.png)
.png)
lukasz144 napisał(a):Witam. W tym roku planuję Wyjazd na Istrie oczywiście trasa Czechy-Austria-Slovenia. Przy okazji planuje odwiedzenie planicy i chce tam jechać od Tarvisio. Moje pytanie brzmi dlaczego Google maps pcha mnie jakąś dziwną drogą omijając Graz? Wiele już razy jechałem na Włochy i zawsze przez Graz.
.png)
lukasz144 napisał(a):Witam. W tym roku planuję Wyjazd na Istrie oczywiście trasa Czechy-Austria-Slovenia. Przy okazji planuje odwiedzenie planicy i chce tam jechać od Tarvisio. Moje pytanie brzmi dlaczego Google maps pcha mnie jakąś dziwną drogą omijając Graz? Wiele już razy jechałem na Włochy i zawsze przez Graz.
.png)
.png)
.png)
lukasz144 napisał(a):Dziękuję za zainteresowanie tematem. W tym roku jadę wypożyczonym autem (Renault Traffic 2024 9osobowy) dlatego nie zamierzam ryzykować i stawiam na autostrady. Już patrząc na Google maps na tą droge z Villach do Planicy coś mi nie pasowało choć pewnie swoim autem bym pojechał bo widoki byłyby tam piękne.
.png)
lukasz144 napisał(a):Wyjazd do planicy uzależniony jest od pogody.. Jeśli będzie padać to jadę do Triestu lub Udine (stadion calcio) w miejscu docelowym Umag Polynesia Apartaments zameldowanie mam dopiero na 15/16 .
.png)
.png)
.png)
lukasz144 napisał(a): Jedynie na tej trasie denerwująca jest kontrola graniczna na przejściu Włochy/Słowenia... już 2 razy tam stałem po pół godziny. Jedyne przejście gdzie tak carabinerii pilnują
.png)
Powrót do Austria - Österreich