Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wydzielone z "Chorwacja... nie dziękuję"

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 20.08.2013 15:49

Anai napisał(a):_Ewę_ który użyła CRODUPKA poniosło ale to była jej reakcja na jawną niesprawiedliwość i zrobiła to z pełną świadomością, że za to bana dostanie.
Paru osobom w tym wątku ostrzeżenie (nie ban) należało się już wcześniej za robienie chlewu, nie wszyscy oni je dostali dostał za to anakin i zebik z czego ten pierwszy za to, że zwracając uwagę tym pierwszym wspomniał przy okazji o modzie czym go (w opinii moda) obraził a drugi za to, że podchwycił temat.
Swoją drogą anakin dostał ostrzeżenie za tekst:
"bo jedyny Moder, który został, czyli JB-cro-folk-disco-migające panienki-pl tego nie ogarnie."
- czy jest w tym zdaniu coś obraźliwego?
Przecież to była prawda - mod tego wątku nie ogarniał, bagno uskuteczniano tam już znacznie wcześniej a mod zareagował dopiero wtedy gdy padło jego imię.
Fakt, że ostrzeżenia udzielił mod którego to dotyczyło pozostawiam bez komentarza, bo stał się tym samym sędzią we własnej sprawie...
Bardzo mi przykro, ale Janusz nie zachował się w tym przypadku jak moderator a jak zwykły użytkownik tylko z nieco większymi uprawnieniami od pozostałych :/
Kilka osób, w tym Ewa zauważyło ten fakt i zareagowało, dziwi Cię to? Mnie niekoniecznie...

Daj spokój Anka.
Nie widzisz, że w pustkę piszesz?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.08.2013 15:54

..te....kudłaty..się licz ze słowami...się czyta :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 20.08.2013 15:58

lubelski napisał(a):..te....kudłaty..się licz ze słowami...się czyta :mrgreen:

Ale tutaj o innego adresata chodziło... :mrgreen:
Tego z speca od TWA, czy jak się tam ta fobia nazywa. :mrgreen:

lubelski napisał(a):..pare dni na forum i taaaaaaaaaka wiedza 8O 8O ..TWA, GTA..friendy..

Pewnie PW poszło w ruch.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 20.08.2013 16:07

marcinbb napisał(a):Ja też chętnie odniosę się do działań Moderatów bądź co bądź w moim wątku.
Sprawa jest jasna że oni tu mają władzę i żadna demokracja tu nie panuje więc zrobili swoje, nie mi oceniać kogo potraktowali dobrze a komu za mocno przytarli nosa ich decyzja.
Wątek w poprzedniej formie był skazany na niepowodzenie, nie dość że relacja nie miała ładu i składu to w między relację wplatane były ciągłe protesty i zażalenia. Z mojej perspektywy jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził jednak niektórzy przeginali.

Szczerze powiedziawszy to mi bangla ta Twoja relacja.
Jest mi szczerze obojętne czy byłeś w I, HR czy Pcimiu.
I czy Ci się tam podobało czy nie.
Nie mój cyrk - nie moje małpy.

Chodziło o zupełnie coś innego, ale tego jak widzę nie zrozumiałeś.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.08.2013 16:13

..no widzisz jak chcesz to napiszesz coś mundrego. jest pełna zgoda. :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 20.08.2013 16:24

darek1 napisał(a):Bardzo dobrze potraktował kolega tych warchołów. Ma być porządek, ład i dyscyplina. Łączę wyrazy szacunku i uznania dla osób trzymających władzę na forum. :hut:

I Ty to tak na poważnie :?:
radekp
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) radekp » 20.08.2013 16:26

lubelski napisał(a):
radekp napisał(a):Nie ludzie tylko TWA.

..pare dni na forum i taaaaaaaaaka wiedza 8O 8O ..TWA, GTA..friendy..różnie tu już nazywali ludzi którym coś się nie podoba i mają "czelność" to powiedzieć na forum..które z definicji choćby Wikipedii po to jest...

Czyli jak wam cos sie nie podoba to macie prawo ale jak innym to oni tego prawa nie maja...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.08.2013 16:28

..noooooooooooooooooooo... :mrgreen:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 20.08.2013 16:59

radekp napisał(a):
lubelski napisał(a):
radekp napisał(a):Nie ludzie tylko TWA.

..pare dni na forum i taaaaaaaaaka wiedza 8O 8O ..TWA, GTA..friendy..różnie tu już nazywali ludzi którym coś się nie podoba i mają "czelność" to powiedzieć na forum..które z definicji choćby Wikipedii po to jest...

Czyli jak wam cos sie nie podoba to macie prawo ale jak innym to oni tego prawa nie maja...

Lepiej tego nie mogłeś ująć...
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 20.08.2013 17:12

Dodajmy jeszcze, że na tym forum są którzy wszystko rozumieją oraz tacy którzy są tylko zagubionymi owieczkami w sidłach sieci.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 20.08.2013 17:13

A już się zaczynałem martwić.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 20.08.2013 17:29

anakin napisał(a):A już się zaczynałem martwić.

No i się przywlekło...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.08.2013 17:31

Tak w sprawie pretensji,próśb do modów,adminów :
pażdziernik 2002 r

ADMIN czemu zamknąłeś temat - teraz dla tych którzy nie znajdą tego tematu pozostanę zadumanym w siebie sk.......m bo rzeczywiście po reakcjach wniokuję że tak mogło tak zabrzmieć natomiast nie miałem okazji się wytłumaczyć, zaś temat brzmi Polacy także zamknąłeś go z powodu złej atmosfery nie zaś odejścia od tematu.
JEŚLI TO MOŻLIWE PRZENIEŚ TEM TEMAT JAKO POST KOŃCZĄCY TEMAT POLACY.

Kto wtedy apelował?

mac1-i-zbysiu-malecki-t1381.html
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 20.08.2013 17:43

anakin napisał(a):A już się zaczynałem martwić.

Ja tam znowu się nie martwiłem.
Byłem spokojny i pewien kto tu się pojawi przede mną :smo: .
Jeszcze mi tu jednego brakuje ale chyba na wywczasach przebywa bo już dawno by był.
Paulka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paulka » 20.08.2013 17:44

radekp napisał(a):Cytujac klasyka "To nie ludzie - to wilki"

"Obława! Obława! Na młode wilki obława!
Te dzikie zapalczywe ... "
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Wydzielone z "Chorwacja... nie dziękuję" - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone