Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Złośliwości, kłótnie i uszczypliwości na Forum

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.02.2013 17:22

BeJur napisał(a): - to co mam napisać???

..widzę (tylko) to co chcę widzieć.... :mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 27.02.2013 17:26

lubelski napisał(a):..widzę (tylko) to co chcę widzieć.... :mrgreen:

oj Jędrek.... jak Ty mnie znasz :)
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 27.02.2013 17:41

BeJur napisał(a):
Lidija Bacic Fan napisał(a):Rzeczywiście Ci wszystko jedno? O sobie nie mogę tego powiedzieć, choć szlifuję swój charakter. Jednych użytkowników lubimy bardziej, innych mniej. Takie przykłady można wymieniać i wymieniać.

Skoro nie mam wpływu, na to kto i co tu pisze, a świata nie mam zamiaru naprawiać - bo to nierealne - to co mam napisać???

Jednak pewien wpływ zawsze istnieje. Przynajmniej na to co się pisze. Jeżeli z kłusownika pozyskującego kość słoniową można stać się opiekunem w sierocińcu dla słoni (za darmo!) to wszystko jest możliwe.
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 27.02.2013 17:49

Lidija Bacic Fan napisał(a):Jednak pewien wpływ zawsze istnieje. Przynajmniej na to co się pisze. Jeżeli z kłusownika pozyskującego kość słoniową można stać się opiekunem w sierocińcu dla słoni (za darmo!) to wszystko jest możliwe.

Ty to jednak fantasta jesteś ... a nie tylko romantyczny ekolog rozumiejący komary :)
Mogę być opiekunem słoniątek bez wcześniejszego kłusowania
Pokaż mi ilu takich kłusowników i dlaczego stało się niańkami???
Sami od siebie?? czy w celu uniknięcia kary?? a może, żeby słoniątku większe kły urosły :roll:

Jeżeli uda Ci się kiedyś naprawić świat - napisz mi mejla, adres mam w profilu :)
pogratuluję szczerze :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 27.02.2013 17:50

BeJur napisał(a):.......

Ty Beata jakąś misję masz?
Tak z ciekawości pytam. :D :sm:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.02.2013 17:51

anakin napisał(a):

Ma - chce Lidkę vel Marcina nawrócić na normalność. :D
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 27.02.2013 17:56

anakin napisał(a):

nie, tak tylko se piszę ;)
w sumie .... to już jeden miał misję, teraz wisi na krzyżu 2tys lat a ludzie nadal są jacy byli :roll:

zebik napisał(a):Ma - chce Lidkę vel Marcina nawrócić na normalność. :D

eee tam .... chyba nie mam szans :)
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 27.02.2013 18:04

BeJur napisał(a):
Lidija Bacic Fan napisał(a):Jednak pewien wpływ zawsze istnieje. Przynajmniej na to co się pisze. Jeżeli z kłusownika pozyskującego kość słoniową można stać się opiekunem w sierocińcu dla słoni (za darmo!) to wszystko jest możliwe.

Ty to jednak fantasta jesteś ... a nie tylko romantyczny ekolog rozumiejący komary :)
Mogę być opiekunem słoniątek bez wcześniejszego kłusowania
Pokaż mi ilu takich kłusowników i dlaczego stało się niańkami???
Sami od siebie?? czy w celu uniknięcia kary?? a może, żeby słoniątku większe kły urosły :roll:

Jeżeli uda Ci się kiedyś naprawić świat - napisz mi mejla, adres mam w profilu :)
pogratuluję szczerze :)

Wiem Bejur o jednym. Uczynił to z własnego, świadomego wyboru. Chciał w ten sposób zmazać swoje krzywdy wyrządzone tym olbrzymom.
zebik napisał(a):
anakin napisał(a):

Ma - chce Lidkę vel Marcina nawrócić na normalność. :D

Zebiku normalność pojęciem względnym jest. :lol:
Josko Bulic
Cromaniak

Postnapisał(a) Josko Bulic » 27.02.2013 18:08

Lidija naj lepie bendzie da padniesz na nastempny zlot w Jankowu obok Gniezna i pogadasz jak facet z facetem w cztey oczy z osobamy kturych uważasz dla wroge.Czensto sie zdaża da po rozmowy bendziete kumplamy czy zmienysz zdanie o (tako zwanoj) wrogoszczy niekturych forumowyczuw.Z tego Twojego pisania nic fajniego nie bendzie oprucz tego da tylko dolewasz olej do ognia.Bondż rosondny i nie zaczynaj diskusije o kłótniama bo Ty sie to o glowe rozbije i znowu sie uwyklasz w probleme z pojedynim osobamy.Po co Ty to :?: Pozdrawliam :papa:
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 27.02.2013 18:14

Josko ... ale ja nie jestem facet :roll:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.02.2013 18:16

Josko Bulic napisał(a):Lidija naj lepie bendzie da padniesz na nastempny zlot w Jankowu obok Gniezna i pogadasz jak facet z facetem w cztey oczy z osobamy kturych uważasz dla wroge.Czensto sie zdaża da po rozmowy bendziete kumplamy czy zmienysz zdanie o (tako zwanoj) wrogoszczy niekturych forumowyczuw.Z tego Twojego pisania nic fajniego nie bendzie oprucz tego da tylko dolewasz olej do ognia.Bondż rosondny i nie zaczynaj diskusije o kłótniama bo Ty sie to o glowe rozbije i znowu sie uwyklasz w probleme z pojedynim osobamy.Po co Ty to :?: Pozdrawliam :papa:

najlepiej przy wódce........z biedronki.
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 27.02.2013 18:26

arturac napisał(a):najlepiej przy wódce........z biedronki.

bez serca dla biedronek jesteś .... :roll:
Josko Bulic
Cromaniak

Postnapisał(a) Josko Bulic » 27.02.2013 18:43

BeJur napisał(a):Josko ... ale ja nie jestem facet :roll:
Beata sorka ale tak sie muwy bo Lidija jest jednak facetem.Arturac od razu wudka czy nie jest lepie u dobre wynko czy kurde felek mali pantofelek może bacardy czy soczek.To wogule nie jest ważne co sie bombie najważnisze jest da sie dogadajom. :D
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 27.02.2013 18:45

Josko Bulic napisał(a): Beata sorka ale tak sie muwy bo Lidija jest jednak facetem.Arturac od razu wudka czy nie jest lepie u dobre wynko czy kurde felek mali pantofelek może bacardy czy soczek.To wogule nie jest ważne co sie bombie najważnisze jest da sie dogadajom. :D

no tak Josko masz rację - jednak jest :)

Artur - wino z biedronki :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 27.02.2013 20:56

Z bubamary :) Forum zobowiązuje ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.