Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wybrałem CIOVO i ? nie mam planu ani mapy Trogiru help

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 12.04.2007 14:36

Bardzo proszę o pomoc . Nie mogę znależć planu miasta Trogiru ani wyspy Ciovo. Proszę o link lub kontakt e-mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :)
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 12.04.2007 15:36

Temat juz był powtarzany kilka razy i dysponujemy słabej jakości mapką Ciovo.
Mapy trogiru nie posiadam ale z pewnością na miejscu znajdziesz ją na jakieś ulotce.
Do jakiego rejonu Ciovo sie wybierasz?
pozdrawiam
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 12.04.2007 16:19

Cześć Madzia. Wiem , wiem , ale nie ma planu miasta ani wyspy. Przeszukałem już b. wiele stron inter. Mają , ale tyciuśkie i niewyrażne. Może ktoś będzie miał mapę to odkupię. Ciovo Gornji Okrug. Sierpień
Spearo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Spearo » 12.04.2007 19:35

moze uda mi sie Ci coś podesłać
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 12.04.2007 21:42

Bez mapy Ciovo i Trogiru bym tam nie jechał.Można się totalnie zgubić . :wink:
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 13.04.2007 00:15

Andreas napisał(a):Cześć Madzia. Wiem , wiem , ale nie ma planu miasta ani wyspy. Przeszukałem już b. wiele stron inter. Mają , ale tyciuśkie i niewyrażne. Może ktoś będzie miał mapę to odkupię. Ciovo Gornji Okrug. Sierpień

Mapa wyspy jest Ci niepotrzebna. Jeżeli będziesz miał problem z dojazdem do miejsca zakwaterowania, wystarczy, że podjedziesz do pierwszej lepszej agencji turystycznej, która wytłumaczy Ci jak dojechać na miejsce, a jak nie będzie potrafiła wytłumaczyć, to po prostu zadzwoni do twojego gospodarza, a ten w ciągu 5 minut przyjedzie po Ciebie. Później będziesz poruszł się po wyspie jak po swoim osiedlu :)
A! Sugeruję jeszcze nie przejmować się postami gościa o nickach: AndrzejJ, Platon, Chesjowisz. Facet raz, że ma problemy z własną tożsamością (kilka nicków na forum Cro.pl), to jeszcze uczepił się jak rzep psiego ogona wyspy Ciovo. Nigdy tam nie był, ale oczywiście jest mega "ekspertem" w dziedzinie "Ciovo jest be". Dla Twojej informacji, ta jego przypadłość wzięła się u niego z ubiegłorocznej wymiany "uprzejmości" z niejakim Vedranem- miejscowym Chorwatem, który pomagał załatwiać kwatery na Ciovo. O ile Vedran już sobie odpuścił i rzadko pojawia się na cro.pl, o tyle kolega Andrzej z uporem maniaka zniechęca kogo tylko może do wyspy Ciovo.
Jako osoba, która (w przeciwieństwie do kol. Andrzeja) była na Ciovo mam przyjemność Cię poinformować, że będziesz zadowolony, bo sama wyspa i miasteczka na niej są malownicze, plaże są spoko, woda w morzu jest krystalicznie czysta. Mówi Ci to osoba, która już kilka razy była w Chorwacji, więc ma porównanie do poprzednich miejsc :) Z resztą przykładaem niech będzie madzia1981, która na Ciovo pojechała któryś raz z rzędu :)
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 13.04.2007 09:45

moondek napisał(a):
Andreas napisał(a):Cześć Madzia. Wiem , wiem , ale nie ma planu miasta ani wyspy. Przeszukałem już b. wiele stron inter. Mają , ale tyciuśkie i niewyrażne. Może ktoś będzie miał mapę to odkupię. Ciovo Gornji Okrug. Sierpień

Mapa wyspy jest Ci niepotrzebna. Jeżeli będziesz miał problem z dojazdem do miejsca zakwaterowania, wystarczy, że podjedziesz do pierwszej lepszej agencji turystycznej, która wytłumaczy Ci jak dojechać na miejsce, a jak nie będzie potrafiła wytłumaczyć, to po prostu zadzwoni do twojego gospodarza, a ten w ciągu 5 minut przyjedzie po Ciebie. Później będziesz poruszł się po wyspie jak po swoim osiedlu :)
A! Sugeruję jeszcze nie przejmować się postami gościa o nickach: AndrzejJ, Platon, Chesjowisz. Facet raz, że ma problemy z własną tożsamością (kilka nicków na forum Cro.pl), to jeszcze uczepił się jak rzep psiego ogona wyspy Ciovo. Nigdy tam nie był, ale oczywiście jest mega "ekspertem" w dziedzinie "Ciovo jest be". Dla Twojej informacji, ta jego przypadłość wzięła się u niego z ubiegłorocznej wymiany "uprzejmości" z niejakim Vedranem- miejscowym Chorwatem, który pomagał załatwiać kwatery na Ciovo. O ile Vedran już sobie odpuścił i rzadko pojawia się na cro.pl, o tyle kolega Andrzej z uporem maniaka zniechęca kogo tylko może do wyspy Ciovo.
Jako osoba, która (w przeciwieństwie do kol. Andrzeja) była na Ciovo mam przyjemność Cię poinformować, że będziesz zadowolony, bo sama wyspa i miasteczka na niej są malownicze, plaże są spoko, woda w morzu jest krystalicznie czysta. Mówi Ci to osoba, która już kilka razy była w Chorwacji, więc ma porównanie do poprzednich miejsc :) Z resztą przykładaem niech będzie madzia1981, która na Ciovo pojechała któryś raz z rzędu :)

Wyrzeszczu oczu niektórzy dostali na widok twojego postu. :D
Napisałem gościowi ,że obejdzie się tam bez mapy ,a ty rozpisałeś się nie na temat.
Ale skoro ty nie w temacie to ja też. :wink:
Napisałeś stek bzdur .Począwszy od tego ,że Vedran coś mi załatwiał po wodę krystalicznie czystą.
Znam cię od paru lat to ci wybaczam ,,dwutwarzowcu-dwunickowcu''. :wink:
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 13.04.2007 12:31

Jako osoba, która (w przeciwieństwie do kol. Andrzeja) była na Ciovo mam przyjemność Cię poinformować, że będziesz zadowolony, bo sama wyspa i miasteczka na niej są malownicze, plaże są spoko, woda w morzu jest krystalicznie czysta. Mówi Ci to osoba, która już kilka razy była w Chorwacji, więc ma porównanie do poprzednich miejsc :) Z resztą przykładaem niech będzie madzia1981, która na Ciovo pojechała któryś raz z rzędu

Ja też byłam na Ciovo, na pograniczu Arbaniji i Slatine i uważam, że tam spotkałam najbardziej gościnnych Chorwatów. A mogę się na ten temat wypowiadać, ponieważ w Cro byłam już siedmiokrotnie.Poza tym Ciovo jet dobrą bazą wypadową np. do Splitu, wodospady na rzece Krka, twierdza Sinj ( tutaj w sierpniu odbywają się turnieje rycerskie),możesz pojechać do Omisa i popłynąć raftingiem po rzece Cetina, popłynąć ze Splitu na Brac itd, itd. Co tylko zechcesz :D W każdym bądź razie jeśli lubisz poznawać okolicę nie będziesz się tam nudził, a przecież na plażowanie też musisz mieć czas :wink:
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 13.04.2007 13:39

Niewiedziałem .ze wywołam takie emocje na forum , ja wierzę Madzi I Ewie i to na tyle. Potrzebuję tylko planu miasta i wyspy , i to wszystko, na miejscu to sobie kupie . Ala jestem z natury pedantyczny i wszystko załatwiam do końca. Tz. musze być dobrze przygotowany. Pozdrawiam Andreas adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :D
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 13.04.2007 14:02

zajrzyj do skrzynki, jeśli potrzebujesz do tego opis Trogiru, to daj znać :D :D :D
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 13.04.2007 19:00

Nie wierzę ,że nikt nie ma planu , albo mapy Trogiru lub Ciovo . Musi ktoś mieć w Polsce i nie tylko . Hej Cromaniaki. :D
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 13.04.2007 19:15

Może Leon ma te mapy :roll:
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 14.04.2007 17:07

Gdzie jest LEON???? Daj znak . :D
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 14.04.2007 17:33

Andreas napisał(a):Nie wierzę ,że nikt nie ma planu , albo mapy Trogiru lub Ciovo . Musi ktoś mieć w Polsce i nie tylko . Hej Cromaniaki. :D

Specjalnie dla Ciebie. :wink:
http://www.cromaps.com/vacmap/plan_grada_trogir.htm
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 14.04.2007 17:41

Bardzo ale bardzo dziękuję .Super mapa. Mogę się podzielić z innymi oczywiście jak bęgą chcieli. Pozdrawiam Andreas :D
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone