Czy wpisy z wyborczej

Nie straszcie ludzi przed wyjazdem i szukaniem kwater na miejscu

Powodzenia.
robin280 napisał(a):Witam.
Wybieram się do Chorwacji w rodziną - 4 osoby, niestety nie mamy nic zarezerwowane. Czy może ktoś się wypowiedzieć czy obecnie taki wyjazd ma sens, jaka jest obecnie sytuacja na miejscu z apartamentami, czy jest szansa na znalezienie czegoś? Na Booking i innych portalach wygląda to kiepsko:( czy wszystkie apartamenty ogłaszają się na portalach czy może jednak na miejscu są takie które, będą dostępne. Proszę o wszelkie opinie.
piotrekbeti napisał(a):Z wczoraj. Pytałem właściciela o coś wolnego. Po telefonie do kogoś z agencji na miejscu mówi że na 160 ich apartmanow mają wolny jeden. 70E 200m od morza za 2 osoby bez klimy. Okazja to nie jest.
Bravik napisał(a):robin280 napisał(a):Witam.
Wybieram się do Chorwacji w rodziną - 4 osoby, niestety nie mamy nic zarezerwowane. Czy może ktoś się wypowiedzieć czy obecnie taki wyjazd ma sens, jaka jest obecnie sytuacja na miejscu z apartamentami, czy jest szansa na znalezienie czegoś? Na Booking i innych portalach wygląda to kiepsko:( czy wszystkie apartamenty ogłaszają się na portalach czy może jednak na miejscu są takie które, będą dostępne. Proszę o wszelkie opinie.
Kiedy się chcecie wybrać?
Marcin7778 napisał(a):Jestem w okolicy Zadaru, dzisiaj wyjechało dużo gości, idąc przez miasteczko widać wolne apartamety, szczyt sezonu właśnie się zakończył.
Marcin7778 napisał(a):Piszę o tym co widzę, a widzę wolne apartamety około 100m od morza, nie wygladajace jak ruiny, my dzisiaj opuszczamy apartamet 300 m od morza i na pewno od dzisiaj jest wolny.
Marcin7778 napisał(a): ale te teksty o spaniu na dziko na plażach albo parkingach bo wszystko zajęte to jedna wielka ściema, nie wiem komu tu zależy na wprowadzaniu ludzi w błąd.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje