DSCF0708 Madzia spakowana i my tez, to w droge. Takie autostrady podobaja mi sie bardzo, na drodze zywego ducha.
DSCF0710Tunel bez korkow
DSCF0717 Byly drzewa
DSCF0720czasami samochody byly
DSCF0721
DSCF0727 i troche sniegu w Alpach
DSCF0738
DSCF0752
DSCF0760
DSCF0778
DSCF0779
DSCF0792
DSCF0800Stoki jeszcze zasniezone ale nikt nie wykazuje checi
DSCF0822I to juz koniec zdjec, nie pomyslalem zeby naladowac baterie
Wyjezdzajac nie mialem wielkich oczekiwan, podchodzilismy bardzo ostroznie do pogody i mielismy swiadomosc ze moze byc kiepsko. Ale okazuje sie ze wczesna wiosna wcale nie jest tragiczna, ma swoj urok. Owszem popadalo troche pierwszego dnia, ale pogoda byla zblizona do zimy w Anglii, wiec nie przeszkadzalo nam to bardzo. Puste Plitvice za to nas oczarowaly, doszlismy do wniosku ze raczej nie odwiedzimy ich latem. Tlumy na zdjeciach i komentarze w innych relacjach mnie przerazaja. Stracily by cala swoja magie przez ten ciagly jazgot i przepychanie, ale zdecydowanie chcialbym zobaczyc Plitvice okute lodem i przykryte sniegiem.
Miasta nad morzem dopiero budzily sie ze snu zimowego, ale wiekszosc knajp i kawiarnii byla otwarta. Powiem szczerze ze bardzo, bardzo nam sie to podobalo. W koncu bylismy wstanie nasycic sie wszystkim, bo bylo tylko nasze

Do Wenecji wracamy czesto ale w tym roku poznalismy ja z innej strony, nie odwiedzilismy zadnego turystycznego rarytasu i to chyba bylo najlepsze co moglismy zrobic. Do tej pory bylismy nia zafascynowani, ale teraz nabralo to zupelnie innego wymiaru. Jesli moglbym cos doradzic to: ludziska idzcie w przeciwnym kierunku do turystycznych wskazowek to napewno zabladzicie i zobaczycie ja normalna, zyjaca swoim zyciem bez chmary
i poznacie milych i przyjaznych tubylcow. A do tego wszystkiego wisienka na torcie byla pogoda, truskawki (mlodziez mowi ze najlepsze na swiecie) i pelno suszonych pomidorow Dzieki za zainteresowanie i moze do zobaczenia za 57 dni
)

.png)
.png)
.png)