napisał(a) greenrs » 28.02.2013 21:29
Lidija Bacic Fan napisał(a):Odwrotnie będąc fanem Lidiji, nie można być złym człowiekiem. O teraz krótko o fenomenie. Wspaniały kontakt ze swoimi wielbicielami nie tylko na koncertach, również w globalnej sieci. Głos, który jest w stanie każdego zaczarować. Genialne możliwości interpretacyjne swoich utworów wyrażające się ,także przez ruch.
Lidija Bacic zawsze będzie popularna. Jestem o tym przekonany.
Czy nie uważasz, że każde postrzeganie sztuki jest wysoce subiektywne? Jedni lubią jazz, inni disco-polo a ja np. heavy metal. Ale nigdy nie powiedziałbym o swoim idolu, że jego głos
"jest w stanie każdego zaczarować" bo to jest oczywista herezja, a takie stawianie sprawy jest w moim odczuciu infantylizmem. Nie zrozum mnie źle, ja Cię nie atakuję, tylko uważam, że w pewnych sprawach potrzebny jest większy dystans - także do samego siebie.
Czy to, że owa Lidija ma znakomity głos (według Ciebie) czy fajnie zachowuje się na scenie (według Ciebie) znaczy, że jest taka doskonała również w życiu prywatnym? Nie wiesz tego, bo nie możesz wiedzieć. Idealizujesz ją, wierząc, że sam przez to staniesz się lepszy. Uwierz mi - to tak nie działa.
Ostatnio edytowano 28.02.2013 21:47 przez
greenrs, łącznie edytowano 1 raz