.png)
.png)
.png)
Andreas napisał(a):Cześć Madzia. Wiem , wiem , ale nie ma planu miasta ani wyspy. Przeszukałem już b. wiele stron inter. Mają , ale tyciuśkie i niewyrażne. Może ktoś będzie miał mapę to odkupię. Ciovo Gornji Okrug. Sierpień
.png)
moondek napisał(a):Andreas napisał(a):Cześć Madzia. Wiem , wiem , ale nie ma planu miasta ani wyspy. Przeszukałem już b. wiele stron inter. Mają , ale tyciuśkie i niewyrażne. Może ktoś będzie miał mapę to odkupię. Ciovo Gornji Okrug. Sierpień
Mapa wyspy jest Ci niepotrzebna. Jeżeli będziesz miał problem z dojazdem do miejsca zakwaterowania, wystarczy, że podjedziesz do pierwszej lepszej agencji turystycznej, która wytłumaczy Ci jak dojechać na miejsce, a jak nie będzie potrafiła wytłumaczyć, to po prostu zadzwoni do twojego gospodarza, a ten w ciągu 5 minut przyjedzie po Ciebie. Później będziesz poruszł się po wyspie jak po swoim osiedlu
A! Sugeruję jeszcze nie przejmować się postami gościa o nickach: AndrzejJ, Platon, Chesjowisz. Facet raz, że ma problemy z własną tożsamością (kilka nicków na forum Cro.pl), to jeszcze uczepił się jak rzep psiego ogona wyspy Ciovo. Nigdy tam nie był, ale oczywiście jest mega "ekspertem" w dziedzinie "Ciovo jest be". Dla Twojej informacji, ta jego przypadłość wzięła się u niego z ubiegłorocznej wymiany "uprzejmości" z niejakim Vedranem- miejscowym Chorwatem, który pomagał załatwiać kwatery na Ciovo. O ile Vedran już sobie odpuścił i rzadko pojawia się na cro.pl, o tyle kolega Andrzej z uporem maniaka zniechęca kogo tylko może do wyspy Ciovo.
Jako osoba, która (w przeciwieństwie do kol. Andrzeja) była na Ciovo mam przyjemność Cię poinformować, że będziesz zadowolony, bo sama wyspa i miasteczka na niej są malownicze, plaże są spoko, woda w morzu jest krystalicznie czysta. Mówi Ci to osoba, która już kilka razy była w Chorwacji, więc ma porównanie do poprzednich miejscZ resztą przykładaem niech będzie madzia1981, która na Ciovo pojechała któryś raz z rzędu
.png)
Jako osoba, która (w przeciwieństwie do kol. Andrzeja) była na Ciovo mam przyjemność Cię poinformować, że będziesz zadowolony, bo sama wyspa i miasteczka na niej są malownicze, plaże są spoko, woda w morzu jest krystalicznie czysta. Mówi Ci to osoba, która już kilka razy była w Chorwacji, więc ma porównanie do poprzednich miejscZ resztą przykładaem niech będzie madzia1981, która na Ciovo pojechała któryś raz z rzędu
.png)
.png)
Andreas napisał(a):Nie wierzę ,że nikt nie ma planu , albo mapy Trogiru lub Ciovo . Musi ktoś mieć w Polsce i nie tylko . Hej Cromaniaki.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne