Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Złośliwości, kłótnie i uszczypliwości na Forum

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.03.2013 14:12

MRK napisał(a):Jak dla mnie, gdzieś tutaj zahaczamy o jakąś jednostkę chorobową. Nie piszę tego z kpiną, złością Drogi LBF, tylko z troską. Nie jest normalne takie zachowanie. To jest obsesja, co wprost wynika z Twoich wypowiedzi, a tą się leczy.

I gdybym to napisał ja, to mielibyśmy zlot mundrych i epistoły na kolejne 4 strony, jak to Bocian rozpieprza wątki, a przecie jak się nie podoba to mogę nie czytać :mrgreen: I jakim to jestem forumowym chamem, pisząc takie brzydkie rzeczy na Lidiję. I to jest wyłącznie dowód na to, że niektórzy komentują nie to co ktoś pisze, tylko kto to pisze...
Ostatnio edytowano 03.03.2013 14:19 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 03.03.2013 14:19

Bocian napisał(a):I gdybym to napisał ja...

nie tylko Ty Sławek :)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 03.03.2013 14:26

Bocian napisał(a):
MRK napisał(a):Jak dla mnie, gdzieś tutaj zahaczamy o jakąś jednostkę chorobową. Nie piszę tego z kpiną, złością Drogi LBF, tylko z troską. Nie jest normalne takie zachowanie. To jest obsesja, co wprost wynika z Twoich wypowiedzi, a tą się leczy.

I gdybym to napisał ja, to mielibyśmy zlot mundrych i epistoły na kolejne 4 strony, jak to Bocian rozpieprza wątki, a przecie jak się nie podoba to mogę nie czytać :mrgreen: I jakim to jestem forumowym chamem, pisząc takie brzydkie rzeczy na Lidiję. I to jest wyłącznie dowód na to, że niektórzy komentują nie to co ktoś pisze, tylko kto to pisze...

I tu nie masz racji :) jeżeli chcesz potrafisz pisać w wyważony sposób :) jeden warunek zależy do kogo piszesz :) więc w pewnym sensie potwierdzam Twoja tezę. że dużo zależy kto i do kogo się pisze :papa:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 03.03.2013 16:25

BeJur napisał(a):moderacja weźmie pejcze i tych pozostałych wychłosta :roll:

Nie widzę podstaw do chłosty:).
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 03.03.2013 16:33

MRK napisał(a):Nie widzę podstaw do chłosty:).

ja też, ale moderacja widzi inaczej :)
bo gdyby widziała normalnie, nie byłaby moderacją, proste nie? :)
hania731
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hania731 » 03.03.2013 22:21

W podstawówce w taki sam sposób jak LBF w Lidji kochałam się platonicznie w Thomasie Andersie z Modern Talking.
Wielbiłam muzykę, ale najbardziej jego piękną twarz na plakatach, a miałam ich nie mało.

A tak w ogóle, to może LBF sobie jaja robi, bo ciężko uwierzyć, że normalny dorosły facet jest emocjonalnie na poziomie rozwoju dwunasto, trzynasto latka?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.03.2013 09:40

hania731 napisał(a):W podstawówce w taki sam sposób jak LBF w Lidji kochałam się platonicznie w Thomasie Andersie z Modern Talking.
Wielbiłam muzykę, ale najbardziej jego piękną twarz na plakatach, a miałam ich nie mało.

A ja w Kim Wilde :lol:
hania731 napisał(a):A tak w ogóle, to może LBF sobie jaja robi, bo ciężko uwierzyć, że normalny dorosły facet jest emocjonalnie na poziomie rozwoju dwunasto, trzynasto latka?

Bocian napisał(a):I gdybym to napisał ja, to mielibyśmy zlot mundrych i epistoły na kolejne 4 strony, jak to Bocian rozpieprza wątki, a przecie jak się nie podoba to mogę nie czytać :mrgreen: I jakim to jestem forumowym chamem, pisząc takie brzydkie rzeczy na Lidiję. I to jest wyłącznie dowód na to, że niektórzy komentują nie to co ktoś pisze, tylko kto to pisze...

:mrgreen: :mrgreen:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 04.03.2013 09:56

Bocian napisał(a):
hania731 napisał(a):W podstawówce w taki sam sposób jak LBF w Lidji kochałam się platonicznie w Thomasie Andersie z Modern Talking.

A ja w Kim Wilde :lol:

No to jak już tak lecimy, to zmuszony jestem przyznać się do tego, że byłem rywalem Twoim w smaleniu cholew do Kim Wilde... aczkolwiek intrygowała mnie również Belinda Carlisle...choć wtedy nie nazwałbym tego intrygowaniem:). Przez moment, rzecz jasna, "na tapecie" była Sabrina.

Bocian napisał(a):
hania731 napisał(a):A tak w ogóle, to może LBF sobie jaja robi, bo ciężko uwierzyć, że normalny dorosły facet jest emocjonalnie na poziomie rozwoju dwunasto, trzynasto latka?

Bocian napisał(a):I gdybym to napisał ja, to mielibyśmy zlot mundrych i epistoły na kolejne 4 strony, jak to Bocian rozpieprza wątki, a przecie jak się nie podoba to mogę nie czytać :mrgreen: I jakim to jestem forumowym chamem, pisząc takie brzydkie rzeczy na Lidiję. I to jest wyłącznie dowód na to, że niektórzy komentują nie to co ktoś pisze, tylko kto to pisze...

:mrgreen: :mrgreen:

Oj tam oj tam... hania731 pisała to w dobrej wierze:)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 04.03.2013 09:59

Świat od dawna wie, że miłość nie zna granic i jest ślepa a Wy jak te przysłowiowe rzepy :mrgreen:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 04.03.2013 10:01

Rysio napisał(a):Świat od dawna wie, że miłość nie zna granic i jest ślepa a Wy jak te przysłowiowe rzepy :mrgreen:

A Ty co? Nigdy nikogo platonicznie?:)
malina1959
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) malina1959 » 04.03.2013 11:11

Rysio napisał(a):Świat od dawna wie, że miłość nie zna granic i jest ślepa

taaaa, nie tylko oślepia, ale i ogłupia :mrgreen:
Ale żeby aż taaaak :?:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 04.03.2013 11:16

malina1959 napisał(a):
Rysio napisał(a):Świat od dawna wie, że miłość nie zna granic i jest ślepa

taaaa, nie tylko oślepia, ale i ogłupia :mrgreen:
Ale żeby aż taaaak :?:

no przecież Ryś napisał - nie zna granic :)
malina1959
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) malina1959 » 04.03.2013 11:22

BeJur napisał(a): no przecież Ryś napisał - nie zna granic :)

ale ja goopia myślałam, że tylko miłość, a to i objawy :oczko_usmiech:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 04.03.2013 11:53

Proszę... jak się temat rozwinął... Od uszczypliwości, poprzez muzykę, do miłości... Hm... muzyka łagodzi obyczaje:)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.03.2013 12:01

MRK napisał(a):
Oj tam oj tam... hania731 pisała to w dobrej wierze:)

Ja też bym tak napisał.
A gwoli ścisłości, to była jeszcze Monroe i po Top Gun, Kelly MacGillis :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.