Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wycieczki statkiem z Makarskiej

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Archangel
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Archangel » 05.07.2006 13:32

mam pytanko czy ktos zwiedzał okoliczne wyspy w inny sposob niż fish picnik chodzi mi o przeprawe promem naprzyklad do miejscowosci Hwar zwiedzenie i ten sam powrot jak to sie ma w cenach bo nie chce mi sie płacic za jakas nedzna rybe 180 kun[fish picnik] ktorejs kategorii lepiej cos zjesc w restauracji za te pieniadze a zaplacic tylko za przeprawe apropo przeprawy promowej to czy jest mozliwa bez samochodu tylko osoby ewentualnie godny polecenia statek wycieczkowy na ktorym nie ma masówki
skolimiak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skolimiak » 05.07.2006 18:47

prom z Makarskiej na Brać kosztuje 106 kun, do tego 23 kuny od głowy w jedną stronę. tu masz fotki cennika i rozkładu:

Obrazek

Obrazek

z Dvernika na Hvar 72 kuny samochód i 10 kun od głowy - w jedną stronę

a teraz przelicz co się bardziej opłaca :lol:
Archangel
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Archangel » 18.07.2006 00:02

zdjecie bardzo praktyczne ale chodzilo mi o zwiedzenie miasta Hwar bez samochodu dopłyniecie promem zwiedzenie i powrót do Makarskiej. Czy nie ma takiej lini .Domyślam sie,ze nie prom pewnie płynie tylko do najbliższej miejscowości na przeciwległej wyspie.Myślę że Jadrolinia ma jakiś układ z małymi statkami które oferują te nędzne Fishpicniki.
corrina
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) corrina » 18.07.2006 09:45

Archangel napisał(a):mam pytanko czy ktos zwiedzał okoliczne wyspy w inny sposob niż fish picnik chodzi mi o przeprawe promem naprzyklad do miejscowosci Hwar zwiedzenie i ten sam powrot jak to sie ma w cenach bo nie chce mi sie płacic za jakas nedzna rybe 180 kun[fish picnik] ktorejs kategorii lepiej cos zjesc w restauracji za te pieniadze a zaplacic tylko za przeprawe apropo przeprawy promowej to czy jest mozliwa bez samochodu tylko osoby ewentualnie godny polecenia statek wycieczkowy na ktorym nie ma masówki

Z całym szacunkiem ale po pierwszym przeczytaniu Twojego postu nie zrozumiałam z niego NIC :roll:
Zero interpunkcji, nie wiadomo gdzie zaczyna się zdanie, a gdzie kończy, gramatyka i ortografia też trochę kuleją :? Rozumiem, że post pisany w pośpiechu ale jeśli ktoś chce naprawdę uzyskać odpowiedź, to proszę, niech pyta również ze zrozumieniem.

PS Nie czepiam się, żeby nie było ;)
Archangel
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Archangel » 18.07.2006 12:40

nie wiem czy sie czepiasz, ale patrząc nawet na niektóre tematy to widać ,że nikt nie przykłada wiekszej uwagi do wyglądu teksu, błędów interpunkcji itd.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone