Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Złośliwości, kłótnie i uszczypliwości na Forum

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 27.02.2013 20:57

Bocian napisał(a):Z bubamary :) Forum zobowiązuje ;)

a podróże kształcą :) dzięki Sławek :)
ale ... jak ją wtedy pająk je?? :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.02.2013 21:25

Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 28.02.2013 09:39

Josko Bulic napisał(a):Lidija naj lepie bendzie da padniesz na nastempny zlot w Jankowu obok Gniezna i pogadasz jak facet z facetem w cztey oczy z osobamy kturych uważasz dla wroge.Czensto sie zdaża da po rozmowy bendziete kumplamy czy zmienysz zdanie o (tako zwanoj) wrogoszczy niekturych forumowyczuw.Z tego Twojego pisania nic fajniego nie bendzie oprucz tego da tylko dolewasz olej do ognia.Bondż rosondny i nie zaczynaj diskusije o kłótniama bo Ty sie to o glowe rozbije i znowu sie uwyklasz w probleme z pojedynim osobamy.Po co Ty to :?: Pozdrawliam :papa:

Chciałem Josko zwrócić uwagę na pewne sprawy, które na Forum mi się nie podobają. Zobowiązuje mnie do tego mój nick. Dla niego warto być lepszym, szlachetniejszym etc. Warto się zmieniać, tylko w pozytywnych kierunkach.
Pozdrav :papa:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 13:23

Lidija Bacic Fan napisał(a): Zobowiązuje mnie do tego mój nick. Dla niego warto być lepszym, szlachetniejszym etc. Warto się zmieniać, tylko w pozytywnych kierunkach.

Możesz przystępnie wytłumaczyć to co napisałeś?
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 28.02.2013 13:32

Bocian napisał(a):Możesz przystępnie wytłumaczyć to co napisałeś?

ale Ty Sławek drążysz .... :roll:
:)
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 28.02.2013 16:49

Bocian napisał(a):
Lidija Bacic Fan napisał(a): Zobowiązuje mnie do tego mój nick. Dla niego warto być lepszym, szlachetniejszym etc. Warto się zmieniać, tylko w pozytywnych kierunkach.

Możesz przystępnie wytłumaczyć to co napisałeś?

Innymi słowy bycie fanem tak fenomenalnej piosenkarki jak Lidija Bacic jest swego rodzaju nobilitacją. A jeżeli jest nobilitacja to muszą wypływać z niej konsekwencje. Różnego rodzaju od empatii poprzez kulturę osobistą, pomoc innym (patrz dobry z niego człowiek).
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 28.02.2013 16:53

czyli - nie będąc fanem tej pani, nie jestem dobrym człowiekiem????
eee, przesadzasz .....
i na czym jej fenomen polega - tez proszę, ale króciutko
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 16:58

Bez przesady, mówienie o tej piosenkarce jak o Matce Teresie to wg mnie przesada. Dziś jest popularna, jutro tłum będzie miał następnego idola. Czujesz się nobilitowany bo podoba ci się jak ktoś śpiewa? :roll:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.02.2013 17:08

A te nicki to każdego powinny do czegoś zobowiązywać?
Tak z ciekawości pytam.
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 28.02.2013 17:10

anakin napisał(a):A te nicki to każdego powinny do czegoś zobowiązywać?
Tak z ciekawości pytam.

a co??? jakby co, to sobie zmienisz??? albo Sławek???
:roll:
Anai
Cromaniak

Postnapisał(a) Anai » 28.02.2013 17:10

BeJur napisał(a):czyli - nie będąc fanem tej pani, nie jestem dobrym człowiekiem????

Nie jesteś! :oczko_usmiech:
Powiem więcej, ja będąc fanką M. Mansona z pewnością jestem złym człowiekiem... 8O :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.02.2013 17:12

BeJur napisał(a):a co??? jakby co, to sobie zmienisz??? albo Sławek???
:roll:

Nie ma takiego nicka jak......Sławek. :roll:
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 28.02.2013 17:13

Anai napisał(a):Nie jesteś! :oczko_usmiech:
Powiem więcej, ja będąc fanką M. Mansona z pewnością jestem złym człowiekiem... 8O :mrgreen:

:cry:

no to dopisz mi J.Morrisona i Q.Tarantino i zacznij się bać mnie :smo:

anakin napisał(a):Nie ma takiego nicka jak......Sławek. :roll:

czepiasz się, ja do Sławka Bocian nie mówię :?
tylko Sławek, a że on Bocian :roll:
Ostatnio edytowano 28.02.2013 17:14 przez Bea.ta, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 17:13

I zaraz przyjdzie "mondry" i stwierdzi, że rozpieprzony wątek... Bo ma się czelność zadawać pytania a nie tylko paść z zachwytu na glebę... I w jednych wątkach, jak ktoś pyta to rozpieprzanie a w drugich to całkiem oki, o przecież nie można tylko cukrować.
Bea.ta
Legenda

Postnapisał(a) Bea.ta » 28.02.2013 17:16

Sławek, ale skoro już wiadomo, że nie jestem dobrym człowiekiem bo jedna pani mnie nie rusza (inne też ;) ) to chciałabym wiedzieć dogłębniej o co w tym chodzi, może będę miała szansę na zmianę na lepsze... bo na gorsze - juz nie mam ... raczej .. chyba :?
a może i mondry przy okazji uzasadni dlaczego mondrzejszy ... :roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.