napisał(a) krutom » 24.06.2018 23:04
m@rek napisał(a):krutom napisał(a):zag napisał(a):..W AM z przed pół roku już ten odcinek istnieje.
AM jest bardzo często aktualizowane.
Wystarczy mieć ważną licencję.
Nowy odcinek S7 wokół Krakowa miała na bieżąco co do dnia.
GM obudziło się po 3 tygodniach.
Sprawdzałem na bieżąco.
niedowiarki, wyobraźcie sobie że zapłaciłem za AM i wersję map mam aktualną
przed zjazdem na obwodnicę AM pokierowała mnie na starą drogę choć zaplanowana trasa przebiegała obwodnicą
nie mam do nikogo pretensji tylko do siebie, trzeba było patrzeć na znaki a nie na nawigację, ot takie moje spostrzeżenie którym chciałem się podzielić
i nie piszcie że widocznie z jakiegoś powodu poprowadziła mnie przez miasto bo zaraz za zjazdem na obwodnicę przeliczyła trasę ponownie
ale może ja się nie znam, jestem jednym z tych co to do jeziora wjeżdżają a na Hvar trafiam przypadkiem od kilku lat, bug AM oczywiście wykluczamy
taka mała dygresja
swoją drogą jestem ciekaw jak innych pokieruje AM w tym miejscu
Może jeszcze tam zadziałał trafic.
Niestety na Europę już nie działa. Szkoda.
Mimo braku trafiku dalej jeżdżę na Automapie.
Nie ma nawigacji idealnej. A to słabe POI, a to słabe punkty pośrednie bądź ich brak, a to słabe mapy, nieaktualne fotoradary lub radary odcinkowe. Bajery 3D to zawracanie dupy i zamulanie navi. Jeśli jest możliwość wyłączenia to wyłączajcie, jeśli nie ma to olewajcie takie navi.
Próbowałem HERE, SYGIC, GM itd. Nie próbowałem iGo. Brak punktów pośrednich z definicji je wyeliminował.
Najpewniej czułem sie przy AM i nigdy nie "wjechałem do jeziora", a docierałem do celu.
Może z powodu tego, że używam od 2007 roku. najpierw na Win CE potem na Androida.
Chciałem zmienić na coś alternatywnego, próbowałem i były różne porażki.
Dalej próbuję, bo polityka AM nieco mnie wk....a.
Przynajmniej jest zabawa. Stagnacja oznacza .... (wpiszcie sobie sami_)
I jeszcze jedno, jak n avi jest za friko, to .... też sami sobie odpowiedzcie.
GM nie ma podstawowewej funkcjonalności - info o przekroczeniu prędkości - nie mylić o info o radarach.