Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Złośliwości, kłótnie i uszczypliwości na Forum

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 20:01

anakin napisał(a):A niby czym?
Jest miło.
Grzecznie i kulturalnie rozmawiamy z założycielem wątku. :D

Grzecznie i kulturalnie ? oczywiście i zespewnosciom .................
z milionami podtekstów ............... mających na celu utrzymanie własnego ego ............. jestem mistrz !!!!!!!!!!!!!!
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 20:08

BeJur napisał(a):czyli - nie będąc fanem tej pani, nie jestem dobrym człowiekiem????
eee, przesadzasz .....
i na czym jej fenomen polega - tez proszę, ale króciutko

Dziwię Ci się jako kobiecie czyli istocie, która czuje przede wszystkim całą sobą .................. że możesz się nad kimś pastwić .......... dla mnie kobieta to jest wsparcie i opoka, nie rządzi się testosteronem, jej domeną jest ognisko domowe .......
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.02.2013 20:12

bluesman napisał(a):Grzecznie i kulturalnie ? oczywiście i zespewnosciom .................
z milionami podtekstów ............... mających na celu utrzymanie własnego ego ............. jestem mistrz !!!!!!!!!!!!!!

Niestety tutaj potrzebny jest naprawdę światowej klasy specjalista.
Przykro mi, ale ja ci nie pomogę.

A w temacie wątku masz coś do powiedzenia?
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 20:19

anakin napisał(a):
bluesman napisał(a):Grzecznie i kulturalnie ? oczywiście i zespewnosciom .................

Jesteś aż takim hipokrytą ? nie jest mi potrzebny specjalista .
Anai
Cromaniak

Postnapisał(a) Anai » 28.02.2013 20:23

Lidija Bacic Fan napisał(a):Innymi słowy bycie fanem tak fenomenalnej piosenkarki jak Lidija Bacic jest swego rodzaju nobilitacją. A jeżeli jest nobilitacja to muszą wypływać z niej konsekwencje. Różnego rodzaju od empatii poprzez kulturę osobistą, pomoc innym (patrz dobry z niego człowiek).

Wybacz, że się z Tobą nie zgodzę, ale...
Z całym szacunkiem - myślę, że nieco przeceniasz wpływ tej niewątpliwie wybitnej (dla Ciebie) gwiazdy...
Dobrym człowiekiem albo się jest, albo nie i bycie czyimkolwiek fanem nie ma nic do rzeczy.
Myślę, że gdyby dobrze poszukać i wśród fanów Lidiji Bacic znalazłoby się paru niezłych sk........w.
Pomyśl o tym... :oczko_usmiech:
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 28.02.2013 21:29

Lidija Bacic Fan napisał(a):Odwrotnie będąc fanem Lidiji, nie można być złym człowiekiem. O teraz krótko o fenomenie. Wspaniały kontakt ze swoimi wielbicielami nie tylko na koncertach, również w globalnej sieci. Głos, który jest w stanie każdego zaczarować. Genialne możliwości interpretacyjne swoich utworów wyrażające się ,także przez ruch.
Lidija Bacic zawsze będzie popularna. Jestem o tym przekonany.

Czy nie uważasz, że każde postrzeganie sztuki jest wysoce subiektywne? Jedni lubią jazz, inni disco-polo a ja np. heavy metal. Ale nigdy nie powiedziałbym o swoim idolu, że jego głos "jest w stanie każdego zaczarować" bo to jest oczywista herezja, a takie stawianie sprawy jest w moim odczuciu infantylizmem. Nie zrozum mnie źle, ja Cię nie atakuję, tylko uważam, że w pewnych sprawach potrzebny jest większy dystans - także do samego siebie.
Czy to, że owa Lidija ma znakomity głos (według Ciebie) czy fajnie zachowuje się na scenie (według Ciebie) znaczy, że jest taka doskonała również w życiu prywatnym? Nie wiesz tego, bo nie możesz wiedzieć. Idealizujesz ją, wierząc, że sam przez to staniesz się lepszy. Uwierz mi - to tak nie działa.
Ostatnio edytowano 28.02.2013 21:47 przez greenrs, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 21:30

bluesman napisał(a):No cóż kolejny raz znaleźliście sobie pożywkę i używacie ............. to nie jest śmieszne .......... i zawsze ta sama ekipa ........ przykro .......... a z pewnością uważacie się za światłych ludzi ............
:hearts: :lool:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 21:31

bluesman napisał(a):
Bocian napisał(a):I zaraz przyjdzie "mondry" i stwierdzi, że rozpieprzony wątek... Bo ma się czelność zadawać pytania a nie tylko paść z zachwytu na glebę... I w jednych wątkach, jak ktoś pyta to rozpieprzanie a w drugich to całkiem oki, o przecież nie można tylko cukrować.

Mocarzu, jak Bóg silny, jak szatan złośliwy,

:mrgreen:

:hearts: :lool:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 21:35

bluesman napisał(a):
BeJur napisał(a):czyli - nie będąc fanem tej pani, nie jestem dobrym człowiekiem????
eee, przesadzasz .....
i na czym jej fenomen polega - tez proszę, ale króciutko

Dziwię Ci się jako kobiecie czyli istocie, która czuje przede wszystkim całą sobą .................. że możesz się nad kimś pastwić .......... dla mnie kobieta to jest wsparcie i opoka, nie rządzi się testosteronem, jej domeną jest ognisko domowe .......

Też czuje całym sobą :) Dla mnie kobieta, to kobieta. Kobieta rządzi się estrogenem i progesteronem. Domeną kobiety jest to, w czym się spełnia.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 21:36

anakin napisał(a):

Wyobrażasz sobie takiego kolegę, biurko obok? :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 21:37

Anai napisał(a):Myślę, że gdyby dobrze poszukać i wśród fanów Lidiji Bacic znalazłoby się paru niezłych sk........w.
Pomyśl o tym... :oczko_usmiech: [/color]

Też ją lubię :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.02.2013 21:37

Bocian napisał(a):Wyobrażasz sobie takiego kolegę, biurko obok? :mrgreen:

Nawet pod biurkiem nie bardzo. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2013 21:38

Lidija Bacic Fan napisał(a):Genialne możliwości interpretacyjne swoich utworów wyrażające się ,także przez ruch.

która część ciała Cię tak urzekła?
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 21:41

greenrs napisał(a):Ale nigdy nie powiedziałbym o swoim idolu, że jego głos "jest w stanie każdego zaczarować"

Jak to? :mrgreen: A Dikinson na płytach Maidenów? :oczko_usmiech: :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.02.2013 21:42

greenrs napisał(a):[ Nie zrozum mnie źle, ja Cię nie atakuję

Nie, no fcale... :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.