinki ? mam kopie Twoich wpisów jak chcesz służę :) Nie jesteś nieomylny, tez popełniasz literówki :) stać Cię tylko na to ?
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.02.2013 22:17

Ty.
Bo zacznę do Ciebie misjonarka mówić. :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.02.2013 22:17

bluesman napisał(a):Kudy mnie do Ciebie mistrzu świata i okolic :) może stać Cię na więcej niż przecinki ? mam kopie Twoich wpisów jak chcesz służę :) Nie jesteś nieomylny, tez popełniasz literówki :) stać Cię tylko na to ?

Jesteś świadom, że rozpieprzyłeś wątek?
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 22:19

BeJur napisał(a):
bluesman napisał(a):Popatrz tyle się naopowiadałaś i po całej tej wypowiedzi muszę się czuć gorszy :) ale się nie czuję, skoro ja Ciebie nie znam skąd Ty masz znać mnie ;) co do pewnych dowodów jakie masz podejście do innych mam je oczywiście są schowane w słowach i wiem, że nie jesteś słodką istotą ......... Nie musisz wybaczać nic nie zawiniłem. Co do serca nie jest dobre idziesz za stadem.

nie, nie, nie 8O - absolutnie nie zrobiłam tego, żebyś poczuł się gorszy :roll:

idę ze stadem - jeśli mi stado pasuje, a często się zdarza, że stado idzie za mną :)
nie, żeby wiesz - jakaś samica alfa czy coś :roll: , .... lubią mnie (może) po prostu :oczko_usmiech:

Super czuj się doceniona, inni to szambo i trzeba ich zgnoić ............ nie umieją robić zdjęć i takie tam. Czy jeżeli coś piszesz czytasz to drugi raz ?
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 22:21

bluesman napisał(a):
Bocian napisał(a):Coś mało przecinków w tej dochodzeniówce używaliście... 8)

Kudy mnie do Ciebie mistrzu świata i okolic :) może stać Cię na więcej niż przecinki ? mam kopie Twoich wpisów jak chcesz służę :) Nie jesteś nieomylny, tez popełniasz literówki :) stać Cię tylko na to ?

Przyzwyczajenia ze starych czasów? :mrgreen:
Ja nie byłem w dochodzeniówce, kanapek w kaburze nie nosiłem. I neseserka ze skaju :lol:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 22:26

anakin napisał(a):
bluesman napisał(a):Kudy mnie do Ciebie mistrzu świata i okolic :) może stać Cię na więcej niż przecinki ? mam kopie Twoich wpisów jak chcesz służę :) Nie jesteś nieomylny, tez popełniasz literówki :) stać Cię tylko na to ?

Jesteś świadom, że rozpieprzyłeś wątek?

Ja ? a gdzie ? Ani :) chyba jednak ja jestem kretynem wdając się w dyskusję z Wami :) ale jakąś masochistyczną przyjemność mi to sprawia :)
Nie ukrywam się moją twarz można zobaczyć i rozpoznać, Was nie:) jestem w pewnym wieku , że nie zależy mi na opinii i nie mam co stracić no może pewna opinię :) Natomiast co jest zaskakujące istnieje spore grono osób kontaktujące się miedzy sobą, które ma Was dość, Waszych dowcipów wyśmiewania się (policz Bocian przecinki) z innych. Nie zastanowiło Cie to? przecież jesteś inteligentny ..........
CROberto
Cromaniak

Postnapisał(a) CROberto » 28.02.2013 22:26

O f morde :!:
W końcu Eden na forum odnalazłem..... :lool:
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 28.02.2013 22:30

bluesman napisał(a):Super czuj się doceniona, inni to szambo i trzeba ich zgnoić ............ nie umieją robić zdjęć i takie tam. Czy jeżeli coś piszesz czytasz to drugi raz ?

No i przestałeś być miły ...

Nie napisałam nigdzie, ze inni to szambo - Ty mi to teraz próbujesz podkleić - niezbyt to ładnie, ale nerwowy możesz już być, spokojnie, dużo rzeczy już widziałam, ludzie naprawdę różnie reagują.

Napisałam ci, ze nie umiesz robić zdjęć??? Czy może nie padłam na kolana przed Twoimi??? Bolą uwagi??? Szkoda, bo jest tu wielu na forum, naprawdę dobrych fotografów, którzy z godnością przyjmują komentarze - bo dzięki temu robią jeszcze lepsze zdjęcia a nie tkwią w miejscu... wszystko co piszę, piszę z włączonym myśleniem, czytam przed wysłaniem ... czyżbyś chciał mi coś zarzucić???? Jakaś literówka, ortograficzny?? a może przecinek nie w tym miejscu o jakim marzyłeś???
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.02.2013 22:30

bluesman napisał(a):Ja ? a gdzie ? Ani :) chyba jednak ja jestem kretynem wdając się w dyskusję z Wami :) ale jakąś masochistyczną przyjemność mi to sprawia :)

8O 8O 8O

Nie chcę chwalić dnia przed zachodem i takie tam, ale mam przeczucie, że niebawem wszystko się wyjaśni. :D
bluesman napisał(a): Natomiast co jest zaskakujące istnieje spore grono osób kontaktujące się miedzy sobą, które ma Was dość, Waszych dowcipów wyśmiewania się ..........

Ja ci mogę nawet ich nicki wymienić, choć się z nimi nie kontaktuję.
Tylko wiesz co mnie to?
Wiesz.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.