Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Złośliwości, kłótnie i uszczypliwości na Forum

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 02.03.2013 15:53

Lidija Bacic Fan napisał(a):Nie mam poczucia humoru, bo mnie nie śmieszą Wasze pełne sympatii posty? Ciekawa teza, raczej nie do obronienia.

Widzisz gdzieś taką tezę, czy sam ją sobie postawiłeś?

ARRGGHHH... miałem nie pisać już.
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 02.03.2013 15:56

MRK napisał(a):
Lidija Bacic Fan napisał(a):Nie mam poczucia humoru, bo mnie nie śmieszą Wasze pełne sympatii posty? Ciekawa teza, raczej nie do obronienia.

Widzisz gdzieś taką tezę, czy sam ją sobie postawiłeś?

ARRGGHHH... miałem nie pisać już.

Na szczęście jeszcze na wzrok nie narzekam, a i z szarymi komórkami całkiem, całkiem.
hania731
Croentuzjasta

Postnapisał(a) hania731 » 02.03.2013 16:02

MRK napisał(a):
hania731 napisał(a):
A ja do dziś nie mogę się zdecydować którą z tych dwóch postawić na 1 miejscu!! :(

Takim dylematem nie przejmowałbym się:).

Gdyby tylko takie dylematy mieć!
Mogliby znów przyjechać, choć to nie to już co kiedyś, to zawsze na żywo.
Rok temu koncert zepsuły mi piękne czarne trampki z logo Metallica, kupiłam na allegro, niestety mój rozmiar okazał się ciut za mały i musiałam w połowie koncertu zdjąć i przebywać boso.....
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 02.03.2013 16:04

Napisałem, że nie masz za grosz poczucia humoru - fakt... umotywowałem to gdzieś tym, że nie śmieszą Cię komentarze innych userów? Chyba nie... więc wyciąganie takie tez jest zdecydowanie działaniem na wyrost.

Ponadto znowu wyciągnąłeś coś w mojej wypowiedzi i się tego uczepiłeś. Weź moje wszystkie posty, odnieś się do wszystkiego, a nie tylko do tego, co Ci się podoba i możemy zacząć rozmowę, bo póki co, jest ona niezwykłe jałowa z Twojej strony. To jest forum, tutaj się dyskutuje, tutaj się jest na to gotowym. Nie jesteś. Jak będziesz - można wrócić do tematu.
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 02.03.2013 16:08

MRK napisał(a):Napisałem, że nie masz za grosz poczucia humoru - fakt... umotywowałem to gdzieś tym, że nie śmieszą Cię komentarze innych userów? Chyba nie... więc wyciąganie takie tez jest zdecydowanie działaniem na wyrost.

Ponadto znowu wyciągnąłeś coś w mojej wypowiedzi i się tego uczepiłeś. Weź moje wszystkie posty, odnieś się do wszystkiego, a nie tylko do tego, co Ci się podoba i możemy zacząć rozmowę, bo póki co, jest ona niezwykłe jałowa z Twojej strony. To jest forum, tutaj się dyskutuje, tutaj się jest na to gotowym. Nie jesteś. Jak będziesz - można wrócić do tematu.

Otóż to. Nie przedstawiłeś żadnych dowodów na mój brak poczucia humoru. Ba, nawet jednej przesłanki o tym świadczącej.
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 02.03.2013 16:11

MRK napisał(a):Drogi Bluesmanie...

bluesman napisał(a):... większość tupie przy muzyce pop. Piszesz muzyka dla mas czy wziąłeś pod uwagę, że mas jest więcej ?

Co z tego wynika, bo nie rozumiem do czego zmierzasz...? Jedzmy gówno, miliony much nie mogą się mylić, tudzież wersja powtarzana mi od urodzenia przez matkę "Czy jak inni będą skakać w ogień, to też wskoczysz?"? Nie rozumiem tego Twojego zdania.

Drogi MRK ....... pozwolę sobie tutaj tylko dodać, że brakło w wyżej przytoczonym cytacie pewnej części. bez której moja wypowiedź jest nieco wyrwana z kontekstu :), a mianowicie:

"To nie znaczy, że wiedzą lepiej ale takiej słuchają muzyki i trzeba to przyjąć"
W tym momencie przeczytawszy parę razy swoje dzieło wraz z suplementem jw. przyznam się, że nie wiem co do końca miałem na myśli :mrgreen:
Poza tym zgadzam się :). :papa:
Ostatnio edytowano 02.03.2013 16:14 przez bluesman, łącznie edytowano 2 razy
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 02.03.2013 16:11

Odpal sobie tematy, w których brałeś udział... Zobacz na swoją reakcję na żartobliwe posty innych. Żartobliwe, nie chamskie. Tam ujrzysz swój brak poczucia humoru i brak dystansu. Tyle.

Teraz czas na sake i sushi. Tymczasem.
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 02.03.2013 16:13

bluesman napisał(a):
MRK napisał(a):Drogi Bluesmanie...

bluesman napisał(a):... większość tupie przy muzyce pop. Piszesz muzyka dla mas czy wziąłeś pod uwagę, że mas jest więcej ?

Co z tego wynika, bo nie rozumiem do czego zmierzasz...? Jedzmy gówno, miliony much nie mogą się mylić, tudzież wersja powtarzana mi od urodzenia przez matkę "Czy jak inni będą skakać w ogień, to też wskoczysz?"? Nie rozumiem tego Twojego zdania.

Drogi MRK ....... pozwolę sobie tutaj tylko dodać, że brakło w wyżej przytoczonym cytacie pewnej części. bez której moja wypowiedź jest nieco wyrwana z kontekstu :), a mianowicie:

"To nie znaczy, że wiedzą lepiej ale takiej słuchają muzyki i trzeba to przyjąć"
Poza tym zgadzam się.

No właśnie nie wiedziałem, jak to mam poskładać:). Dlatego też podzieliłem:). Nie bardzo wiedziałem, gdzie zmierzasz.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.03.2013 18:44

Drogi Marcinie...

Zaparłes się ..za przeproszeniem jak ''dziki osioł'' i nie przyjmujesz do wiadomości, że MRK bardzo madrze Ci powiedział..(nie tylko on zresztą).
Nie dopatrzyłam się żadnej złośliwości ani drwiny czy ..szyderstwa..w jego postach i w postach wiekszości..
Chcesz zmienić ludzi...ale ..skoro im tak dobrze, to niech se żyją po swojemu ..
Nabierz dystansu ...i usmiechnij się ..nawet jak to będzie taki śmiech przez łzy.

Próbowałam Ci troszkę pomóc ostatnio...kiedy naskoczono na Ciebie zbyt agresywnie,majac nadzieję, że ...to coś da...że zrozumiesz..
Uważam, że zbyt pochopnie zakładasz wątki.
Nie jesteś na to przygotowany ..ani gotowy aby ...sobie z tym poradzić..

to nie Lidija...ale posłuchaj... :smo: :papa:

Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 02.03.2013 21:07

MRK napisał(a):nie komentujesz rzeczy "trudniejszych" (brak argumentów?)

Tu jest pies pogrzebany...
Ostatnio edytowano 02.03.2013 21:11 przez Bocian, łącznie edytowano 2 razy
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 02.03.2013 21:09

MRK napisał(a):To jest forum, tutaj się dyskutuje, tutaj się jest na to gotowym. Nie jesteś. Jak będziesz - można wrócić do tematu.

Drugi pies...
krispinus
Cromaniak

Postnapisał(a) krispinus » 02.03.2013 21:49

agapi napisał(a):Drogi Marcinie...

Zaparłes się ..za przeproszeniem jak ''dziki osioł''

Czwarty dzień ...
...dwanaście stron... 8O

Wątpliwość sensu zakładania wątków przez LBFan-a należało by chyba poddać w wątpliwość. :oczko_usmiech:

Nie wiem, czy w tym przypadku sam temat jest tak elektryzujący czy sam autor ...
W końcu to nie pierwszy przypadek.

Jeśli brać pod uwagę reakcję forumowiczów na osobę LBF i jego posty, trzeba przyznać, że niektórym przejść obojętnie wobec tego "zjawiska" niezmiernie trudno.

Marcinie!!
Zakładaj kolejne wątki!!
Niektórym na tym forum naprawdę jesteś potrzebny.
Przepraszam, że do nich nie należę i pozostanę biernym uczestnikiem Twoich pojedynków, ale trzymam kciuki. :papa:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.03.2013 23:15

krispinus napisał(a):Jeśli brać pod uwagę reakcję forumowiczów na osobę LBF i jego posty, trzeba przyznać, że niektórym przejść obojętnie wobec tego "zjawiska" niezmiernie trudno.

Dla mnie to tak jakbyś poszedł do teściowej na obiad a tam ani teściowej ani obiadu. I nie wiesz, czy się cieszyć, czy płakać (z braku obiadu). Marcin zakłada wątki w których potem nie bierze udziału. Odpowiada tylko na niekulturalne, nie na miejscu, chamskie odzywki wszystkich(albo prawie), którzy się w tych wątkach pojawiają (choć te odzywki takie nie są). Zero narracji i przedstawienia własnego punktu widzenia problemu, który się samemu porusza. W paru wątkach poruszany tylko temat wielkiej miłości i do Cro i do jakiejś piosenkarki i tyle.

Jakby ktoś chciał mnie za tą wypowiedź zbanować to nie widzę przeciwwskazań. Powiem tylko, że gdybym chciał komuś, w tym i Marcinowi dowalić do pieca, to bym to zrobił bez względu na bana. Wyrażam tylko swoje głupie, chamskie i mało śmieszne zdanie.
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 03.03.2013 09:22

agapi napisał(a):Drogi Marcinie...

Zaparłes się ..za przeproszeniem jak ''dziki osioł'' i nie przyjmujesz do wiadomości, że MRK bardzo madrze Ci powiedział..(nie tylko on zresztą).
Nie dopatrzyłam się żadnej złośliwości ani drwiny czy ..szyderstwa..w jego postach i w postach wiekszości..
Chcesz zmienić ludzi...ale ..skoro im tak dobrze, to niech se żyją po swojemu ..
Nabierz dystansu ...i usmiechnij się ..nawet jak to będzie taki śmiech przez łzy.

Próbowałam Ci troszkę pomóc ostatnio...kiedy naskoczono na Ciebie zbyt agresywnie,majac nadzieję, że ...to coś da...że zrozumiesz..
Nie jesteś na to przygotowany ..ani gotowy aby ...sobie z tym poradzić..

to nie Lidija...ale posłuchaj... :smo: :papa:

Hvala Agapi :) Nie pomyliłem się, oceniając bardzo pozytywnie Twoją osobę. Bardzo lubię osły, nawet gdy gryzą. A ich ugryzienia są doprawdy bolesne. Napisał to człowiek, który podobno nie ma za grosz poczucia humoru, ani dystansu do siebie. Tym niemniej wezmę sobie do serca Twoje słowa.
Przepraszam Lidiję Bacic, że nie byłem w stanie obronić Jej muzyki. Wybacz Lidijo!
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 03.03.2013 09:44

Lidija Bacic Fan napisał(a):Mnie natomiast MRK przeraża, ale coś zupełnie innego. Z pewnością Anakin jako Pytia domyśli się o co chodzi.

Mylisz wyrocznię z wróżką.
Mogę prosić jaśniej?
Lidija Bacic Fan napisał(a): Bardzo lubię osły, nawet gdy gryzą. A ich ugryzienia są doprawdy bolesne.

Tu taj też uprzejmie prosiłbym o wyjaśnienie.
Jeżeli łaska oczywiście.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.