.png)
.png)
.png)
.png)
big napisał(a):Tak, ale mam na myśli osobę, która kupiła winiety, lekko je tylko przykleiła do szyby i może bez problemu odlepić winietki z szyby i oczywiście odsprzedać taniej dalej. Czyli dwustronna oszczędność, pod warunkiem iż wszystko jest jeszcze w terminie. Ja jadę na 11 dni.
.png)
Mosqito napisał(a):big napisał(a):Tak, ale mam na myśli osobę, która kupiła winiety, lekko je tylko przykleiła do szyby i może bez problemu odlepić winietki z szyby i oczywiście odsprzedać taniej dalej. Czyli dwustronna oszczędność, pod warunkiem iż wszystko jest jeszcze w terminie. Ja jadę na 11 dni.
A o kuponie kontrolnym z wpisanym numerem rejestracyjnym słyszałeś ?
.png)
.png)
big napisał(a):chciałbym całkiem czystą in blanco.
.png)
Lubuszanin napisał(a):Nie chcesz nam powiedzieć, że ominiecie płatnej autostrady w Słowenii, to oszustwo jakeś jest i złodziejstwo ? A czy kolega Dr_Carlos wiedział, że na forum takich propozycji się nie akceptuje, to nie wiem, ale zło wszelakie najlepiej zdusić w zarodku
![]()
i działać z zaskoczenia
Lubuszanin napisał(a):Jak inaczej można zrozumieć ten post, w którym dr_carlos jasno napisał, że " jesli uda wam sie tak zrobić to ja odkupie winietke od was bo ja jade w sierpniu"?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi