.png)
.png)
zimny napisał(a):Majeczka, na Podkarpaciu drogi są naprawdę cywilizowane. Te główne to nawet są lepsze niż w Wielkopolsce. Musiałem to napisać bo cała Polska ma nas za koniec świata, przyjedźcie , zobaczcie i wtedy wyrazajcie swoje opinie o Podkarpaciu. pozdrawiam
.png)
mich napisał(a):zimny napisał(a):Majeczka, na Podkarpaciu drogi są naprawdę cywilizowane. Te główne to nawet są lepsze niż w Wielkopolsce. Musiałem to napisać bo cała Polska ma nas za koniec świata, przyjedźcie , zobaczcie i wtedy wyrazajcie swoje opinie o Podkarpaciu. pozdrawiam
.. a ponadto Nisko to północne róbieże podkarpacia...

.png)
majeczka napisał(a):Być może drogi macie cywilizowane, ale za to jak jeździcie? Bywam na Podkarpaciu i nie tylko tam zbyt często, żeby nie móc wyrażać o Waszej jeździe niestety własnej, w zasadzie negatywnej opinii.

.png)
wojan napisał(a):majeczka napisał(a):Być może drogi macie cywilizowane, ale za to jak jeździcie? Bywam na Podkarpaciu i nie tylko tam zbyt często, żeby nie móc wyrażać o Waszej jeździe niestety własnej, w zasadzie negatywnej opinii.
Majeczka - bo się zdenerwuję![]()
Myślę,że jeździmy podobnie jak w całym kraju-jedni lepiej,jedni gorzej
![]()
.png)
majeczka napisał(a):wojan napisał(a):majeczka napisał(a):Być może drogi macie cywilizowane, ale za to jak jeździcie? Bywam na Podkarpaciu i nie tylko tam zbyt często, żeby nie móc wyrażać o Waszej jeździe niestety własnej, w zasadzie negatywnej opinii.
Majeczka - bo się zdenerwuję![]()
Myślę,że jeździmy podobnie jak w całym kraju-jedni lepiej,jedni gorzej
![]()
Nie chodzi mi o respektowanie przepisów drogowych, chodzi mi o technikę jazdy i warunki pogodowe. Wy przyzwyczajeni jesteście do podjazdów i zjazdów o dość dużym nachyleniu. U nas natomiast takich warunków nie ma. Myślę, że dlatego najprawdopodobniej jeździcie tak szybko; chociaż nie tylko... Niestety nas to szokuje....
majeczka napisał(a):... Niestety nas to szokuje....
majeczka napisał(a):... Być może drogi macie cywilizowane, ale za to jak jeździcie? ....
majeczka napisał(a):...Wy przyzwyczajeni jesteście do podjazdów i zjazdów o dość dużym nachyleniu.....
.png)
zimny napisał(a):My z Podkarpacia przyzwyczajeni jesteśmy juz do tego ,że traktuje sie nas jako Polskę nie B ale nawet C. Nawet w prognozie pogody zawsze jestesmy na końcu, ale zarzuty o nieumiejetnej jeździe są po prostu absurdalne i szkoda tu miejsca na ta dyskusję.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne