Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rozmów nie na temat ciąg dalszy...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 12.11.2009 10:55

alessandro1977 napisał(a):Co do temperatury wody to mogę powiedziec tylko tyle, że ...

Kolego napisz mu jeszcze jakie było średnie zasolenie wody w poszczególnych miejscach.
Koleś zalogował się w marcu, a mamy już listopad i udaje nimca w kasku. Wieczne pytania i podziękowania. Nie chce mu się czytać, coś poszukać, a o pobycie w Baska Voda (mówił, że tam jedzie) ani słowa i dalej wali głupa i zadaje tylko pytania licząc na naiwność innych.

Obrazek
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2009 11:18

Tu masz chyba rację kolego pasażerku...nie kojarzę tego gościa bo rzadko tu ostatnio zaglądam....wieje nudą i amatorszczyzną... :twisted:
dasuch
Cromaniak

Postnapisał(a) dasuch » 12.11.2009 11:56

alessandro1977 napisał(a):rzadko tu ostatnio zaglądam....
Rzeczywiście rzadko, przez ostatnie dwa miesiące 1,97 postów dziennie

alessandro1977 napisał(a):...wieje nudą i amatorszczyzną...
To po co bywasz na forum prawie codziennie?
MorskiPas
Cromaniak

Postnapisał(a) MorskiPas » 12.11.2009 12:14

pasażer napisał(a):Jedź do Viganj na Pelješacu, może Cię wiatr porwie i będzie spokój.

TU masz chatę

pasażer napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):Co do temperatury wody to mogę powiedziec tylko tyle, że ...

Kolego napisz mu jeszcze jakie było średnie zasolenie wody w poszczególnych miejscach.
Koleś zalogował się w marcu, a mamy już listopad i udaje nimca w kasku. Wieczne pytania i podziękowania. Nie chce mu się czytać, coś poszukać, a o pobycie w Baska Voda (mówił, że tam jedzie) ani słowa i dalej wali głupa i zadaje tylko pytania licząc na naiwność innych.

Obrazek

alessandro1977 napisał(a):Tu masz chyba rację kolego pasażerku...nie kojarzę tego gościa bo rzadko tu ostatnio zaglądam....wieje nudą i amatorszczyzną... :twisted:

Znowu się się zaczyna nagonka, bo śmiał ktoś o coś zapytać :?: forum jest od tego, żeby pytać i otrzymywać odpowiedzi, a nie złośliwości i dowcipy śmieszne tylko dla ich autorów.

:evil:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2009 12:14

Szanowny Panie dasuch...te wszystkie posty są z zeszłego roku więc ze statystykami zasuwaj do GUS-u...w tym roku liczba moich postów nie przekracza chyba 80 - ciu...po co jeszcze bywam ? Z nadzieją, że jeszcze spotkam tutaj ludzi z którymi kiedyś miło mi sie rozmawiało...oni jednak także są sporadycznie tutaj z takiego powodu jak ja...jeżeli więc chcesz bawić się w cyferki to wylicz średnią moich postów z tego roku a potem porozmawiamy bo na chwilę obecną potwierdzasz jednak amatorszczyznę... :papa:
Ostatnio edytowano 12.11.2009 15:38 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2009 12:17

Morski...to nie jest chyba nagonka jeszcze...jeżeli jednak jest tak jak twierdzi pasażer ( jest bardziej zorientowany ode mnie ) to ja przyznaję jemu rację...od udzielenia rady i informacji sam osobiście się nie wzbraniam...
dasuch
Cromaniak

Postnapisał(a) dasuch » 12.11.2009 12:33

alessandro1977 napisał(a):...wylicz średnią moich postów z tego roku a potem porozmawiamy...
Szanowny Panie, nie będę liczył i w związku z tym nie będę rozmawiał. Pozdrawiam
pablo2222
Cromaniak

Postnapisał(a) pablo2222 » 12.11.2009 12:44

alessandro1977 napisał(a):jeżeli jednak jest tak jak twierdzi pasażer

Jaki tam z niego pasażer. Przecież to Popiel pod przykrywką. :D
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 12.11.2009 12:48

MorskiPas napisał(a):Znowu się się zaczyna nagonka, bo śmiał ktoś o coś zapytać :?: forum jest od tego, żeby pytać i otrzymywać odpowiedzi, a nie złośliwości i dowcipy śmieszne tylko dla ich autorów.

Za przeproszeniem . . NIE PIERDOL! i nie ściemniaj. Jakoś nie zauważyłem, by Pana pupile bardzo rwali się do udzielania pomocy w dziale "regiony".
Powiedziałem co myślałem i już, a Pan się znów uczepił, szuka zaczepki broniąc zwykłego pasożyta. Jeszcze regulamin mi zacytuj.
Jak się moje posty nie podobają w tym dziale to je wywal lub zbanuj bez szukania powodu. Może Panu w końcu ulży.
Ostatnio edytowano 12.11.2009 12:51 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
MorskiPas
Cromaniak

Postnapisał(a) MorskiPas » 12.11.2009 12:50

pasażer napisał(a):
MorskiPas napisał(a):Znowu się się zaczyna nagonka, bo śmiał ktoś o coś zapytać :?: forum jest od tego, żeby pytać i otrzymywać odpowiedzi, a nie złośliwości i dowcipy śmieszne tylko dla ich autorów.

Za przeproszeniem . . NIE PIERDOL! i nie ściemniaj. Jakoś nie zauważyłem, by Pana pupile bardzo rwali się do udzielania pomocy w dziale "regiony".
Powiedziałem co myślałem i już, a Pan się znów uczepił, szuka zaczepki broniąc zwykłego pasożyta. Jeszcze regulamin mi zacytuj.
Jak się moje posty nie podobają w tym dziale to je wywal. Może Panu w końcu ulży.

Zacytowałem, bo często zmieniasz posty i potem rżniesz głupa.
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 12.11.2009 12:53

zacytuj jeszcze raz bo dodałem dwa słowa

od tego jest opcja zmień
pablo2222
Cromaniak

Postnapisał(a) pablo2222 » 12.11.2009 12:56

pasażer napisał(a):]Za przeproszeniem . . NIE PIERDOL! i nie ściemniaj. Jakoś nie zauważyłem, by Pana pupile bardzo rwali się do udzielania pomocy w dziale "regiony".
Jak się moje posty nie podobają w tym dziale to je wywal lub zbanuj bez szukania powodu. Może Panu w końcu ulży.

No no, powrócił stary dobry Popiel.
MorskiPas
Cromaniak

Postnapisał(a) MorskiPas » 12.11.2009 13:12

pablo2222 napisał(a):No no, powrócił stary dobry Popiel.

Obawiam się, że na krótko :cry:
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 12.11.2009 13:16

MorskiPas napisał(a):Obawiam się, że na krótko :cry:

nie strasz, wyciągaj jakiś stary powód i śmiało...
MorskiPas
Cromaniak

Postnapisał(a) MorskiPas » 12.11.2009 13:20

alessandro1977 napisał(a):Morski...to nie jest chyba nagonka jeszcze...jeżeli jednak jest tak jak twierdzi pasażer ( jest bardziej zorientowany ode mnie ) to ja przyznaję jemu rację...od udzielenia rady i informacji sam osobiście się nie wzbraniam...

Napisałem, że "się zaczyna", czyli jeszcze nagonką nie jest, ale jest na dobrej drodze. Cenię to, że udzieliłeś rzeczowej odpowiedzi koledze, który pytał ale dziwi mnie Twoje bezkrytyczne poparcie Popiela vel Pasażera. Postaraj się spojrzeć na to bardziej obiektywnie.

pozdrav K
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Rozmów nie na temat ciąg dalszy...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone