Witam wszystkich,
tak naprawdę chciałam zatytułować "podziękowania dla Ines",ale jest to wątek jak najbardziej dotyczący "Regionów", a więc i Tucepi...
Długo śledziłam forum, grzebałam w necie itd., ale najbardziej zaciekawiły i przypadły mi do gustu cechy- rzeczywiście niezbyt wielkiej, acz jak urokliwej- miejscowości Tucepi opisywane właśnie przez Ines...
Zakochałam się w tym miejscu bezkrytycznie ( tak nawiasem mówiąc nie ma tu- z mojego punktu widzenia- niczego, co można by poddać jakiejkolwiek krytyce) i już pierwszego dnia obiecaliśmy sobie (mój mąż i ja), że wrócimy właśnie tu za rok ( dziś jest ostatni wieczór pobytu w Tucepi i nasze zamiary w ogóle się nie zmieniły, a nawet umocniliśmy się w tym przekonaniu)...
Ines tylko bardzo prosiłabym, żeby "przerzuciła się" na jakąś inną miejscowość , bo Jej rekomendacje są naprawdę sugestywne, a ja poczułam dziś ukłucie zazdrości i obawy, że przy takiej reklamie z Jej strony, to za rok będzie tu o wiele więcej osób, a to wpłynęło by znacznie na zalety Tucepi, które akurat dla mnie są istotne....
Pozdrawiam
BaMa

.png)
.png)