killer napisał(a):alessandro1977 Ja się nie obrażam,tylko nie pozwalam siebie obrażać. Domyślam się że kogoś denerwuje to, że ktoś zamiast godzinami czytać opisy wycieczek ( na ogół b.fajne) śmie zadawać pytanie wprost .Ale po pierwsze primo - nie wszystko w tych opisach można znaleźć ,po drugie primo-nie zawsze jest czas na śledzenie ,a pytanie nurtuje "tu i teraz" , a potrzecie primo-to jeszcze nie powód aby robić z siebie forumową wyrocznię i obrażać innych ( sorry ,ale dla mnie nazywanie kogoś pasożytem jest obraźliwe) Panu mądremu chciałem przypomnieć ze Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów ( z naciskiem na WYMIANY ) między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Pozdrawiam
Najłatwiej jest walnąć pytanie i reszta już ma odpowiadać bo kolega tak chce i go coś nurtuje. Na tym polega cierpliwość, że do gotowej odpowiedzi dochodzi się samemu często długo, a nie jak kanapki podane przez mamusię na tacy już i teraz.

.png)
.png)