Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wydzielone z "Chorwacja... nie dziękuję"

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.08.2013 21:10

Ostrzeżenia zostały przyznane, dyskusji na ten temat nie przewiduję, proszę wszystkich umożliwić autorowi pisanie relacji i zaprzestać wzajemnych złośliwości :idea:
Aldonka
Cromaniak
Re: Chorwacja... nie dziękuję

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 19.08.2013 21:15

A tak z ciekawości, można wiedzieć kto otrzymał ostrzeżenie za owy wątek?
szrek27
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szrek27 » 19.08.2013 21:19

Wreszcie jakiś postęp ;) Teraz w spokoju można dalej czytać :) Marcin, czekamy ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2013 21:19

Aldonka napisał(a):A tak z ciekawości, można wiedzieć kto otrzymał ostrzeżenie za owy wątek?

Ja dostałem ostrzeżenie bo napisałem, że moderator zajmuje się pierdołami, a nie moderowaniem. Napisałem w sposób żartobliwy, ale DJ znowu jarzącej nie włączył.
Anakin widzę, że też dostał.
Treść ostrzeżenia

To ostrzeżenie dotyczy następującego postu: viewtopic.php?f=22&p=1254190#p1254190.
Nie musisz czytać i złośliwie komentować - ostrzeżenie za kolejne wycieczki osobiste.
Ostatnio edytowano 19.08.2013 21:20 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 19.08.2013 21:23

Przepraszam, że tutaj, ale odpowiedni do tego wątek został zamknięty - że co? Za takie coś ostrzeżenia?? Sorry, ale albo ja czegoś nie ogarniam, albo moderator Janusz zagalopował się zbyt bardzo.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 19.08.2013 21:29

zebik napisał(a):Ja dostałem ostrzeżenie bo napisałem, że moderator zajmuje się pierdołami, a nie moderowaniem. Napisałem w sposób żartobliwy, ale DJ znowu jarzącej nie włączył.
Anakin widzę, że też dostał.

A ramki macie?
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 19.08.2013 21:40

_Ewa_ napisał(a):no! a teraz żegnam się z Wami w oczekiwaniu na bana:

Januszu Bajcerze - jesteś największym CroDupkiem, jakiego ziemia widziała!

:D :D :D dobre
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2013 21:41

mariusz_77 napisał(a):
_Ewa_ napisał(a):no! a teraz żegnam się z Wami w oczekiwaniu na bana:

Januszu Bajcerze - jesteś największym CroDupkiem, jakiego ziemia widziała!

:D :D :D dobre

:D :D :D bardzo dobre
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2013 21:41

Mniej ekscytacji.
Piteroo
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piteroo » 19.08.2013 21:41

Czytam, czytam ale w końcu musiałem napisać..... Moja propozycja dajcie sobie po razie i będzie spokój :-) Waść niech jedzie dalej z tą relacją, poczekajmy na finał? Ci co te ostrzeżenia dostali, też dajta spokój, przecież nic wam nie grozi, nawet mandatu nie dostaniecie:-) a tu takie emocje.
PS
mimo że nie popieram Lednice to jednak chyba wiem o co mu chodzi, o ciągłe narzekanie i szukanie problemu przez naszych rodaków, natomiast nikt przecież nie nakazuje Ci - Lednice czytać tego tematu.
pozytywne nastawianie ludzie:-lato jest, urlopy są, lajcik:-) :-) :-)
szrek27
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szrek27 » 19.08.2013 21:42

ale masakrujecie tą relację... :(
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 19.08.2013 21:42

Przed chwilą zacząłem czytać tę relację. Na chwilę człowiek wyjdzie z pokoju i już walą się po pyskach. :(

Tadeusz, niepotrzebnie doprowadziłeś do tego zatargu.
Napisałeś wcześniej:
jak czytam relacje z podróży, to chcę się czegoś fajnego dowiedzieć i nastawić się pozytywnie do naszego świata. :wink:

Chciałbyś, aby wszystko na świecie było wyidealizowane, aby każdy miał takie same poglądy, odczucia i odbierał wszystko pozytywnie?
To byłoby monotonne. Nie można wymagać, aby każdy postrzegał otaczającą nas rzeczywistość jednakowo.
Był taki mądry filozof, który twierdził, że tylko to, co dobre, jest naprawdę pożyteczne, ale to nie oznacza, że jeśli ktoś odnosi się do pewnych faktów krytycznie, czy wręcz opisuje je negatywnie, musi być eliminowany jako propagator zła.

Jak fale ucichną, poprosimy autora wątku o kontynuację.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2013 21:46

Piteroo napisał(a):Ci co te ostrzeżenia dostali, też dajta spokój, przecież nic wam nie grozi, nawet mandatu nie dostaniecie:-) a tu takie emocje.

1:00-1:25 :mrgreen:
Calapula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Calapula » 19.08.2013 21:47

Aldonka napisał(a):A tak z ciekawości, można wiedzieć kto otrzymał ostrzeżenie za owy wątek?

Ja dostałem za niedawanie autorowi pisać i złośliwe uwagi. Może to i racja ale trzeba przyznać że zachowałem się jak prawdziwa dama i powstrzymałem się od ostatniego wyrazu.
W sumie nie wiedziałem , że to forum takie sieriozne jest, teraz już wiem. Za 3 tygodnie jadę na 3 tygodnie do Puli więc jakoś to przeżyję.
Calapula.
radekp
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) radekp » 19.08.2013 21:48

Ale sie niektorzy podpalili i wyszlo z butow to co mialo wyjsc. Ja tam cierpliwie czekam na Ustaszow... :mrgreen:
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone