Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam kwatery południowa dalmacja od 15-06-2010 10-14

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
DYM
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) DYM » 20.05.2010 09:35

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
od 15-06-2010 10-14 dni rodzina 2+2 miejscowość mała spokojna, apartament dwa pokoje,widok na morze,klimatyzacja,parking, blisko plaża (piasek żwirek, płytka woda - małe dzieci)
Ostatnio edytowano 24.05.2010 10:48 przez DYM, łącznie edytowano 3 razy
dasuch
Cromaniak
Re: dalmacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 20.05.2010 09:49

DYM napisał(a):dym770@interia.eu
dalmacja od 15-06-2010 10-14 dni rodzina 2+2
apartament dwa pokoje,widok na morze,klimatyzacja,parking, blisko plaża (piasek żwirek, płytka woda - małe dzieci)

Ale o co chodzi? 8O 8O 8O
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.05.2010 09:51

dasuch napisał(a):Ale o co chodzi? 8O 8O 8O

Zapewne chodzi o dym :wink:
DYM
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) DYM » 20.05.2010 09:54

Interseal napisał(a):
dasuch napisał(a):Ale o co chodzi? 8O 8O 8O

Zapewne chodzi o dym :wink:

przepraszam to przez stały pośpiech ( już uzupełniłem ) :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.05.2010 10:23

Witam więc na forum!

Wiesz.... cztery razy byłem z małymi dzieciakami, pomimo tego trudno będzie mi coś polecić sprawdzonego.
Z tych miejsc chyba najlepiej pasują do Twoich wymagań Drasnice.
Cicho, spokojnie, plaże z łagodnym zejściem, żwir i żwirek, sklep, piekarnia, poczta, apartamenty z klimatyzacją i bez.

Mam nadzieję, że ten piasek nie jest priorytetem - będzie ciężko o taki prawdziwy. :)

Pozdrawiam
DYM
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) DYM » 20.05.2010 13:54

Interseal napisał(a):Witam więc na forum!

Wiesz.... cztery razy byłem z małymi dzieciakami, pomimo tego trudno będzie mi coś polecić sprawdzonego.
Z tych miejsc chyba najlepiej pasują do Twoich wymagań Drasnice.
Cicho, spokojnie, plaże z łagodnym zejściem, żwir i żwirek, sklep, piekarnia, poczta, apartamenty z klimatyzacją i bez.

Mam nadzieję, że ten piasek nie jest priorytetem - będzie ciężko o taki prawdziwy. :)

Pozdrawiam

Dzięki za odpowiedź, piasek nie jest ważny nawet wolę drobne kamyczki byle nie były ostre

Pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone