Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Złośliwości, kłótnie i uszczypliwości na Forum

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.02.2013 23:03

bluesman napisał(a):Też mnie zaciekawiło co robisz dłońmi :) gdyby nie ta woda w tle to pomyślałbym, że grasz na harmonijce ........... a stad blisko do bluesa :)

Zdradzę Ci coś...........tylko ciiiiiiiiiiiiiiii...
Dwa tygodnie chlałem travaricę to się mi w końcu ulało (zdjęcie robione milisekundę przed). :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2013 23:03

bluesman napisał(a):Spadam na dziś mam dość misji :) :papa:

spadaj
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 23:04

bluesman napisał(a):Współczuję Ci :)mam się powiesić ? farmazon super określenie może przyłatwię :)

Żal, współczucie :) Prawdziwa Matka Teresa :mrgreen:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 23:05

arturac napisał(a):

spadaj

Ty akurat jesteś zbędny ........... wolę rozmawiać z Szefami :)
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 23:06

anakin napisał(a):
bluesman napisał(a):Też mnie zaciekawiło co robisz dłońmi :) gdyby nie ta woda w tle to pomyślałbym, że grasz na harmonijce ........... a stad blisko do bluesa :)

Zdradzę Ci coś...........tylko ciiiiiiiiiiiiiiii...
Dwa tygodnie chlałem travaricę to się mi w końcu ulało (zdjęcie robione milisekundę przed). :D

Samo życie :) jak blues :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2013 23:10

bluesman napisał(a):
arturac napisał(a):

spadaj

Ty akurat jesteś zbędny ........... wolę rozmawiać z Szefami :)

jakoś z szefową ci nie szło :oczko_usmiech:
Jokerek
zbanowany

Postnapisał(a) Jokerek » 01.03.2013 01:39

To wątek o złośliwościach itp. a tutaj niektórzy zwracają się do innych forumowiczów per "robaczku". Wydawałoby się, że nieuzasadnioną wyższość swą wyrażają ale ja to odbieram jako forumowe amory...

Jak wiadomo niewiedza jest pierwszym krokiem do niezrozumienia, a w następnych etapach do złośliwości i kłótni.
Postanowiłem temu zapobiec - lepiej poznając forum.
W miarę możliwości chciałbym rozszerzyć kontakt z forum wzorem niedościgłych użytkowników i postanowiłem:

Późną porą śledzić forum już nie zawsze starcza sił. Będę śledził w pracy.
(Mam nadzieję, że szef się nie dowie. Zresztą i tak nie mam tam nic twórczego do roboty.)
Poświęcę nieco rodzinę i dom kosztem śledzenia forum. (I tak mam lekkiego zeza - więc nie widzą czy zerkam z nimi na dobranockę czy do internetu.)
Rano zawsze jak wstanę sprawdzę wątki które obserwuje, żeby mi nic nie umknęło z najnowszych informacji.
Pójdę też z żoną do seksuologa - co mi zaproponowała. Opowiem mu szczerze o mej miłości. Mam nadzieję, że doktor zarejestruje się na cro.pl.

Oczywiście pozdrawiam serdecznie i życzę dobrych wpisów...
Josko Bulic
Cromaniak

Postnapisał(a) Josko Bulic » 01.03.2013 08:19

Jak milutko :!: Wogule niema mowe o złośliwości sama ljubav i braterstvo. :D Dzieci kwiatkuw i myloszći :D Wszyske posty powyniszme pszenieszć do wontku o miloszczy. :D
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 01.03.2013 09:46

Chciałbym serdecznie podziękować Walpowi, Bluesmanowi i Josko Buliciowi za życzliwość. Niestety dla niektórych jest ona pustym słowem, które widzą jedynie na kartce papieru.
Bejur sugerujesz, że nie znam życia. Jak bardzo się mylisz. Poznałem jego nieprzyjemne i przykre strony, aż nazbyt dobrze. Ciągle poznaję. Właśnie, dlatego jestem wielkim dłużnikiem Lidiji Bacic. To ona ładuje moje "akumulatory psychiczne" optymizmem, radością i nadzieją. W życiu prywatnym natomiast jest taka sama jak na scenie. Dobra, pełna uroku, empatyczna, skromna. Czasem nie trzeba kogoś znać osobiście, czasem wystarczy serce i dusza.
Postów Bociana i Anakina komentować nie będę.
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 01.03.2013 15:19

Lidija Bacic Fan napisał(a):... za życzliwość. Niestety dla niektórych jest ona pustym słowem, które widzą jedynie na kartce papieru.

Niektórym możesz podziękować, za pokazanie Ci tego, że ten świat nie składa się tylko z takich osób jak Ty, a jeżeli jeszcze w życiu nie dostałeś po czterech literach, to wyciągnij nauki z tego, co Ciebie tutaj spotyka. Nie chce przypinać Ci łatki, bo jesteś, póki co, dla mnie albo wrażliwym, albo przewrażliwionym, albo głupim. To nie złośliwość, bo Cię nie znam. Szanuję ludzi wrażliwych, aczkolwiek czasem zwyczajnie nie jest to wrażliwość, a zwykła ludzka głupota. Póki co, krótko jesteś na forum, więc ciężko stwierdzić:). Żeby przypadkiem nikt nie przekręcił moich słów!!

Lidija Bacic Fan napisał(a):Właśnie, dlatego jestem wielkim dłużnikiem Lidiji Bacic. To ona ładuje moje "akumulatory psychiczne" optymizmem, radością i nadzieją.

Jeżeli ładuje Twoje akumulatory - chwała Jej za to. Dla mnie muzyka, to elektrownia, a nie akumulator. Lidija Bacic jak najbardziej na "nie", bo nie widzę w tym absolutnie nic ciekawego. Jest wręcz wtórne, nudne, ale... jak Ciebie kręci - niechaj kręci dalej. Ja mam zresztą zboczenie "zawodowo-hobbistyczne".

Swoją drogą... czy nie jest troszkę naiwne wychwalanie osoby na podstawie Jej "twórczości"? Znasz życie Picassa? Wiesz, możesz wychwalać Jej wpływ na Twoje akumulatory, ale wychwalać Ją personalnie...hm...

Lidija Bacic Fan napisał(a):W życiu prywatnym natomiast jest taka sama jak na scenie. Dobra, pełna uroku, empatyczna, skromna. Czasem nie trzeba kogoś znać osobiście, czasem wystarczy serce i dusza.

Poeto, a tutaj brak Ci logiki... Nie trzeba znać kogoś osobiście, aby twierdzić, że w życiu prywatnym ktoś jest dobry, pełen uroku, empatyczny i skromny? Hm... Oj...obyś się kiedyś nie zawiódł sromotnie. No chyba, że widujecie się kilka/kilkanaście razy w roku.

Poeto... cro.pl nie zbawisz. Świata też nie. Jeden próbował ponad 2000 lat temu (na szczęście nie było wtedy jeszcze cro.pl, bo w ogóle by się za to nie brał:) ). Poległ. Też polegniesz, ale... chcesz - walcz. Nie wygrasz, ale dzięki takim "walczącym", czy to karabinem, umysłem czy piórem - świat się jednak zmienia. Chcesz to robić tutaj - licz się z konsekwencjami. Nie każdy jest taki jak Ty i całe szczęście!! Nie każdy jest taki jak ja i całe szczęście. Byłoby mega nudno, gdyby tak to miało wyglądać.

Zbawienie też możesz uskuteczniać w życiu prywatnym. Jeśli tak robisz - chwała Ci za to... Jak nie, a walczysz o to tylko na forach...ekhm....taaa....łatkę wtedy przypiąć łatwo.

I nie dziw się ludziom, bo póki co, dałeś się poznać jako człowiek piszący o komarach, miłości, śladzie życia itp. Jesteś na cro.pl. Skrobnij jakąś relację, czy to z Cro, czy tez innego zakątka tego łez padołu. Forum nie kończy się na Hyde Park'u. To tylko dodatek do meritum, czyli do Cro.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 01.03.2013 15:20

Lidija Bacic Fan napisał(a):Postów Bociana i Anakina komentować nie będę.

Jeżeli pozwolisz odwdzięczę Ci się tym samym.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 01.03.2013 15:23

MRK napisał(a):Niektórym możesz podziękować, za pokazanie Ci tego, że ten świat nie składa się tylko z takich osób jak Ty, a jeżeli jeszcze w życiu nie dostałeś po czterech literach, to wyciągnij nauki z tego, co Ciebie tutaj spotyka.

Dzięki MRK.
Ktoś jednak rozumie o czym tu mowa. :D
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 01.03.2013 15:32

anakin napisał(a):
MRK napisał(a):Niektórym możesz podziękować, za pokazanie Ci tego, że ten świat nie składa się tylko z takich osób jak Ty, a jeżeli jeszcze w życiu nie dostałeś po czterech literach, to wyciągnij nauki z tego, co Ciebie tutaj spotyka.

Dzięki MRK.
Ktoś jednak rozumie o czym tu mowa. :D

Ty mnie w Wasze wojenki nie mieszaj :lol: A poważniej... jak ktoś chce fruwać w obłokach, to niech pamięta, że z dołu ktoś może mu skrzydełko odstrzelić.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 01.03.2013 15:37

Lidija Bacic Fan napisał(a):Postów Bociana i Anakina komentować nie będę.

Z powodu? Bo nie masz żadnych argumentów? Nie dziwię się. Dla mnie osobiście, uzależnianie naładowania "swoich akumulatorów" czy czegoś tam innego, nobilitowanie się do działania, bycie "dobrym" poprzez postać popowej piosenkarki, to zachowanie pryszczatego piętnastolatka.
Co masz do zarzucenia choćby temu postowi?
Bocian napisał(a):
Lidija Bacic Fan napisał(a):Odwrotnie będąc fanem Lidiji, nie można być złym człowiekiem. O teraz krótko o fenomenie. Wspaniały kontakt ze swoimi wielbicielami nie tylko na koncertach, również w globalnej sieci. Głos, który jest w stanie każdego zaczarować. Genialne możliwości interpretacyjne swoich utworów wyrażające się ,także przez ruch.

Jak Biber albo One Direction.
Lidija Bacic Fan napisał(a):Lidija Bacic zawsze będzie popularna. Jestem o tym przekonany.

Jak Drupi. Takich jak ona były setki i będą setki. Moim zdaniem oczywiście.
anakin napisał(a):A te nicki to każdego powinny do czegoś zobowiązywać?
Tak z ciekawości pytam.

Ja sobie może walnę , żeby było z lekka chorwacko, Jelena Jensen Fan.

Ty piszesz, ja odpowiadam, mam swoje zdanie, na które ty nie masz nic do powiedzenia. Oprócz pokazywania się jako wieczny tułacz, rycerz bez skazy ze sztandarem Lidiji... Nie napisałeś tu nic co zakrawałoby o argument.
Dla mnie to ty możesz się ładować słuchaniem choćby i zespołem Weekend, ja też lubię posłuchać Thompsona i się "podładować" ale twoje twierdzenia, że jakaś tam Lidija daje ci nobilitacje do bycia lepszym w życiu, to dla mnie bzdet i musisz się liczyć, że ktoś na twoje słowa odpowie. Po to jest forum. Nie chcesz odpowiedzi? Załóż bloga jak Agapi.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 01.03.2013 15:54

MRK napisał(a):Ty mnie w Wasze wojenki nie mieszaj :lol: A poważniej... jak ktoś chce fruwać w obłokach, to niech pamięta, że z dołu ktoś może mu skrzydełko odstrzelić.

Chcesz pokoju?
Wiesz jak jest dalej..... :lol:

A tak poważnie.
Tu nikt żadnej wojny nie prowadzi.
Oprócz wszelkiej maści spiskowców, którzy ubzdurali sobie, że jakaś ABBA wpadła i....kill'em all.
No ale od tego są lekarze.
Ja nie podejmę się stawiania diagnozy.

:papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.