napisał(a) bluesman » 28.02.2013 22:46
BeJur napisał(a):bluesman napisał(a):Super czuj się doceniona, inni to szambo i trzeba ich zgnoić ............ nie umieją robić zdjęć i takie tam. Czy jeżeli coś piszesz czytasz to drugi raz ?
No i przestałeś być miły ...
Nie napisałam nigdzie, ze inni to szambo - Ty mi to teraz próbujesz podkleić - niezbyt to ładnie, ale nerwowy możesz już być, spokojnie, dużo rzeczy już widziałam, ludzie naprawdę różnie reagują.
Napisałam ci, ze nie umiesz robić zdjęć??? Czy może nie padłam na kolana przed Twoimi??? Bolą uwagi??? Szkoda, bo jest tu wielu na forum, naprawdę dobrych fotografów, którzy z godnością przyjmują komentarze - bo dzięki temu robią jeszcze lepsze zdjęcia a nie tkwią w miejscu... wszystko co piszę, piszę z włączonym myśleniem, czytam przed wysłaniem ... czyżbyś chciał mi coś zarzucić???? Jakaś literówka, ortograficzny?? a może przecinek nie w tym miejscu o jakim marzyłeś???
No tak doszło do tego, że nie jestem miły ............... ale tez nie jestem nerwowy

czy chcesz bym cytował Twoje wypowiedzi ? i rozkminiał je na drobne w pewnym kontekście ? Ja nie chcę byś padała na kolana, zdjęcia jakieś kiedyś zrobiłem i tyle, Twoich uwag nie było

Zdjęcia robię dla siebie

No teraz powaliłaś mnie na kolana:) nikomu i nigdy nie zarzuciłem, że zrobił literówkę

za wyłączeniem sytuacji kiedy mnie to zarzucono wówczas odwdzięczałem się

Ok. pogadalim nawrzucalim sobie

Powiedz mi jedno czy forum ma służyć elicie czy wszystkim? czy każdy wpis od kogoś kto inaczej postrzega rzeczywistość ma być spacyfikowany? czy nie można po prostu ominąć taki wpis? każdy przecież umie myśleć.........
Po co niepotrzebnie dokuczać i wywyższać się ?