Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wydzielone z "Chorwacja... nie dziękuję"

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
radekp
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) radekp » 20.08.2013 10:57

anakin napisał(a):
radekp napisał(a):
anakin napisał(a):Potem już...........poszło.
Ludzie nie wytrzymali i powiedzieli parę słów prawdy.
Zabolało , więc co najprościej zrobić?
Banyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy porozdawać.

Nie ludzie tylko TWA.

A coś do powiedzenia w temacie masz?
Tak z ciekawości pytam.

Ale w jakim temacie ? Tu nie ma zadnego tematu a ciekawosc to pierwszy stopien do piekla. Zrobiliscie zmasowany atak na moda trzymajac sie za raczki w TWA to zrobil to co mial prawo zrobic. Wszystkie relacje sa zawalone offtopem i jakos wam to wczesniej nie przeszkadzalo.
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 20.08.2013 11:33

atolek napisał(a):Tak właśnie- RZĄDZĄ Moreratorzy i Admini!
Po TO właśnie jest Szanowna Administracja.

Pomyje i inwektywy (w stylu CRODUPEK) można sobie wylewać na onecie np.
Nikt tutaj nikogo na siłę nie trzyma.

To co się działo ostatnio to takie dno i żenada, że się pisać czegokolwiek odechciewa... :evil:

AVE JANUSZ!!! :P
Trudno poradzić coś na to, że masz trudności ze zrozumieniem słowa pisanego...

_Ewę_ który użyła CRODUPKA poniosło ale to była jej reakcja na jawną niesprawiedliwość i zrobiła to z pełną świadomością, że za to bana dostanie.
Paru osobom w tym wątku ostrzeżenie (nie ban) należało się już wcześniej za robienie chlewu, nie wszyscy oni je dostali dostał za to anakin i zebik z czego ten pierwszy za to, że zwracając uwagę tym pierwszym wspomniał przy okazji o modzie czym go (w opinii moda) obraził a drugi za to, że podchwycił temat.
Swoją drogą anakin dostał ostrzeżenie za tekst:
"bo jedyny Moder, który został, czyli JB-cro-folk-disco-migające panienki-pl tego nie ogarnie."
- czy jest w tym zdaniu coś obraźliwego?
Przecież to była prawda - mod tego wątku nie ogarniał, bagno uskuteczniano tam już znacznie wcześniej a mod zareagował dopiero wtedy gdy padło jego imię.
Fakt, że ostrzeżenia udzielił mod którego to dotyczyło pozostawiam bez komentarza, bo stał się tym samym sędzią we własnej sprawie...
Bardzo mi przykro, ale Janusz nie zachował się w tym przypadku jak moderator a jak zwykły użytkownik tylko z nieco większymi uprawnieniami od pozostałych :/
Kilka osób, w tym Ewa zauważyło ten fakt i zareagowało, dziwi Cię to? Mnie niekoniecznie...
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 20.08.2013 12:58

radekp napisał(a):

Nie ludzie tylko TWA.

Pomijając już zasadność owego wymysłu jakim jest TWA, to w nim zasiada kto? Zwierzęta, gady, ptaki....no bo skoro nie ludzie......
radekp
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) radekp » 20.08.2013 13:08

Aldonka napisał(a):
radekp napisał(a):

Nie ludzie tylko TWA.

Pomijając już zasadność owego wymysłu jakim jest TWA, to w nim zasiada kto? Zwierzęta, gady, ptaki....no bo skoro nie ludzie......

Cytujac klasyka "To nie ludzie - to wilki"
marcinbb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinbb » 20.08.2013 13:27

Ja też chętnie odniosę się do działań Moderatów bądź co bądź w moim wątku.
Sprawa jest jasna że oni tu mają władzę i żadna demokracja tu nie panuje więc zrobili swoje, nie mi oceniać kogo potraktowali dobrze a komu za mocno przytarli nosa ich decyzja.
Wątek w poprzedniej formie był skazany na niepowodzenie, nie dość że relacja nie miała ładu i składu to w między relację wplatane były ciągłe protesty i zażalenia. Z mojej perspektywy jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził jednak niektórzy przeginali.
Tymczasem w relacji dojechaliśmy do wyjazdu.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.08.2013 14:18

Lubię jak są Bany na forum. Zebik i Ewa dostała - jakie to przyjemne, że to mnie nie dotyczyło :mrgreen: . Anakinowi przydałoby się drugie ostrzeżenie i Ban. Byłbym usatysfakcjonowany :mrgreen: . Pozdrawiam :papa: :hut:
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 20.08.2013 14:20

darek1 napisał(a):Lubię jak są Bany na forum. Zebik i Ewa dostała - jakie to przyjemne, że to mnie nie dotyczyło. Anakinowi przydałoby się drugie ostrzeżenie i Ban. Byłbym usatysfakcjonowany. Pozdrawiam

Wiedziałam, że kogoś mi tu brakuje... :smo:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.08.2013 14:23

Janusz Bajcer napisał(a):Ostrzeżenia zostały przyznane, dyskusji na ten temat nie przewiduję, proszę wszystkich umożliwić autorowi pisanie relacji i zaprzestać wzajemnych złośliwości :idea:

Bardzo dobrze potraktował kolega tych warchołów. Ma być porządek, ład i dyscyplina. Łączę wyrazy szacunku i uznania dla osób trzymających władzę na forum. :hut:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.08.2013 14:28

Anai napisał(a):
darek1 napisał(a):Lubię jak są Bany na forum. Zebik i Ewa dostała - jakie to przyjemne, że to mnie nie dotyczyło. Anakinowi przydałoby się drugie ostrzeżenie i Ban. Byłbym usatysfakcjonowany. Pozdrawiam

Wiedziałam, że kogoś mi tu brakuje... :smo:

Tak się, że tak powiem zastanawiam. Koleżance tak z rozpędu i popędu przydałoby się lekkie ostrzeżenie. Nieprawdaż ......... :roll: :roll: :roll: :hut:

Nie wtyka się nosa i nie podważa się decyzji zwierzchnich władz. Nie uchodzi koleżanko Anai, oj nie uchodzi.
Szanuj Szefa swego bo możesz mieć gorszego.

Mariusz 77 i Lednice też mają ostrzeżenie. Z wielka przyjemnością poczekam jak dostaną drugie. Będzie to uwieńczenie moich dzisiejszych rozważań myślowych. :hut:

Krótko mówiąc warcholstwo się szerzy na forum. Co poniektórzy zapomnieli, że "Kontrola jest najwyższą formą zaufania społecznego".
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 20.08.2013 14:52

darek1 napisał(a):Tak się, że tak powiem zastanawiam. Koleżance tak z rozpędu i popędu przydałoby się lekkie ostrzeżenie. Nieprawdaż ......... :roll: :roll: :roll: :hut:

Myślę, że jak się kolega darek1 postara to jest to przecież do zrobienia... :lool:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.08.2013 14:55

Dla koleżanki wszystko zrobię. Nawet w ogień skoczę - aby tylko otrzymała Bana :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.08.2013 15:19

radekp napisał(a):Nie ludzie tylko TWA.

..pare dni na forum i taaaaaaaaaka wiedza 8O 8O ..TWA, GTA..friendy..różnie tu już nazywali ludzi którym coś się nie podoba i mają "czelność" to powiedzieć na forum..które z definicji choćby Wikipedii po to jest... . Szkoda ze piszący tę relację na pytania jednego usera, ciągłe i powtarzane -"a daleko jeszcze czy nie, no daleko czy nie" :mrgreen: nie powiedział mu "po ludzku"..byłoby zdrowiej, weselej, a na pewno sympatyczniej.
Darek..znowu byłeś w moich rejonach po "łyskacza" :?: ....... :mrgreen: :oczko_usmiech:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.08.2013 15:22

Będę 12 pażdziernika w byłe święto LWP, rocznicę bitwy pod Lenino - wesele siostrzenicy. Będzie nie tylko łyskacz :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.08.2013 15:28

..to kociołka zrobiem :?: a Ty w aporcie wniesiesz to co z weselicha wyniesiesz :mrgreen: ... mogę paru cromaniaków skrzyknać..jakbyco a koleżankę Anię to Ty lepiej zostaw w spokoju..kto będzie w badylach pikne fotki wstawiał... :smo: :oczko_usmiech:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.08.2013 15:32

Naturalnie, że Anię zostawię. Kto się czubi ten się lubi. Prawda Aniu. :wink: :wink: :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Wydzielone z "Chorwacja... nie dziękuję" - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone