Tylko tak pacze ... jak tu Gienie wybrać w takiej sytuacjibeatabm napisał(a):Rozpuście i lenistwu chybaNa spanie szkoda czasuLepiej oddać się kontemplacji ...
![]()
![]()
![]()
Tej osobie w hamaku zdecydowanie za dobrze
.png)
gusia-s napisał(a):Tylko tak pacze ... jak tu Gienie wybrać w takiej sytuacjibeatabm napisał(a):Rozpuście i lenistwu chybaNa spanie szkoda czasuLepiej oddać się kontemplacji ...
![]()
![]()
![]()
Tej osobie w hamaku zdecydowanie za dobrze
![]()
.png)
.png)
Magda O. napisał(a):beatabm napisał(a): ... Potem obiad a po nim naszym oczom ukazuje się.........
Ja stawiam na Dubrovnik
.png)
gusia-s napisał(a):Stadko delfinów pod murami Dubrovnika
.png)
Katerina napisał(a):Poznaję tę karafkę chyba..
.png)
Katerina napisał(a):Taaa...tamta którą pamiętam miała czerwonawy korek..jak ta w Twoim awatarze![]()
Szklankę mniej pamiętam...może dlatego,że ciągle dzierżyłam ją w dłoni, a karafa stała przede mną jak jakaś latarnia morska
![]()
.png)
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Taaa...tamta którą pamiętam miała czerwonawy korek..jak ta w Twoim awatarze![]()
Szklankę mniej pamiętam...może dlatego,że ciągle dzierżyłam ją w dłoni, a karafa stała przede mną jak jakaś latarnia morska
![]()
Na fotce z odcinka światło oszukało, korek był czerwony, Twoja pamieć nie zwodzi pomimo hmmmmm....sama wiesz, trudnych warunków na morzu![]()
![]()

.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży