.png)
anakin napisał(a):MRK napisał(a):Ty mnie w Wasze wojenki nie mieszajA poważniej... jak ktoś chce fruwać w obłokach, to niech pamięta, że z dołu ktoś może mu skrzydełko odstrzelić.
Chcesz pokoju?
Wiesz jak jest dalej.....![]()
A tak poważnie.
Tu nikt żadnej wojny nie prowadzi.
Oprócz wszelkiej maści spiskowców, którzy ubzdurali sobie, że jakaś ABBA wpadła i....kill'em all.
No ale od tego są lekarze.
Ja nie podejmę się stawiania diagnozy.
anakin napisał(a):....kill'em all.
.png)
Bocian napisał(a):Nadejszła wiekopomna chwila, że na forum dopuszczalne jest wyłącznie cukrowanie i zachwyty. Występuje tu jakaś mitologiczna "większość" która chce tu tylko relacji, świergotu wróbelków i udziału w watkach "dzień dobry" i "skojarzenia". Na każdą dyskusję, gdzie wypowiada się własne zdanie, odmienne od autora wątku, spada tekst o "rozpieprzaniu". Jak się komuś nie podoba dyskusja gdzie są dwie strony rozmowy, nie wylewanie wazeliny, niech nie zagląda. To proste. Zawsze można posłuchać ballad na wątku i się pozytywnie podładować.

MRK napisał(a):Bardzo dobra płyta:).
.png)
Anakin napisał(a):Mam prawo mieć swoje zdanie, a ktoś ma prawo mieć je w doopie...
anakin napisał(a): że jakaś ABBA wpadła i....kill'em all.
.png)
Bocian napisał(a):Nadejszła wiekopomna chwila, że na forum dopuszczalne jest wyłącznie cukrowanie i zachwyty. Występuje tu jakaś mitologiczna "większość" która chce tu tylko relacji, świergotu wróbelków i udziału w watkach "dzień dobry" i "skojarzenia". Na każdą dyskusję, gdzie wypowiada się własne zdanie, odmienne od autora wątku, spada tekst o "rozpieprzaniu". Jak się komuś nie podoba dyskusja gdzie są dwie strony rozmowy, nie wylewanie wazeliny, niech nie zagląda. To proste. Zawsze można posłuchać ballad na wątku i się pozytywnie podładować.
.png)

.png)
Lidija Bacic Fan napisał(a):MRK uzasadnij, dlaczego Twoim zdaniem twórczość Lidiji Bacic jest wtórna i nudna?
Lidija Bacic Fan napisał(a):Relacji nie skrobnę, ponieważ nie chcę się narazić na kolejne drwiny z mojej skromnej osoby. Być może miałbym coś ciekawego do przekazania, ale jednak podziękuję.
Lidija Bacic Fan napisał(a):Mam wrażenie, iż czasami nie jestem na Cro.pl, ale na złośliwości.pl
Pozdrav
.png)
.png)
Lidija Bacic Fan napisał(a):Może MRK nie mam potrzeby szukać kwatery? Pomyślałeś o tym? Być może nie jestem na Cro.pl, ponieważ Chorwacja jest w moim sercu i duszy. W każdej sekundzie życia.
Lidija Bacic Fan napisał(a):Tak się składa, że wiem więcej o Lidiji Bacic od Ciebie. Odpowiadam: nie byłem na Jej koncertach, ale widziałem wiele ich fragmentów w Internecie.
Lidija Bacic Fan napisał(a):Nie bardzo rozumiem jak się ma średnia wieku do wielkości czy małości konkretnego wykonawcy.
Lidija Bacic Fan napisał(a):Lidija Bacic miałka i nijaka (prawie spadłem z fotela). Zapewne świadczą o tym nagrody przyznane Lidiji. Żaden z artystów nie otrzymał takiej ich liczby. Stanowi to precedens w historii muzyki rozrywkowej (wielka szkoda, że nie pamiętam ,gdzie to przeczytałem).
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.