.png)
.png)
jarod napisał(a):Coraz mniej rozumiem polityke tego forum. Niby dba się o porządek, każde błahe pytanie jest ganione przez "cromaniaków" i człowiek jest odsyłany do szukajki (a co tam niech siedzi godzinami). Z drugiej strony coraz więcej takich wątków jak ten z dziesiątkami postów w stylu "to ja też poprosze o namiar", tak jakby go nie można było oficjalnie podać na stronie i każdy będzie widział i kto chce skorzysta. Rozumiem że "nie ma miejsca na reklamy" itd., ale na priva i maile też można wysyłać reklamy do tego zbierając pokaźną bazę adresów. Baza kwater też nie działa. Może moderator powinien odsyłać autorów takich wątków do bazy kwater - masz coś do polecenia to umieść dane. Tworzenie wątków w stylu "byłem, było super hiper full itp" bez namiarów to tylko śmiecenie i żadna wiedza na przyszłość. Sorry za OT
.png)
lucyna835 napisał(a):Ja też poproszę o namiary
.png)
karolina031 napisał(a):Przepraszam, ale jeśli jest wyraźnie na czerwono napisane, że nie ma miejsca na reklamy to nie reklamy nie można umieszczać. Podanie na stronie adresu jest to reklama.
.png)
.png)
.png)
jarod napisał(a):karolina031 napisał(a):Przepraszam, ale jeśli jest wyraźnie na czerwono napisane, że nie ma miejsca na reklamy to nie reklamy nie można umieszczać. Podanie na stronie adresu jest to reklama.
W tym dziale widziałem posty gdzie były podawane adresy więc widać że raczej nie jest to restrykcyjnie przestrzegane. I bardzo dobrze bo takie posty coś wnoszą.
Rozumiem, że jak coś jest na czerwono napisane to dla Ciebie jest święte i niezmienne.
.png)
karolina031 napisał(a): No ale jak widać nie każdy to rozumie, a szkoda.
.png)
jarod napisał(a):karolina031 napisał(a): No ale jak widać nie każdy to rozumie, a szkoda.
.png)
karolina031 napisał(a):Napiszę tak: szkoda mi energii na odpisywanie na takie zaczepki. Zwłaszcza, jeśli ktoś znajduje satysfakcję w jadowitych w tonie odpowiedziach w odniesieniu do postu, który opisuje serdeczność i gościnność mojego chorwackiego gospodarza. Ten ktoś i ten każdy żeby nie było już wątpliwości kogo mam na myśli to oczywiście "jarod". Jest to mój ostatni wpis na Twoje inwektywy.
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje