amatus1 napisał(a):Szkoda Huli bo po raz kolejny po pierwszej serii był wysoko a skończył...ciekawe czy to psychika, pech a może stres?
anakin napisał(a):Habanero napisał(a): Gdyby wygrali nie byłoby żadnej gadki o przekładaniu i innych duperelach.
W PL nie, ale pewnie Niemcy czy Norwegowie przejęliby pałeczkę gadki o przekładaniu i duperelach, jak to wylewnie ująłes.
.png)
Habanero napisał(a):anakin napisał(a):Habanero napisał(a): Gdyby wygrali nie byłoby żadnej gadki o przekładaniu i innych duperelach.
W PL nie, ale pewnie Niemcy czy Norwegowie przejęliby pałeczkę gadki o przekładaniu i duperelach, jak to wylewnie ująłes.
Pewnie tak, a może pewnie nie. Nie wiesz tego. Nie mierz wszystkich swoją miarą.
yzedef napisał(a):Habanero napisał(a):anakin napisał(a):Habanero napisał(a): Gdyby wygrali nie byłoby żadnej gadki o przekładaniu i innych duperelach.
Pewnie tak, a może pewnie nie. Nie wiesz tego. Nie mierz wszystkich swoją miarą.
Habanero, jaką miarą ? chyba jesteś uprzedzony do kolegi anakina
.png)
anakin napisał(a):Są jakies prognozy pogody, więc takie rzeczy można przewidzieć i ewentualnie przeniesć konkurs na inny dzień.
Nie wiem czy to logistycznie do ogarnięcia i nie zaburzyłby programu IO, ale wydaje mi się, że można było to zrobić.
Nie wiem jak definiujesz sport narodowy.kaszubskiexpress napisał(a):(...) Dla nas skoki to sport narodowy (...)

Habanero napisał(a):Zawsze mi imponował![]()
Ty dalej skacz jak Mateja
.png)
boboo napisał(a):Nie wiem jak definiujesz sport narodowy.kaszubskiexpress napisał(a):(...) Dla nas skoki to sport narodowy (...)
anakin napisał(a):To temat o Igrzyskach, ....
anakin napisał(a):To temat o Igrzyskach, ale nie takich.
Więc daj sobie spokój.
No, chyba że bardzo Ci zależy...
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.