pietro napisał(a):Jednego forumowego idioty mniej
A co zostałeś zbanowany
Najlepiej zostawić tylko twoje towarzystwo od chlania wódy.
pietro napisał(a):Jednego forumowego idioty mniej
majeczka napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Popatrz na siebie chłopie zanim kogoś nazwiesz idiotą...jak się on nie może wypowiedzieć takiego cwaniaka strugasz..jeżeli kogoś nazywasz idiotą to zastanów się czy sam nie jesteś nim bo zdania są podzielone przylizusie...
Czyżby nerwy poniosły?

.png)
alessandro1977 napisał(a):majeczka napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Popatrz na siebie chłopie zanim kogoś nazwiesz idiotą...jak się on nie może wypowiedzieć takiego cwaniaka strugasz..jeżeli kogoś nazywasz idiotą to zastanów się czy sam nie jesteś nim bo zdania są podzielone przylizusie...
Czyżby nerwy poniosły?
Jak powiedział pasażer czy popiel jak kto woli podczas rozmowy na temat tatuaży - Pani już dziękujemy...choć sam nie mam żadnego tatuażu uważam taką wypowiedź za marny poziom intelektu...zajmij się lepiej sobą kobieto bo jest czym...

.png)

.png)
alessandro1977 napisał(a):Masz rację Leszku ale ja przynajmniej nikogo nie obrażam a księżniczka daje się ponieść emocjom i chyba powinna dostać karteczkę...moje określenia przynajmniej są delikatne i nie określają dosłownie jej problemów natury osobistej...pozdrawiam
majeczka napisał(a):alessandro1977 rozważając aspekt psychologiczny, proponuję rozejm,
chyba, że wciąż jeszcze żyjesz w traumie...
alessandro1977 napisał(a):Ja jako między innymi prawnik też nie mam z własną osobowością problemów...może grzeczny nie byłem ale nie używam ostrych słów...tamta wypowiedź, którą zacytowałaś również nie była niegrzeczna ani obraźliwa...pracowałem dorywczo w ośrodku przeciw przemocy w rodzinie z psychologami i nigdy nie miałem z nimi problemów...

majeczka napisał(a):Ciszę się i pozdrawiam jako psycholog, pedagog - terapeuta... W razie problemów podaję swój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Rysio napisał(a):zebik napisał(a):Dogadacie się na najbliższym zlocie, bo tam:
Żal KoledzeZaprosimy na następny
A jeśli nie, to prosiłbym Kolegę o od ..... e się od tradycji jaka na tym forum panuje, bo staję się Kolega nudny ...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.