Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wybrałem CIOVO i ? nie mam planu ani mapy Trogiru help

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pepekrak
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pepekrak » 16.04.2007 22:18

Ja byłem w tamtym roku na Ciovo 10 dni . Popieram w calej rozciągłości Moondiego .Na Ciovo jest przekichane w pierwszym dniu . Potem latasz jak u siebie . No i jeszcze jedno , moja rada : Jak chcesz wyjechac z wyspy zeby cos poogladac poza nią , patrz na prognoze pogody i nie wyjezdzaj jak jest pochmorno lub jak pada . Wtedy wszyscy walą na ten mały mostek w Trogirze ;) ( jak bedziesz na miejscu to zobaczysz o co chodzi) Wyjezdzaj z wyspy jak najwczesniej rano - ot moja rada . Poza tym Otok ok:) Jakby było trzeba rady to sluze ...
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 17.04.2007 12:32

Witam serdecznie . Jadę w sierpniu. Proszę o wszystkie informacje .Co fajne a co be , na co uważać, czego nie kupować itd.itp. Ile kosztują bilety na KRKA jak przejechać przez Trogir na CIOVO? Pozdrawiam Andreas :D :D
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 17.04.2007 12:42

Przez Trogir na Ciovo dostaniez się krótkim mostem, choc możesz postać chwilę lub dwie przy wjeździe badź wyjeździe. Piszesz ze jedziesz na gornji więc polecam drogę górą wyspy duzo o ciovo pisalismy więc wystarczy poszukac na forum. Tak jak ktos napisał wyżej po 2 dniach będziesz smigał jak swój po całej wyspie. Bilety na krka mają chyba trzy ceny to zależy jak długą wycieczkę obierzesz bo mozna popłynać w górę do klasztoru ale o tym wszystkim mozesz poczytac tu

http://www.npkrka.hr/html_en/uvod_en.htm#
znajdziesz tez tam cennik. Na miejscu dostaniesz ulotkę w języku polskim.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Wybrałem CIOVO i ? nie mam planu ani mapy Trogiru help - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone