Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Złośliwości, kłótnie i uszczypliwości na Forum

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 22:35

Bocian napisał(a):
bluesman napisał(a):
Bocian napisał(a):Coś mało przecinków w tej dochodzeniówce używaliście... 8)

Kudy mnie do Ciebie mistrzu świata i okolic :) może stać Cię na więcej niż przecinki ? mam kopie Twoich wpisów jak chcesz służę :) Nie jesteś nieomylny, tez popełniasz literówki :) stać Cię tylko na to ?

Przyzwyczajenia ze starych czasów? :mrgreen:
Ja nie byłem w dochodzeniówce, kanapek w kaburze nie nosiłem. I neseserka ze skaju :lol:

I co z tego wynika? Sporo straciłeś bo tam trzeba było myśleć :) Czemu nie napisałeś, że byłem w Milicji?(nie byłem)
Żal mi Cię :) wiesz, że nie trzeba było być w Milicji by już być na emeryturze? Ja byłem już w Policji :) Odszedłem ze służby ze stopniem oficera starszego nie będąc niczyim garbem mam się wstydzić ? Bo jakiś Bocian coś na forum Cro pl coś plecie ? Wybacz .........
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.02.2013 22:36

CROberto napisał(a):O f morde :!:
W końcu Eden na forum odnalazłem..... :lool:

No nie wiem.... :? :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 22:40

bluesman napisał(a):I co z tego wynika? Sporo straciłeś bo tam trzeba było myśleć :) Czemu nie napisałeś, że byłem w Milicji?(nie byłem)
Żal mi Cię :) wiesz, że nie trzeba było być w Milicji by już być na emeryturze? Ja byłem już w Policji :) Odszedłem ze służby ze stopniem oficera starszego nie będąc niczyim garbem mam się wstydzić ? Bo jakiś Bocian coś na forum Cro pl coś plecie ? Wybacz .........

Coś często powtarzasz, że kogoś ci żal :) Masz jakiś kompleks, jeszcze z roboty? :) Naprawdę nie trzeba było być w MO, żeby już być na emeryturze? No to mnie zagiąłeś :mrgreen: Niesamowite, mój świat legł w gruzach :mrgreen: A tym oficerem, starszym, to od kogo byłeś? :mrgreen: :mrgreen:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 22:46

BeJur napisał(a):
bluesman napisał(a):Super czuj się doceniona, inni to szambo i trzeba ich zgnoić ............ nie umieją robić zdjęć i takie tam. Czy jeżeli coś piszesz czytasz to drugi raz ?

No i przestałeś być miły ...

Nie napisałam nigdzie, ze inni to szambo - Ty mi to teraz próbujesz podkleić - niezbyt to ładnie, ale nerwowy możesz już być, spokojnie, dużo rzeczy już widziałam, ludzie naprawdę różnie reagują.

Napisałam ci, ze nie umiesz robić zdjęć??? Czy może nie padłam na kolana przed Twoimi??? Bolą uwagi??? Szkoda, bo jest tu wielu na forum, naprawdę dobrych fotografów, którzy z godnością przyjmują komentarze - bo dzięki temu robią jeszcze lepsze zdjęcia a nie tkwią w miejscu... wszystko co piszę, piszę z włączonym myśleniem, czytam przed wysłaniem ... czyżbyś chciał mi coś zarzucić???? Jakaś literówka, ortograficzny?? a może przecinek nie w tym miejscu o jakim marzyłeś???

No tak doszło do tego, że nie jestem miły ............... ale tez nie jestem nerwowy :) czy chcesz bym cytował Twoje wypowiedzi ? i rozkminiał je na drobne w pewnym kontekście ? Ja nie chcę byś padała na kolana, zdjęcia jakieś kiedyś zrobiłem i tyle, Twoich uwag nie było :) Zdjęcia robię dla siebie :)
No teraz powaliłaś mnie na kolana:) nikomu i nigdy nie zarzuciłem, że zrobił literówkę :) za wyłączeniem sytuacji kiedy mnie to zarzucono wówczas odwdzięczałem się :)

Ok. pogadalim nawrzucalim sobie :) Powiedz mi jedno czy forum ma służyć elicie czy wszystkim? czy każdy wpis od kogoś kto inaczej postrzega rzeczywistość ma być spacyfikowany? czy nie można po prostu ominąć taki wpis? każdy przecież umie myśleć.........
Po co niepotrzebnie dokuczać i wywyższać się ?
CROberto
Cromaniak

Postnapisał(a) CROberto » 28.02.2013 22:47

bluesman napisał(a): wiesz, że nie trzeba było być w Milicji by już być na emeryturze? Ja byłem już w Policji :) Odszedłem ze służby ze stopniem oficera starszego nie będąc niczyim garbem mam się wstydzić ?

Et ego te obsolvo a peccatis tuis.........
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 28.02.2013 22:47

Lidija Bacic Fan napisał(a):... Zdaję sobie z tego sprawę, że niektórzy ten mój post wyśmieją, być może nawet mnie obrażając. Ale jak mawiał Michał Wołodyjowski: "nic to".
Musiałem zabrać głos w tej sprawie i mam czyste sumienie. Zawsze przecież można zrobić coś więcej niż mniej.

Marcinie, Fanie Lidiji Bačić. Zaprawdę powiadam Ci nie idź tą drogą, nie idź. Już Tobie napisałem w wątku „Ślad życia”, że złe miejsce wybrałeś na dywagacje na temat dobra, szlachetności, poezji, uczuć wyższych itp. Za każdym razem zostaniesz wykpiony, będą Cię nazywać Lidką w dodatku nienormalną itp. To nie oznacza oczywiście, że nie powinieneś walczyć . Może jednak inną bronią, w inny sposób. W przeciwnym razie, sumienie będziesz miał czyste (bo na tym Ci zależy, jak piszesz), ale spokoju nie zaznasz.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.02.2013 22:49

bluesman napisał(a): czy nie można po prostu ominąć taki wpis?

I gdybyś się zastosował do swojej teorii tych czterech stron by po prostu nie było.

A ja mam prośbę do Janusza ( bo widzę, że jest).
Można to wydzielić od strony 4-tej jako "pogaduchy z bluesmanem"?
Ostatnio edytowano 28.02.2013 22:53 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 22:52

anakin napisał(a):

I gdybyś się zastosował do swojej teorii tych czterech stron by po prostu nie było.

i vice versal :)
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 22:53

anakin napisał(a):

A ja mam prośbę do Janusza ( bo widzę, że jest).
Można to wydzielić od strony 4-tej jako "pogaduchy z bluesmanem"?

A dlaczego ? masz coś do ukrycia ???
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.02.2013 22:55

bluesman napisał(a):i vice versal :)

No widzisz robaczku - właśnie nie. :D
Ty przyszedłeś do mnie- nie ja do Ciebie. 8)

bluesman napisał(a):A dlaczego ? masz coś do ukrycia ???

Żeby Ci nikt nie zarzucił, że rozwaliłeś wątek.
Dbam o Ciebie.
Po prostu.
Ostatnio edytowano 28.02.2013 22:57 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 22:57

anakin napisał(a):

Hm, chodzę tam gdzie chcę :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 22:58

anakin napisał(a):

Przyłazi tak za kimś, potem pojęczy, przypomni, że ma skopiowane posty... :mrgreen:
I cztery strony farmazonu :lol: i rozpieprzony wątek.
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 22:59

anakin napisał(a):

bluesman napisał(a):A dlaczego ? masz coś do ukrycia ???

Żeby Ci nikt nie zarzucił, że rozwaliłeś wątek.
Dbam o Ciebie.
Po prostu.

Też mnie zaciekawiło co robisz dłońmi :) gdyby nie ta woda w tle to pomyślałbym, że grasz na harmonijce ........... a stad blisko do bluesa :)
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 23:00

Bocian napisał(a):
anakin napisał(a):

Przyłazi tak za kimś, potem pojęczy, przypomni, że ma skopiowane posty... :mrgreen:
I cztery strony farmazonu :lol: i rozpieprzony wątek.

Współczuję Ci :)mam się powiesić ? farmazon super określenie może przyłatwię :)
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 23:02

Spadam na dziś mam dość misji :) :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.