moje gg 6337751 mających czas i nudzacych sie w domach prosze o porady
[/b]
.png)
.png)
Pattinka napisał(a):Wybieramy sie we wrzesniu autkiem do cro ale..potrzebujemy sporo informacji jak długo się jedzie?ile kasy szykowac na benzyne?lepiej zapuscic sie głebiej czy tylko zatoka krvaner?....
moje gg 6337751 mających czas i nudzacych sie w domach prosze o poradypierwszy raz jade tak daleko wlasnym autkiem .........
![]()
[/b]
.png)
.png)
.png)
Pattinka napisał(a):Jesli chodzi o te ceny to interesuja mnie podstawowe kryteria noclegów łózko toaleta parking kuchnia w kwaterach prywatnych za ile i jak szukac czy wogole szukac czy naprawde na miejscu chorwaci tłuką sie o turystówproponuja im noclegi ...czy regiony różnia sie cenowo jedzenie nocleg benzyna itd....mam ogólnie sto pytań jeszcze ....pa
.png)
Pattinka napisał(a):HEJ DZIEKI ZA ZAINTERESOWANIE:)
na ogół jezdze dużo i daleko,napisałeś cos o zjechaniu w dół myslisz ze warto jechcac w strone dubrovnika i przejechac dalmancje zobaczyc ja?moze pogoda jest tam ladniejsza moze wogole jest tam piekniej niz nad zatoką ...jak z noclegami ja nie lubie kupowac kota w worku i rezerwowac czegos ale moze tak bedzie bezpieczniej łatwo znalezc noclegi we wrzesniu ?planuje wyjechac cos ok 6-8 wrzesnia...mam nadzieje ze nocleg nie jest drogi napisz mi ceny w zł?co?wogole to te formum jest troche dziwne bo nawet nie wiem czy maila otrzymasz .. nie mozemy sie kontaktowac bezposrednio?a kiedy ty wyrusasz z kim jak moze podczepimy sie do was?hmm ja jade ze swoim chłopakiem ale wiecje osób zawsze rażniej pozdrawiam Pati![]()
![]()
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje