uff... niedługo ta relacja bedzie miała 1000 stron, jak tak delej pojdzie.
Fajna zaglowka, troche ciasna, ale fajna
.png)
.png)
Monte Christo napisał(a):Jestem i Ja...
uff... niedługo ta relacja bedzie miała 1000 stron, jak tak delej pojdzie.
Fajna zaglowka, troche ciasna, ale fajna

.png)
.png)
.png)
Szara taśma po raz kolejny okazała się niezastąpiona.
.png)
"Katerina"]Jaki fajny kapelusz - ja miałam kiedyś taki..podobny
Piękne kolorki na zdjęciach - to był poranek? Trochę jak o zachodzie słońca...
Szara taśma po raz kolejny okazała się niezastąpiona.
Moja teściowa wierzy tylko w klej Wikol...Potrafi tym przyklejać półki do ściany
![]()
Co to jest ten pilot?Taki jak do TV?
.png)
.png)
Przez chwilę musiałam się zastanowić dlaczego przed wyjściem w morze nie budzicie Kateriny aby mogła Wam pomachać z balkonua to przecież Cavtat a nie Komiża
.png)
Może znów były problemy z kotwicąKaterina napisał(a):gusia-sPrzez chwilę musiałam się zastanowić dlaczego przed wyjściem w morze nie budzicie Kateriny aby mogła Wam pomachać z balkonua to przecież Cavtat a nie Komiża
Wyobraź sobie ,że w Komiży mnie nie obudzili![]()
![]()
Także, Queen widziałam tylko po ciemku i po omacku![]()
.png)
gusia-s napisał(a):Może znów były problemy z kotwicąalbo jakieś inne... albo po nacycaniu zapomnieli
Poczekamy na wyjaśnienia
.png)
.png)
beatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Może znów były problemy z kotwicąalbo jakieś inne... albo po nacycaniu zapomnieli
Poczekamy na wyjaśnienia
To było nasze dobre serduszko żeby nie budzić Gości z rana - ponieważ tak sobie myślę że po cycaniu na Queen dłuuuuuuuugo spali![]()
![]()
beatabm napisał(a): ... Trochę z niepokojem obserwujemy prognozy pogody – wskazują one jednoznacznie na nadchodzące jugo ...
.png)
To było nasze dobre serduszko żeby nie budzić Gości z rana - ponieważ tak sobie myślę że po cycaniu na Queen dłuuuuuuuugo spali![]()
![]()
potem zbliżymy się do Peljesaca.
Trzeba rozglądać się za noclegiem gdzieś tam.
.png)
![]()
Takie buty ...
"beatabm"] ... Trochę z niepokojem obserwujemy prognozy pogody – wskazują one jednoznacznie na nadchodzące jugo ...Pełna gotowość
.png)
Katerina napisał(a):Szara taśma po raz kolejny okazała się niezastąpiona.
Moja teściowa wierzy tylko w klej Wikol...Potrafi tym przyklejać półki do ściany
![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży