.png)
Katerina napisał(a):Na chwilę człowiek wypadnie z relacji, a tu towarzystwo rozcycane i skacowane, i nawet nie wiadomo czy coś dla mnie zostawili..![]()
Fajny ten Pałac, niestety , gdy byłam na Hvarze we wrześniu 2013, to z jakiegoś powodu był zamknięty dla zwiedzających![]()
To i zobaczyłam u Ciebie.Piękny ogród.
Nie pijcie tu tyle, niedługo majówka - trzeba oszczędzać siły na długi weekend
.png)
słoma79 napisał(a):Ja tam piwny jestemale prosiek trafił w moje kubki smakowe
ciekawe czy leją go też w cyce ?
.png)
.png)
Katerina napisał(a):beatabm:"Nie wytrzymam, Kateriana - Strażniczko Cyca, miałaś go pilnować a tu rozlazł się po okolicy![]()
![]()
"
![]()
Święta były, Cyca nadszarpnęłam lekko - czujność straciłam - ot i masz...Obiecuję,że będę twarda i ostra od dzisiaj

.png)
elka21 napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Już widzę, gdzie się trzeba wdrapać
A później, do którego stolika się przysiąść![]()
Kasia i Krzyś napisał(a):palucha sobie rozwaliłam o jakieś kamory, bo też w sandałkach wspinałam się na wzgórze![]()
ale dla widoku warto było![]()
szkoda, że nie wysiedzieliśmy do zmroku, bo wtedy jeszcze fajniej
Katerina napisał(a):Na chwilę człowiek wypadnie z relacji, a tu towarzystwo rozcycane i skacowane, i nawet nie wiadomo czy coś dla mnie zostawili..![]()
Fajny ten Pałac, niestety , gdy byłam na Hvarze we wrześniu 2013, to z jakiegoś powodu był zamknięty dla zwiedzających![]()
To i zobaczyłam u Ciebie.Piękny ogród.
Nie pijcie tu tyle, niedługo majówka - trzeba oszczędzać siły na długi weekend
a oszczędzać się nie można, tylko hartować!!
elka21 napisał(a):Katerina napisał(a):Nie pijcie tu tyle, niedługo majówka - trzeba oszczędzać siły na długi weekend
A to nie wiesz, że trening czyni mistrza. Tak bez rozgrzewki stawać od razu do zawodów, może wtedy zabraknąć kondycji, i długo nie pocycasz
![]()
dhmegi napisał(a):Bardzo super klimat w tym pałacu Petra Hektorovića. Spodobało mi się tam.
beatabm napisał(a):Piękny ten pałać, zakątki mnie urzekły z rana, dzięki
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):Ja tam piwny jestemale prosiek trafił w moje kubki smakowe
ciekawe czy leją go też w cyce ?
Prosieaka w cyca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takiego słodkiego
![]()
![]()
ruzica napisał(a):dhmegi napisał(a):Bardzo super klimat w tym pałacu Petra Hektorovića. Spodobało mi się tam.
Jako typowa sknera zapytam- do tego pałacu są bilety? A jak tak to po ile![]()
.png)
tyniolek napisał(a):ruzica napisał(a):Jako typowa sknera zapytam- do tego pałacu są bilety? A jak tak to po ile![]()
Tak! Są bilety. Teraz tak, narzeczony twierdzi, że było drogo, mi się wydaje, że tanio - wypośrodkujmy i powiedzmy 20-25kn /os. Miałam nawet zachowane bilety! Ale remont mam i wszystko mi się pałęta gdzie popadnie. A na wejściu dostaniesz obszerny przewodnik w języku polskim
.png)
.png)
tyniolek napisał(a):Racja racja, już myślałam, że długi weekend to się poprawię

.png)
beatabm napisał(a):tyniolek napisał(a):Racja racja, już myślałam, że długi weekend to się poprawię
tyniolek weekend się skończył, gdzie relacja? Przywołuję Cię do porządku
.png)
Chłop zły, zatrzymuje się tą swoją wielką krową na każdym przystanku, jaki mi się zamarzy

.png)
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży