BeJur napisał(a): - to co mam napisać???
..widzę (tylko) to co chcę widzieć....
BeJur napisał(a): - to co mam napisać???
.png)
BeJur napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):Rzeczywiście Ci wszystko jedno? O sobie nie mogę tego powiedzieć, choć szlifuję swój charakter. Jednych użytkowników lubimy bardziej, innych mniej. Takie przykłady można wymieniać i wymieniać.
Skoro nie mam wpływu, na to kto i co tu pisze, a świata nie mam zamiaru naprawiać - bo to nierealne - to co mam napisać???
.png)
Lidija Bacic Fan napisał(a):Jednak pewien wpływ zawsze istnieje. Przynajmniej na to co się pisze. Jeżeli z kłusownika pozyskującego kość słoniową można stać się opiekunem w sierocińcu dla słoni (za darmo!) to wszystko jest możliwe.
anakin napisał(a):BeJur napisał(a):.......
Ty Beata jakąś misję masz?
Tak z ciekawości pytam.![]()
.png)
anakin napisał(a):BeJur napisał(a):.......
zebik napisał(a):Ma - chce Lidkę vel Marcina nawrócić na normalność.
.png)
BeJur napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):Jednak pewien wpływ zawsze istnieje. Przynajmniej na to co się pisze. Jeżeli z kłusownika pozyskującego kość słoniową można stać się opiekunem w sierocińcu dla słoni (za darmo!) to wszystko jest możliwe.
Ty to jednak fantasta jesteś ... a nie tylko romantyczny ekolog rozumiejący komary![]()
Mogę być opiekunem słoniątek bez wcześniejszego kłusowania
Pokaż mi ilu takich kłusowników i dlaczego stało się niańkami???
Sami od siebie?? czy w celu uniknięcia kary?? a może, żeby słoniątku większe kły urosły![]()
Jeżeli uda Ci się kiedyś naprawić świat - napisz mi mejla, adres mam w profilu![]()
pogratuluję szczerze
zebik napisał(a):anakin napisał(a):BeJur napisał(a):.......
Ma - chce Lidkę vel Marcina nawrócić na normalność.
.png)

Josko Bulic napisał(a):Lidija naj lepie bendzie da padniesz na nastempny zlot w Jankowu obok Gniezna i pogadasz jak facet z facetem w cztey oczy z osobamy kturych uważasz dla wroge.Czensto sie zdaża da po rozmowy bendziete kumplamy czy zmienysz zdanie o (tako zwanoj) wrogoszczy niekturych forumowyczuw.Z tego Twojego pisania nic fajniego nie bendzie oprucz tego da tylko dolewasz olej do ognia.Bondż rosondny i nie zaczynaj diskusije o kłótniama bo Ty sie to o glowe rozbije i znowu sie uwyklasz w probleme z pojedynim osobamy.Po co Ty toPozdrawliam
.png)
Beata sorka ale tak sie muwy bo Lidija jest jednak facetem.Arturac od razu wudka czy nie jest lepie u dobre wynko czy kurde felek mali pantofelek może bacardy czy soczek.To wogule nie jest ważne co sie bombie najważnisze jest da sie dogadajom.BeJur napisał(a):Josko ... ale ja nie jestem facet
.png)
Josko Bulic napisał(a): Beata sorka ale tak sie muwy bo Lidija jest jednak facetem.Arturac od razu wudka czy nie jest lepie u dobre wynko czy kurde felek mali pantofelek może bacardy czy soczek.To wogule nie jest ważne co sie bombie najważnisze jest da sie dogadajom.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.