Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rozmów nie na temat ciąg dalszy...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 12.11.2009 13:26

pasażer napisał(a):
MorskiPas napisał(a):Obawiam się, że na krótko :cry:

nie strasz, wyciągaj jakiś stary powód i śmiało...

Nie muszę wyciągać, wszystko jest w tym wątku. Żegnam Pana.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2009 13:37

pablo2222 napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):jeżeli jednak jest tak jak twierdzi pasażer

Jaki tam z niego pasażer. Przecież to Popiel pod przykrywką. :D

Ależ wiem pablo ale skoro zmienił nick to staram się dostosować...czasami mam jednak z tym problemy... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2009 13:38

dasuch napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):...wylicz średnią moich postów z tego roku a potem porozmawiamy...
Szanowny Panie, nie będę liczył i w związku z tym nie będę rozmawiał. Pozdrawiam

I słusznie...do tego dążyłem...statystyki chyba jednak nie są korzystne he he... :wink:

Postonabijaczem też nie jestem bo nie kieruję się zasadą " powiedz mi, ile masz postów a powiem Ci kim jesteś "... :?:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2009 14:17

Morski...patrzę bardzo obiektywnie bo nie wiem czy zauważyłeś, że w niektórych syttyacjach nie biorę udziału w dyskusji bo podobnie jak Popiel zawsze jestem winny...przypomnę Ci tu wątek " Piłka nożna"...cóż, ja zostałem ukarany żółtkiem a jeden z tych czcigodnych pozostał nietknięty...dlatego dałem na luz bo to nie ma sensu...coś długo pasażerek nasz się nie odzywa...ciekawe dlaczego bo jak go znam to do niego niepodobne... :wink: :twisted:
killer
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) killer » 12.11.2009 14:25

KOLEGO POPIEL VEL PASAŻER !!-NIE JESTEM DLA CIEBIE ŻADNYM PASOŻYTEM!! WYPRASZAM SOBIE ! ZADAŁEM TYLKO PYTANIE .JAK NIE MASZ OCHOTY TO NIE ODPOWIADAJ !!!FORUM CHYBA JEST OD TEGO ...? MOŻE ZŁÓŻ WNIOSEK O LIKWIDACJE DZIAŁU FORUM Z JEDNOCZESNYM ROZSZERZENIEM DZIAŁU SZUKAM. WEZ TY SIE CHŁOPIE OGARNIJ-JAKIE WIECZNE PYTANIA ??? A ROBIENIE ZARZUTU Z TEGO ŻE KTOŚ KOMUŚ PODZIEKOWAŁ ZA RADE TO JUŻ KOMPLETNA PARANOJA A TAK BTW NIE LICZĘ NA NAIWNOŚĆ INNYCH,CO NAJWYŻEJ NA ŻYCZLIWOŚĆ .I NA KONIEC -W SUMIE TO ŻAL MI TAKICH.....JAK TY
ŻEGNAM
Ostatnio edytowano 12.11.2009 14:41 przez killer, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2009 14:32

alessandro1977 napisał(a):...coś długo pasażerek nasz się nie odzywa...ciekawe dlaczego bo jak go znam to do niego niepodobne... :wink: :twisted:

..taki duży chłopczyk i nie wie....dlaczego.... :evil: :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2009 14:37

lubelski napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):...coś długo pasażerek nasz się nie odzywa...ciekawe dlaczego bo jak go znam to do niego niepodobne... :wink: :twisted:

..taki duży chłopczyk i nie wie....dlaczego.... :evil: :wink:

Ech...ja już chyba nie nadążam... :wink:
killer
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) killer » 12.11.2009 14:44

alessandro1977 MorskiPas Dzięki Szkoda tylko ze z powodu prostego pytania rozpętała się mała burza :? POZDRAWIAM
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2009 14:54

MorskiPas napisał(a):......forum jest od tego, żeby pytać i otrzymywać odpowiedzi, a nie złośliwości i dowcipy śmieszne tylko dla ich autorów.
:evil:

...i tu mnie Morski zaskoczyłeś....... zdarzył mi się ostatnio taki "dowcip"..jakoś bez reakcji z Waszej , modów strony.... wiem..wiem..twardym trza być nie miętkim....pozdrav :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2009 14:56

Killer..nie ma za co...nie unoś się tak bo przypuszczam, że pasażer nie miał na celu obrażanie Cię a pod wpływem emocji coś mu się wyrwało...on nie obraża ludzi bo jest na to za inteligentny...nie chcę nikogo tu usprawiedliwiać ale domyślam się o co w tym wszystkim chodzi i Ty też z czasem się domyślisz...to jednak długi i złożony proces :wink:

Coś tu nie gra...coś tu mało tych postów... :evil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2009 15:23

alessandro1977 napisał(a):Coś tu nie gra... :evil:

znowu sobie żarty robisz..jak to nie gra jak gra..... :wink: :wink: ..moja ulubiona.... :D :papa: :hut: ..ja to potrafię..he he
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2009 15:36

lubelski napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):Coś tu nie gra... :evil:

znowu sobie żarty robisz..jak to nie gra jak gra..... :wink: :wink: ..moja ulubiona.... :D :papa: :hut: ..ja to potrafię..he he

:lool: ...czyli jednak nie nadążam już ?... :( :twisted:
Ale jaja...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2009 15:44

...jak berety....
killer
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) killer » 12.11.2009 17:21

alessandro1977 Ja się nie obrażam,tylko nie pozwalam siebie obrażać. Domyślam się że kogoś denerwuje to, że ktoś zamiast godzinami czytać opisy wycieczek ( na ogół b.fajne) śmie zadawać pytanie wprost .Ale po pierwsze primo - nie wszystko w tych opisach można znaleźć ,po drugie primo-nie zawsze jest czas na śledzenie ,a pytanie nurtuje "tu i teraz" , a potrzecie primo-to jeszcze nie powód aby robić z siebie forumową wyrocznię i obrażać innych ( sorry ,ale dla mnie nazywanie kogoś pasożytem jest obraźliwe) Panu mądremu chciałem przypomnieć ze Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów ( z naciskiem na WYMIANY ) między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Pozdrawiam 8)
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 12.11.2009 17:28

lubelski napisał(a):...i tu mnie Morski zaskoczyłeś....... zdarzył mi się ostatnio taki "dowcip"..jakoś bez reakcji z Waszej , modów strony.... wiem..wiem..twardym trza być nie miętkim....pozdrav :D

Widocznie przeoczyłem, bo nie kojarzę.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Rozmów nie na temat ciąg dalszy... - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone