.png)
.png)
.png)
.png)
byłem na przełomie czerwca i lipca jeśli chodzi o hałas to wręcz przeciwnie. słychać go było z Zelenej tam była codziennie dyskoteka i turniej piłkarski przy oświetleniu (przez ok. tydzień) ale naprawde nie było to uciążliwe.Najgłośniej zachowywali sie młodzi Niemcy,ale po interwencji wielkiego wytatuowanego Duńczyka kolejne wieczory spędzali poza namiotemelzbieta napisał(a):Pytanie do M@rcysi o camp Bijela Uvala :
czytałam trochę o tym campie na niemieckim forum.Pośród ogólnego piania z zachwytu było parę wypowiedzi krytycznych.Generalnie wszyscy ,którzy narzekali , narzekali na to samo . Chodzi o chałas , ponoć muzyka na tarasie gra do 24-tej tak głośno , że aż słychać w Zelenej Lagunie , a potem grupki rozwydrzonej młodzieży imprezują dalej ,na co dyrekcja campu nie reaguje .
Czy to prawda , czy też Niemcy są po prostu przewrażliwieni ?
A drugie o co chcę zapytać : czy teren w Bijelej Uvali jest równy czy spadzisty ( górzysty ?).
Jak wypadnie mieszkać daleko od plaży (a jadąc z Selectcampem raczej się tego spodziewam ) to powroty do namiotu pod górę z dziećmi i sprzętem plażowym mogą być ciężkie.
.png)
.png)
.png)
.png)
jestem,zdecydowanie zadowolony.Ja mam synów w wieku 8 i 3 lata i przynajmniej mogliśmy chwilę odpocząć,czy to na basenie,czy podczas animacji.Byliśmy spokojni że nic im się nie stanie.Już po 2 dniach czuliśmy się z sąsiadami jak starzy znajomi i nieważne czy to byli Niemcy,Holendrzy,Czesi,czy Polacy. dzieci świetnie się bawiły a my mieliśmy przez to czas dla siebie,więc nikt mi nie powie że kwatera ma w w tym wypadku przewagę.Generalnie camp jest OK warunki sanitarne super,czysto, 3 kompleksy basenowe, nowe drewniane place zabaw na piachu,do Poreci jakieś 2-3km bez korków,sporo malutkich plaż na około..było superelzbieta napisał(a):Czyli ogólnie jesteś zadowolony z Bijelej Uvali ?
Ja też po wielu latach jeżdżenia na kwatery, teraz jak mam dzieci to preferuję campy.Jest niepowtarzalna atmosfera , wszyscy czują się bezpiecznie . W domu boję się puścić moją 7-latkę samą do sklepu za rogiem , a tam jakoś nie wpadam w panikę jak stracę dzieci z oczu.
Przy porównywaniu cen z kwaterami trzeba wziąć pod uwagę bezpośredni dostęp do morza , bezpłatne baseny , animacje dla dzieci itp.
.png)
.png)
.png)
Kruk napisał(a):Dziękuję Elżbieto
Wiem, że jest 7/10 ale moi znajomi mają tak urlop i szkoda, że nie możemy skorzystać. Twoje informacje są bardzo przydatne. To dobry pomysł zdać w piątek przeczekać do wieczorka i wrócić na noc bez korków na trasie. mam jeszcze kilka pytań:
1. Czy jest muzyka na campie, leci z głośników na drzewach czy coś takiego?
2. Czy wjeżdżając z campu jest jakiś tani hipermarket, w którym mozna zrobić zakupy ?
3. Czy jest jakas animacja na terenie campu ?
4. Czy tem MH sa takie ładniutkie jak katalogu czy już ząb czasu je dopadł ?
5. Czy skutery sa w pobliżu to wypożyczenia, i ile kosztują ?
Pozdrawiam Kruk
.png)
staraj się nie płacić w euro gdyż przelicznik może cię conajmniej zdziwićKruk napisał(a):Napsz jeśłi możesz gdzie wymienić euro ? na terenie campu ? a może płacić w euro ?

.png)
Kruk napisał(a):Napsz jeśłi możesz gdzie wymienić euro ? na terenie campu ? a może płacić w euro ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi