Jest miło.
Grzecznie i kulturalnie rozmawiamy z założycielem wątku.
.png)
BeJur napisał(a):czyli - nie będąc fanem tej pani, nie jestem dobrym człowiekiem????
eee, przesadzasz .....
i na czym jej fenomen polega - tez proszę, ale króciutko
Lidija Bacic zawsze będzie popularna. Jestem o tym przekonany. Z tą nobilitacją to temat na szerszą dyskusję.Bocian napisał(a):Bez przesady, mówienie o tej piosenkarce jak o Matce Teresie to wg mnie przesada. Dziś jest popularna, jutro tłum będzie miał następnego idola. Czujesz się nobilitowany bo podoba ci się jak ktoś śpiewa?
anakin napisał(a):A te nicki to każdego powinny do czegoś zobowiązywać?
Tak z ciekawości pytam.
.png)
Lidija Bacic Fan napisał(a):Odwrotnie będąc fanem Lidiji, nie można być złym człowiekiem
Lidija Bacic Fan napisał(a):Głos, który jest w stanie każdego zaczarować
Lidija Bacic Fan napisał(a):Genialne możliwości interpretacyjne swoich utworów wyrażające się ,także przez ruch.

Lidija Bacic Fan napisał(a):anakin napisał(a):A te nicki to każdego powinny do czegoś zobowiązywać?
Tak z ciekawości pytam.
To już wolna wola i wybór posiadacza nicka.
.png)
Anai napisał(a):Powiem więcej, ja będąc fanką M. Mansona z pewnością jestem złym człowiekiem...![]()
[/color]
BeJur napisał(a):no to dopisz mi J.Morrisona i Q.Tarantino i zacznij się bać mnie![]()
Lidija Bacic Fan napisał(a):Odwrotnie będąc fanem Lidiji, nie można być złym człowiekiem. O teraz krótko o fenomenie. Wspaniały kontakt ze swoimi wielbicielami nie tylko na koncertach, również w globalnej sieci. Głos, który jest w stanie każdego zaczarować. Genialne możliwości interpretacyjne swoich utworów wyrażające się ,także przez ruch.
Lidija Bacic Fan napisał(a):Lidija Bacic zawsze będzie popularna. Jestem o tym przekonany.
anakin napisał(a):A te nicki to każdego powinny do czegoś zobowiązywać?
Tak z ciekawości pytam.
.png)
malina1959 napisał(a):dziewczyny, Wy chociaż jesteście fankami![]()
a jak ja nie jestem, to C O wtedykim ja jestem
![]()
.png)
BeJur napisał(a):nie prowokuj nas(dla Twojego tylko dobra:) )
BeJur napisał(a):
nie mówiąc, że miejscowy croekosystem może bez nas (lekko) ucierpieć, lub się (lekko) zachwiać

.png)
Bocian napisał(a):I zaraz przyjdzie "mondry" i stwierdzi, że rozpieprzony wątek... Bo ma się czelność zadawać pytania a nie tylko paść z zachwytu na glebę... I w jednych wątkach, jak ktoś pyta to rozpieprzanie a w drugich to całkiem oki, o przecież nie można tylko cukrować.
.png)
Bocian napisał(a):I zaraz przyjdzie "mondry" i stwierdzi, że rozpieprzony wątek... Bo ma się czelność zadawać pytania a nie tylko paść z zachwytu na glebę... I w jednych wątkach, jak ktoś pyta to rozpieprzanie a w drugich to całkiem oki, o przecież nie można tylko cukrować.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.