napisał(a) agata26061 » 12.01.2018 19:19
beatabm napisał(a):Nie przejmuj się, nam tez dużo osób takie bzdury plecie

Jednak jak sobie pomyślę ile już osób zaraziliśmy naszą pasją, ilu naszych Załogantów pokochało żeglowanie i Chorwację to upewniam się że to jednak ja mam rację a nie ci malkontenci dookoła
Zresztą, jak można porównywać wyjazd na all do hotelu z samodzielnym podróżowaniem

I ja też mam podobnie. Również sporo znajomych już wysłałam do Chorwacji i nawet do miejscowości, w których sama nigdy nie byłam, ale jaką miałam satysfakcję, jak każdy wracał zadowolony. To jest nie do opisania. Każdy z nich był zadowolony z wakacji. Byliśmy kiedyś w Egipcie na allinclusive na przełomie lutego i marca. No nie powiem, że było tragicznie, bo temperatura była ok, rafy przepiękne (tylko dla nich mam ochotę tam wrócić), jedzenie podadzą, drinka też (co prawda ja byłam w ciąży z córą, więc dla mnie soki), ale wypoczynek był na maksa, no ale......... to nie to. Zamknięci w hotelu jak w klatce, nie ma gdzie pojechać, nie ma co zwiedzić z Sharm el Sheikh, a jak już to daleko, wycieczki z biura podróży mega drogie i ta nieufność do ichniejszej nacji. Miałam wrażenie, że każdy z nich tylko czeka na wyłudzenie kasy...
Ale na szczęście mamy piękną Chorwację i tam wolimy jeździć