Lidija Bacic Fan napisał(a):Nie mam poczucia humoru, bo mnie nie śmieszą Wasze pełne sympatii posty? Ciekawa teza, raczej nie do obronienia.
Widzisz gdzieś taką tezę, czy sam ją sobie postawiłeś?
ARRGGHHH... miałem nie pisać już.
.png)
MRK napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):Nie mam poczucia humoru, bo mnie nie śmieszą Wasze pełne sympatii posty? Ciekawa teza, raczej nie do obronienia.
Widzisz gdzieś taką tezę, czy sam ją sobie postawiłeś?
ARRGGHHH... miałem nie pisać już.
.png)
MRK napisał(a):hania731 napisał(a):
A ja do dziś nie mogę się zdecydować którą z tych dwóch postawić na 1 miejscu!!
Takim dylematem nie przejmowałbym się:).
.png)
.png)
MRK napisał(a):Napisałem, że nie masz za grosz poczucia humoru - fakt... umotywowałem to gdzieś tym, że nie śmieszą Cię komentarze innych userów? Chyba nie... więc wyciąganie takie tez jest zdecydowanie działaniem na wyrost.
Ponadto znowu wyciągnąłeś coś w mojej wypowiedzi i się tego uczepiłeś. Weź moje wszystkie posty, odnieś się do wszystkiego, a nie tylko do tego, co Ci się podoba i możemy zacząć rozmowę, bo póki co, jest ona niezwykłe jałowa z Twojej strony. To jest forum, tutaj się dyskutuje, tutaj się jest na to gotowym. Nie jesteś. Jak będziesz - można wrócić do tematu.
.png)
MRK napisał(a):Drogi Bluesmanie...bluesman napisał(a):... większość tupie przy muzyce pop. Piszesz muzyka dla mas czy wziąłeś pod uwagę, że mas jest więcej ?
Co z tego wynika, bo nie rozumiem do czego zmierzasz...? Jedzmy gówno, miliony much nie mogą się mylić, tudzież wersja powtarzana mi od urodzenia przez matkę "Czy jak inni będą skakać w ogień, to też wskoczysz?"? Nie rozumiem tego Twojego zdania.

.png)
bluesman napisał(a):MRK napisał(a):Drogi Bluesmanie...bluesman napisał(a):... większość tupie przy muzyce pop. Piszesz muzyka dla mas czy wziąłeś pod uwagę, że mas jest więcej ?
Co z tego wynika, bo nie rozumiem do czego zmierzasz...? Jedzmy gówno, miliony much nie mogą się mylić, tudzież wersja powtarzana mi od urodzenia przez matkę "Czy jak inni będą skakać w ogień, to też wskoczysz?"? Nie rozumiem tego Twojego zdania.
Drogi MRK ....... pozwolę sobie tutaj tylko dodać, że brakło w wyżej przytoczonym cytacie pewnej części. bez której moja wypowiedź jest nieco wyrwana z kontekstu, a mianowicie:
"To nie znaczy, że wiedzą lepiej ale takiej słuchają muzyki i trzeba to przyjąć"
Poza tym zgadzam się.
.png)
agapi napisał(a):Drogi Marcinie...
Zaparłes się ..za przeproszeniem jak ''dziki osioł''
Uważam, że zbyt pochopnie zakładasz wątki.

krispinus napisał(a):Jeśli brać pod uwagę reakcję forumowiczów na osobę LBF i jego posty, trzeba przyznać, że niektórym przejść obojętnie wobec tego "zjawiska" niezmiernie trudno.
.png)
agapi napisał(a):Drogi Marcinie...
Zaparłes się ..za przeproszeniem jak ''dziki osioł'' i nie przyjmujesz do wiadomości, że MRK bardzo madrze Ci powiedział..(nie tylko on zresztą).
Nie dopatrzyłam się żadnej złośliwości ani drwiny czy ..szyderstwa..w jego postach i w postach wiekszości..
Chcesz zmienić ludzi...ale ..skoro im tak dobrze, to niech se żyją po swojemu ..
Nabierz dystansu ...i usmiechnij się ..nawet jak to będzie taki śmiech przez łzy.
Próbowałam Ci troszkę pomóc ostatnio...kiedy naskoczono na Ciebie zbyt agresywnie,majac nadzieję, że ...to coś da...że zrozumiesz..
Uważam, że zbyt pochopnie zakładasz wątki.
Nie jesteś na to przygotowany ..ani gotowy aby ...sobie z tym poradzić..
to nie Lidija...ale posłuchaj...![]()
![]()

Lidija Bacic Fan napisał(a):Mnie natomiast MRK przeraża, ale coś zupełnie innego. Z pewnością Anakin jako Pytia domyśli się o co chodzi.
Lidija Bacic Fan napisał(a): Bardzo lubię osły, nawet gdy gryzą. A ich ugryzienia są doprawdy bolesne.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.