FUX napisał(a):To jakaś literówka, czy powinno być GDDKiA?
Hejka

..jest gorolsko GODKA , ślonsko GODKA i Angelsko GODKA

i jeszcz pore innych

..tak samo jak tyż je ...
..Świynto prowda, Tyż prowda i Gówno prowda...

jak godoł jeden ksiądz

Pozdrówki

FUX napisał(a):To jakaś literówka, czy powinno być GDDKiA?
viltob08 napisał(a):gego , ja Cię bardzo proszę, książkę o tych Twoich ( Waszych?) przygodach napisz, pierwsza kupięPan C. nie powinien Ci nawet sandałów wiązać...
Pisz, czekamy ( ja i małż )
Kowal38 napisał(a):FUX napisał(a):To jakaś literówka, czy powinno być GDDKiA?
Hejka![]()
..jest gorolsko GODKA , ślonsko GODKA i Angelsko GODKA![]()
https://szl.wikipedia.org/wiki/Angelsko_godka
i jeszcz pore innych![]()
..tak samo jak tyż je ...
..Świynto prowda, Tyż prowda i Gówno prowda...![]()
![]()
jak godoł jeden ksiądz![]()
![]()
Pozdrówki![]()
FUX napisał(a):A dlaczego wyrywasz zdanie z kontekstu?
FUX napisał(a):woka, z całym szacunkiem, ale co mają foty debilnych Niemców z relacją Kolegi? Ja paru jeb...tych miałem nieprzyjemność poznać.![]()
Pierdolnięci Polacy nawet na tym Forum są zjawiskiem dość częstym, więc po co sięgać po Obcokrajowców?
viltob08 napisał(a):gego , ja Cię bardzo proszę, książkę o tych Twoich ( Waszych?) przygodach napisz, pierwsza kupięPan C. nie powinien Ci nawet sandałów wiązać...
Pisz, czekamy ( ja i małż )
Skaryfikacja, zwana inaczej tatuażem bliznowym, to sztuka zdobienia ciała poprzez nacinanie, zadrapywanie lub wypalanie skóry. Popularna jest wśród wielu plemion afrykańskich, między innymi w Południowym Sudanie. Skaryfikacja wykonywana jest na różnych częściach ciała, najczęściej na plecach i brzuchu, ale czasem też na twarzy - przy pomocy nacięć tworzy się skomplikowane wzory, a im blizna bardziej wypukła, tym lepiej. Zabieg jest bardzo bolesny, a efekt kontrowersyjny...
Zabieg trudno jest wykonać za jednym podejściem, nierzadko bolesne rany zadaje się ciału nawet przez kilka tygodni, a jakby bólu było mało, świeże rany podrażnia się przy pomocy substancji, które opóźniają gojenie. Dzięki temu blizny stają się bardziej widoczne.