Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
2 pilotów leci samolotem. Jeden mówi: - Idę wypróbować tę nową stewardessę. Przychodzi po 10 min i mówi: - Wiesz co. Ta nowa stewardessa jest lepsza od mojej żony. Na to drugi wstaje i mówi: - Poczekaj, teraz je ją idę wypróbować. Przychodzi po 10 min i mówi: - Ona rzeczywistość jest lepsza od twojej żony.
Podczas zażartej kłótni w Internecie nigdy nie atakuj oponenta za jego błędy gramatyczne i ortograficzne. Może być tak, że jego klasa jeszcze danego zagadnienia nie przerabiała.
Co robi zamarznięta woda na chodniku? Wyprowadza ludzi z równowagi!
Vjetar napisał(a):Co robi zamarznięta woda na chodniku? Wyprowadza ludzi z równowagi!
- HAHA! - zaśmiał się hrabia po angielsku, gdyż dobrze znał ten język.
W konfesjonale: - Proszę księdza! Ja już 23 lata nie byłem u spowiedzi. Cisza... - Proszę księdza! Ja już 23 lata nie byłem u spowiedzi. Cisza... - Proszę księdza! Czy ksiądz słyszy? Ja już 23 lata nie byłem u spowiedzi! - Słyszę cię! Słyszę! Trzeba było jeszcze poczekać dwa lata i miałbyś piękny jubileusz!
Benedykt XVI ma wszystkie teksty obcojęzyczne zapisane fonetycznie po niemiecku. Podczas zakończenia nabożeństwa w Polsce chciał pozdrowić Polaków. Szuka po kieszeniach, w notatkach. Nic. Po angielsku, francusku, włosku... Nagle znajduje jakąś bardzo starą kartkę. Uradowany czyta: - Obrońcy Westerplatte! Poddajcie się! Nie macie żadnych szans!
Co pięciu Żydów dało ludzkości. Pierwszy, Mojżesz - dał prawo. Drugi, Chrystus - miłosierdzie. Trzeci, Marks - świadomość. Czwarty, Freud - podświadomość. A na koniec zjawił się piąty, Einstein, i stwierdził, że to wszystko jest względne.
Dwóch więźniów rozmawia przechadzając się po spacerniaku. - Za co siedzisz? - Za udzielenie pierwszej pomocy. - Jak to? - Teściowa miała krwotok z nosa, no to jej założyłem opaskę uciskową... - ??? - Na szyję.