anakin napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a): Bardzo lubię osły, nawet gdy gryzą. A ich ugryzienia są doprawdy bolesne.
Tu taj też uprzejmie prosiłbym o wyjaśnienie.
Jeżeli łaska oczywiście.
Anakinie, zachowałeś się bardzo nieprzyzwoicie, wyciągając z kontekstu całą wypowiedź kolegi-poety, mianowicie... cała wypowiedź brzmiała tak:
Lidija Bacic Fan napisał(a):lubię osły, nawet gdy gryzą. A ich ugryzienia są doprawdy bolesne. Napisał to człowiek, który podobno nie ma za grosz poczucia humoru, ani dystansu do siebie.
Kolega Marcin vel Lidija Bacic Fan pokazuje Nam, jakie ma poczucie humoru, czyli to był....werble.......i jeszcze raz werble...ŻART! Ja osobiście tak odebrałem powyższą wypowiedź:). Ewentualnie LBF mnie poprawi... Zapewne byłoby prościej, gdyby LBF używał emotów, no ale... przecież nie ma obowiązku.
Kolego Marcinie vel Lidija Bacic Fan, z racji uważnego czytania Twoich słów, a w szczególności...
Lidija Bacic Fan napisał(a):Przepraszam Lidiję Bacic, że nie byłem w stanie obronić Jej muzyki. Wybacz Lidijo!
Lidija Bacic Fan napisał(a):Wybacz Lidijo, za te słowa powyżej. Jest mi naprawdę przykro.
...proponuję założenie Ci Kościoła pod wezwaniem Przenajświętszej, Przegenialnej, Przecudownej, Przezajebistej Lidiji Bacic (Najbolja Hrvatska Pjevacica). Jeżeli mieszkanie masz dwupokojowe, tudzież większe, możesz jedno pomieszczenie przeznaczyć na miejsce kultu. Na pielgrzymki nie będziesz miał daleko, a i procesję raz, dwa razy do roku możesz urządzić. Jeżeli chcesz spełniać misję szerzenia swojej bogini, to możesz wziąć przykład ze Świadków Jehowy. Mam znajome drukarnie, mogę taniej załatwić druk folderów, książeczek (jak jest "Przebudźcie Się" po chorwacku?)..
Jak dla mnie, gdzieś tutaj zahaczamy o jakąś jednostkę chorobową. Nie piszę tego z kpiną, złością Drogi LBF, tylko z troską. Nie jest normalne takie zachowanie. To jest obsesja, co wprost wynika z Twoich wypowiedzi, a tą się leczy.