.png)
.png)
Jacek Grocvhowalski napisał(a):Napisz coś więcej o pobycie! Będziemy wiedzieli o co dopytać. Ja dopiero wybieram się w 2 dekadzie sierpnia. Pozdrawiam
.png)
krystek napisał(a):M@RCYSI@ napisał(a): PYTAJCIE....
Pytam: gdzie byłaś (miejscowość) i gdzie nocowałaś (kamp/apartament)?
.png)
M@RCYSI@ napisał(a):krystek napisał(a):M@RCYSI@ napisał(a): PYTAJCIE....
za 13 dni pobytu w Bijela Uvala zapłaciliśmy 515 EURO - 4 osoby dorosłe + samochód + namiot + wynajęcie lodówki
.png)
krakuscity napisał(a):M@RCYSI@ napisał(a):krystek napisał(a):M@RCYSI@ napisał(a): PYTAJCIE....
za 13 dni pobytu w Bijela Uvala zapłaciliśmy 515 EURO - 4 osoby dorosłe + samochód + namiot + wynajęcie lodówki
To "wychodzi" 9.90Euro/osobę za 1 dzień za spanie pod namiotem?
Za 10euro od osoby to wynajmę apartament , mam to wszystko co Wy, nie słyszę jak za ścianą a raczej pokrowcem ktoś jęczy lub wzdycha, o chrapaniu nie wspomnę,mam kuchnie i łązienkę tylko dla siebie i najważniejsze nie muszę rozkładać i składać namiotu. A jak będę chciał być bliżej natury to położę się na tarasie i tam będę spał.
Zresztą to kazdego indywidualna sprawa.
Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
mariusz-w napisał(a):My jedziemy od 10 września - apartament wykupiony na 14 dni przez interhom , kosztuje 2100 ,- z ubezpieczeniem. Apartament składa sie z salonu z aneksem kuchennym , sypialni, łazienki - nowy budynek. Do dyspozycji taras z letnią kuchnią / gazowy gril , zlew ,ciepla zimna woda/. W domku są 2 takie apartamenty. My jedziemy we dwoje ale apartament przystosowany jest dla 4 osób. Cena za 2 czy 4 taka sama . Warunki super ,nowy budynek z tarasem,wyposażony we wszystko od łyżki do kieliszka,TV, ręczniki ,pościele . Pierwszy raz byliśmy tam w zeszłym roku - teraz powtórka. Miejscowość RAVNI na Istri 12 km od LABIN-u. Coś dla lubiących spokój i puste bezludne plaże. 2100:4=525 euro Przy 4 osobach to 9,4 euro na dzień - za 2 +- 19
.png)
.png)
.png)
M@RCYSI@ napisał(a):krakuscity napisał(a):M@RCYSI@ napisał(a):krystek napisał(a):M@RCYSI@ napisał(a): PYTAJCIE....
To "wychodzi" 9.90Euro/osobę za 1 dzień za spanie pod namiotem?
Za 10euro od osoby to wynajmę apartament , mam to wszystko co Wy, nie słyszę jak za ścianą a raczej pokrowcem ktoś jęczy lub wzdycha, o chrapaniu nie wspomnę,mam kuchnie i łązienkę tylko dla siebie i najważniejsze nie muszę rozkładać i składać namiotu. A jak będę chciał być bliżej natury to położę się na tarasie i tam będę spał.
Zresztą to kazdego indywidualna sprawa.
Pozdrawiam
dokładnie - indywidualna sorawa i jestem ciekawa jakiej klasy apartament można wynająć za 10 EUR w sezonie? Pojechaliśmy pod namiot bo nas to bawi - orientowałam się w cenach apartamentów i wierz mi że były wyższe niż 10 EUR za osobę
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi