Jakie jest Wasze zdanie i doświadczenia ?
Czy w akcie "desperate" nie warto jechać do Włoch czy Hiszpanii ?
Wydaje się, że jazda w ciemno w tej sytuacji to szaleństwo
Podrav
.png)
.png)
Adsx napisał(a):. Cena nie gra roli.
.png)
Adsx napisał(a):Czy w akcie "desperate" nie warto jechać do Włoch czy Hiszpanii ?
Podrav
krakuscity napisał(a):Adsx napisał(a):Czy w akcie "desperate" nie warto jechać do Włoch czy Hiszpanii ?
Podrav
Jedź do Peru, to będzie podróż Twojego życia.
P.S. Trochę zazdrościłem premierowi tej podróży.
Ja jadę w ciemno " N-ty" raz do Chorwacji, od 20 czerwca wyspa Hvar a po 10 dniach gdzieś na stałym lądzie.
W sumie ponad 3 tygodnie.
.png)
.png)
.png)
Adsx napisał(a):do woka:
1. Nie cierpię hoteli w czasie urlopu. Hotel jest koniecznością w czasie delegacji. Oczywiście - kwestia gustu.
2. Sam jesteś śmieszny nad wyraz - aby nie powiedzieć dosadniej...
3. Licytacja z właścicielem i przebijanie takich jak ty, którzy już coś mają zarezerwowane ? Nie odpowiada mi to... Dzięki za życzliwość...
.png)
woka napisał(a):Adsx napisał(a):do woka:
1. Nie cierpię hoteli w czasie urlopu. Hotel jest koniecznością w czasie delegacji. Oczywiście - kwestia gustu.
2. Sam jesteś śmieszny nad wyraz - aby nie powiedzieć dosadniej...
3. Licytacja z właścicielem i przebijanie takich jak ty, którzy już coś mają zarezerwowane ? Nie odpowiada mi to... Dzięki za życzliwość...
Dla jasności .... takich co cena nie gra roli, siostra ( biuro turystyczne) widzi codzień na pęczki. Co to za "element" (słowa siostry), .... nie będę pisał.
.png)
.png)
FUX napisał(a):Za rezerwację zabierasz się trochę poźno. Prawdą jest, że to co atrakcyjne rezerwowane jest wcześnie, obojętnie, czy ze względu na cenę, czy na lokalizację....
krakuscity Ci zasugerował, żeby jechać w ciemno i jestem przekonany, że coś znajdziesz.
Powinieneś byc tylko w miarę wcześnie w sobotę lub najlepiej na początku tygodnia. Wtedy nie ma wyścigu szczurów do kwater.
Dziwnych opinii nie sluchaj. Forum to także statystyka.....
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje