.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
*p*a*t*i* napisał(a):W ubiegłym roku będąc w Makarskiej chciałam też gdzieś pojechać, coś zobaczyć, ale autkiem nam się nie chciało bo bez klimatyzacja za gorąco, cały czas co innego wymyślaliśmy, aż pewnego pięknego dnia leżąc na plaży zaczepił nas (jek i wielu innych polaków) chorwat biegle mówiący po polsku i zaproponował wycieczkę na Hvar i Bol - miał taką gadaną, że bez zastanowienia się zgodziliśmy. Później miałam wrażenie, że jakby nas na tej plaży nie znalazł, to byśmy się nigdzie nie ruszyli. W rezultacie byłam zadowolona z całodziennego rejsu.
Pozdrawiam
.png)
.png)
003dlaczego napisał(a):*p*a*t*i* napisał(a):W ubiegłym roku będąc w Makarskiej chciałam też gdzieś pojechać, coś zobaczyć, ale autkiem nam się nie chciało bo bez klimatyzacja za gorąco, cały czas co innego wymyślaliśmy, aż pewnego pięknego dnia leżąc na plaży zaczepił nas (jek i wielu innych polaków) chorwat biegle mówiący po polsku i zaproponował wycieczkę na Hvar i Bol - miał taką gadaną, że bez zastanowienia się zgodziliśmy. Później miałam wrażenie, że jakby nas na tej plaży nie znalazł, to byśmy się nigdzie nie ruszyli. W rezultacie byłam zadowolona z całodziennego rejsu.
Pozdrawiam
hmm, cos dla mnie![]()
a pamiętasz może, ile cie taki rejs kosztował? Bo przyznam szczerze, że też się chciałam na te wyspy wybrać, ale raczej z wycieczką. Ile dano wam czasu wolnego?
.png)
oksi napisał(a):chcialabym min zwiedzić korcule, ale nie wiem jak tam dojechać z mijscowości makarska i ile to moze kosztować, zaznaczam, że poruszac się bede tylko lokalna komunikacja! prosze wiec o radę; jak równiez o inne wskazówki dotyczace tego co moge zwiedzić z makraksiej! dziekuje bardzo
pzdr
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne