Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Złośliwości, kłótnie i uszczypliwości na Forum

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 03.03.2013 09:55

Lidija Bacic Fan napisał(a):
Przepraszam Lidiję Bacic, że nie byłem w stanie obronić Jej muzyki. Wybacz Lidijo!

Zadałem sobie trud wysłuchania kilku kawałków rzeczonej właścicielki kilku walorów niekoniecznie powiązanych z muzyką i mogę z czystym sumieniem napisać. iż nie masz panienki za co przepraszać.
Ot kobitka śpiewa. Nie pierwsza, nie ostatnia...

Zeszliśmy na gusta, a o nich się nie dyskutuje... :wink:

Pozdrawiam.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 03.03.2013 10:01

Chłop zakłada kolejne wątki żeby zostawić swój ślad na Ziemi. Nie podejmuje żadnej dyskusji bo nie ma żadnych argumentów, czeka na wazeline. A tu są konkretne pytania i robią się schody. Robi z siebie więc pokrzywdzonego Lancelota. Tekst z przeprosinami Lidiji, dla mnie to tekst pietnastolatka. Szczególnie że ona to forum i jego osobiście to ma...
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 03.03.2013 10:06

FUX napisał(a):
Lidija Bacic Fan napisał(a):
Przepraszam Lidiję Bacic, że nie byłem w stanie obronić Jej muzyki. Wybacz Lidijo!

Zadałem sobie trud wysłuchania kilku kawałków rzeczonej właścicielki kilku walorów niekoniecznie powiązanych z muzyką i mogę z czystym sumieniem napisać. iż nie masz panienki za co przepraszać.
Ot kobitka śpiewa. Nie pierwsza, nie ostatnia...

Zeszliśmy na gusta, a o nich się nie dyskutuje... :wink:

Pozdrawiam.

Panienka to brzmi trochę dwuznacznie. Wybacz Lidijo, za te słowa powyżej. Jest mi naprawdę przykro.
Anakinie z tymi osłami co mam wyjaśniać?
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 03.03.2013 10:19

Lidija Bacic Fan napisał(a):Anakinie z tymi osłami co mam wyjaśniać?

Co poeta miał na myśli.
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 03.03.2013 10:36

EOT. :roll:
krispinus
Cromaniak

Postnapisał(a) krispinus » 03.03.2013 12:19

Bocian napisał(a):Chłop zakłada kolejne wątki żeby zostawić swój ślad na Ziemi.

Chłop se robi co chce, bo mu wolno.

Dziwi mnie, że ciągle znajdują się ludzie, którzy świadomie bądź nie, utrzymują te wątki przy życiu.

Podejmującym się psychoanalizy LBF tu na forum, sukcesu w postaci postawienia trafnej diagnozy, nie wróżę. :oczko_usmiech:

Za FUXem.
EOT? :D
malina1959
Koneser

Postnapisał(a) malina1959 » 03.03.2013 12:43

krispinus napisał(a):Podejmującym się psychoanalizy LBF tu na forum, sukcesu w postaci postawienia trafnej diagnozy, nie wróżę. :oczko_usmiech:

On, LBF, jest po prostu niereformowalny.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 03.03.2013 13:16

krispinus napisał(a):
Chłop se robi co chce, bo mu wolno.

Dziwi mnie, że ciągle znajdują się ludzie, którzy świadomie bądź nie, utrzymują te wątki przy życiu.

A czy ktoś mu broni? Tak się składa, że ja także jestem mieszkańcem tej Ziemi i on pozostawia ślad na także mojej Ziemi. Nie widzę powodu, aby z nim na ten temat nie pisać. Zadawać pytania. Oczekiwać odpowiedzi.
Ostatnio edytowano 03.03.2013 13:37 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 03.03.2013 13:18

Lidija Bacic Fan napisał(a): Wybacz Lidijo, za te słowa powyżej. Jest mi naprawdę przykro.

Rozumiem, że podesłałeś Bačić link do forum i ona to czyta? Rozumie po polsku? Czy ty tłumaczysz?
krispinus
Cromaniak

Postnapisał(a) krispinus » 03.03.2013 13:33

Bocian napisał(a):
krispinus napisał(a):Dziwi mnie, że ciągle znajdują się ludzie, którzy świadomie bądź nie, utrzymują te wątki przy życiu.

... Nie widzę powodu, aby z nim na ten temat pisać. Zadawać pytania. Oczekiwać odpowiedzi.

No i z całym szacunkiem...
Powyżej - nie widzisz powodu...
Zapewniam Cię, że stosunek do nieszczęśnika mam podobny.
Ale już za chwilę:

Bocian napisał(a):
Lidija Bacic Fan napisał(a): Wybacz Lidijo, za te słowa powyżej. Jest mi naprawdę przykro.

Rozumiem, że podesłałeś Bačić link do forum i ona to czyta? Rozumie po polsku? Czy ty tłumaczysz?

8O
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 03.03.2013 13:37

Miało być "nie pisać". Uciekło mi "nie".
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 03.03.2013 13:53

anakin napisał(a):
Lidija Bacic Fan napisał(a): Bardzo lubię osły, nawet gdy gryzą. A ich ugryzienia są doprawdy bolesne.

Tu taj też uprzejmie prosiłbym o wyjaśnienie.
Jeżeli łaska oczywiście.

Anakinie, zachowałeś się bardzo nieprzyzwoicie, wyciągając z kontekstu całą wypowiedź kolegi-poety, mianowicie... cała wypowiedź brzmiała tak:

Lidija Bacic Fan napisał(a):lubię osły, nawet gdy gryzą. A ich ugryzienia są doprawdy bolesne. Napisał to człowiek, który podobno nie ma za grosz poczucia humoru, ani dystansu do siebie.

Kolega Marcin vel Lidija Bacic Fan pokazuje Nam, jakie ma poczucie humoru, czyli to był....werble.......i jeszcze raz werble...ŻART! Ja osobiście tak odebrałem powyższą wypowiedź:). Ewentualnie LBF mnie poprawi... Zapewne byłoby prościej, gdyby LBF używał emotów, no ale... przecież nie ma obowiązku.

Kolego Marcinie vel Lidija Bacic Fan, z racji uważnego czytania Twoich słów, a w szczególności...

Lidija Bacic Fan napisał(a):Przepraszam Lidiję Bacic, że nie byłem w stanie obronić Jej muzyki. Wybacz Lidijo!

Lidija Bacic Fan napisał(a):Wybacz Lidijo, za te słowa powyżej. Jest mi naprawdę przykro.

...proponuję założenie Ci Kościoła pod wezwaniem Przenajświętszej, Przegenialnej, Przecudownej, Przezajebistej Lidiji Bacic (Najbolja Hrvatska Pjevacica). Jeżeli mieszkanie masz dwupokojowe, tudzież większe, możesz jedno pomieszczenie przeznaczyć na miejsce kultu. Na pielgrzymki nie będziesz miał daleko, a i procesję raz, dwa razy do roku możesz urządzić. Jeżeli chcesz spełniać misję szerzenia swojej bogini, to możesz wziąć przykład ze Świadków Jehowy. Mam znajome drukarnie, mogę taniej załatwić druk folderów, książeczek (jak jest "Przebudźcie Się" po chorwacku?)..

Jak dla mnie, gdzieś tutaj zahaczamy o jakąś jednostkę chorobową. Nie piszę tego z kpiną, złością Drogi LBF, tylko z troską. Nie jest normalne takie zachowanie. To jest obsesja, co wprost wynika z Twoich wypowiedzi, a tą się leczy.
Z
Cromaniak

Postnapisał(a) Z » 03.03.2013 13:55

Gość zaraz weżmie pejcz i się publicznie wychłosta :D
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 03.03.2013 13:57

moderacja weźmie pejcze i tych pozostałych wychłosta :roll:
szkoda tylko, że to trzeci wątek tego twórcy i tak samo nieszczęśliwy
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 03.03.2013 14:01

MRK napisał(a):Anakinie, zachowałeś się bardzo nieprzyzwoicie, wyciągając z kontekstu całą wypowiedź kolegi-poety, mianowicie... cała wypowiedź brzmiała tak:
Lidija Bacic Fan napisał(a):lubię osły, nawet gdy gryzą. A ich ugryzienia są doprawdy bolesne. Napisał to człowiek, który podobno nie ma za grosz poczucia humoru, ani dystansu do siebie.

Kolega Marcin vel Lidija Bacic Fan pokazuje Nam, jakie ma poczucie humoru, czyli to był....werble.......i jeszcze raz werble...ŻART! Ja osobiście tak odebrałem powyższą wypowiedź:). Ewentualnie LBF mnie poprawi... Zapewne byłoby prościej, gdyby LBF używał emotów, no ale... przecież nie ma obowiązku.

Aaaaaaaaaaaa.........
Znaczy się to był żart, tak?
Miałem pewne wątpliwości dlatego zapytałem autora co miał na myśli.
I gdzież tu moja nieprzyzwoitość!?Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.