.png)

Aldonka napisał(a):Moc? Ja bym powiedziała, że władza absolutna. Janusz Bajcer może poniżać ludzi niesłusznymi ostrzeżeniami, a szanowna administracja ma to gdzieś i zamyka wątki bo to dział techniczny....to ciekawe gdzie można to pisać i dlaczego nie można komentować działań moderatorów.
Aldonka napisał(a):Co to nadludzie są, świętości jakieś?????

lubelski napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=XyhPt8mPwv0 ..nie rób scen..tak to leciało..
..trza było gościa od teorii spiskowych dawno z tematu pogonić...a nie pozwalać na jazdę w nie swojej relacji, przynajmniej do tej pory tak było.
..swoją drogą..ten Twój avatar bez mordki to jakiś taki...nie teges...
anakin napisał(a):Tylko do tego wiesz co trzeba mieć......
anakin napisał(a):Myślisz, że mi do twarzy w tym kolorze?
.png)
anakin napisał(a):Mnie osobiście to jednak zabrało w tym wszystkim kultowego niemal........admin powiedział.
Działanie Janusza nie było bezpodstawne. Proszę więcej nie komentować decyzji moderatorów. Temat zakończony - bo to w ogóle jest dział techniczny.
.png)
Aldonka napisał(a):Moc? Ja bym powiedziała, że władza absolutna. Janusz Bajcer może poniżać ludzi niesłusznymi ostrzeżeniami, a szanowna administracja ma to gdzieś i zamyka wątki bo to dział techniczny....to ciekawe gdzie można to pisać i dlaczego nie można komentować działań moderatorów. Co to nadludzie są, świętości jakieś?????
To forum to jakaś żenada. I tyle.
.png)
atolek napisał(a):AVE JANUSZ!!!
.png)
atolek napisał(a):AVE JANUSZ!!!
.png)
atolek napisał(a):
eh pisać się odechciewa...

atolek napisał(a):Ciekawe jakbyś się czuła gdyby ten chlew zrobiono w Twojej relacji..??
Dalej tak demokratycznie..??

radekp napisał(a):anakin napisał(a):Potem już...........poszło.
Ludzie nie wytrzymali i powiedzieli parę słów prawdy.
Zabolało , więc co najprościej zrobić?
Banyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy porozdawać.
Nie ludzie tylko TWA.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.